Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']nie wiem czego.. ale ucieka czasami jak powiem usiadź to usiadzie ale to nie zawsze..
a prosi w taki specificzny sposób:) hehe:)

heh:)[/quote]
Jejku jaki on fajny... na filmiku zupełnie inaczej wygląda niż na fotkach...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweetaśna']nie wiem czego.. ale ucieka czasami jak powiem usiadź to usiadzie ale to nie zawsze..
a prosi w taki specificzny sposób:) hehe:)
heh:)[/quote]
Prosi identycznie jak i moja Aksa-nigdy nie mogła sie nauczyc prosić inaczej:eviltong:.a tak wogole to slicznego masz pieska.

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe:)
fajnie ze zdązyłas obejrzec filmik bo juz usunełam zeby ci galerii nie zaśmiecac:)
no na filmiku troszke inaczej:)[/quote]
No faktycznie mam szczęście... bo jeszcze żywego go nie widziałam...
a już myślałam że to ja coś źle nacisnęłam...
ale jak chcesz to filmik może być... mi to nie przeszkadza...

Posted

[quote name='Sweetaśna']nie bo zasmiecam ci galerie:) heh:)

Klaudysiaczek: identyczny był w mojej galerii:D:D
hehe:)[/quote]
No jak uważasz... mi by to nie przeszkadzało...
A jak nie falmik to chociaż linka zostaw...:lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']kabi tez spi ale na podłodze narazie ale znajac go zaraz wskoczy na kanape na poduszkach sie położyc:)[/quote]
Kati ma swoje legowisko ale i tak tam nie śpi... W dzień to na kanapie a w nocy to w moim łóżku...

Posted

[quote name='Sweetaśna']kabi podobnie:) ewentualnie sie czasem połozy na swoim kocyku bo w legowisku sie juz nie mieści:evil_lol: i nie chciał tam spac..[/quote]
No Kati jak miała z 3 miesiące to czasami jeszcze wchodziła a teraz to już nie ma mowy...

Posted

[quote name='Sweetaśna']ja tez lubie jak kabi ze mną śpi przynajmniej jest sie do kogo przytulic posprzeciwiec sie mozna z nim o miejsce bo zawsze sie rozpycha:)[/quote]
Mnie to dzisiaj Kati z poduszki zwaliła i sama się na niej rozłożyła a ja pod nią musiałam spać...