***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']nie wiem czego.. ale ucieka czasami jak powiem usiadź to usiadzie ale to nie zawsze.. a prosi w taki specificzny sposób:) hehe:) heh:)[/quote] Jejku jaki on fajny... na filmiku zupełnie inaczej wygląda niż na fotkach... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hehe:) fajnie ze zdązyłas obejrzec filmik bo juz usunełam zeby ci galerii nie zaśmiecac:) no na filmiku troszke inaczej:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A ja nie zdążyłam oglądnąć :(. Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']nie wiem czego.. ale ucieka czasami jak powiem usiadź to usiadzie ale to nie zawsze.. a prosi w taki specificzny sposób:) hehe:) heh:)[/quote] Prosi identycznie jak i moja Aksa-nigdy nie mogła sie nauczyc prosić inaczej:eviltong:.a tak wogole to slicznego masz pieska. Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hehe:) mój tak od małego umiał i nawet nie wiem skad :) ale takie to oryginalne bo mało psiaków tak umie:) dziekuje:) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) fajnie ze zdązyłas obejrzec filmik bo juz usunełam zeby ci galerii nie zaśmiecac:) no na filmiku troszke inaczej:)[/quote] No faktycznie mam szczęście... bo jeszcze żywego go nie widziałam... a już myślałam że to ja coś źle nacisnęłam... ale jak chcesz to filmik może być... mi to nie przeszkadza... Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']A ja nie zdążyłam oglądnąć :(.[/quote] No mi się na szczęście udało... Widzę, że jesteście nowe w naszej galeri więc witam i zapraszam częściej... Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No oczywiście, że tak ^^. Dobrze, ja już idę ;). Do jutra :loveu:. Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']No oczywiście, że tak ^^. Dobrze, ja już idę ;). Do jutra :loveu:.[/quote] Do jutra... Papa... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nie bo zasmiecam ci galerie:) heh:) Klaudysiaczek: identyczny był w mojej galerii:D:D hehe:) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']nie bo zasmiecam ci galerie:) heh:) Klaudysiaczek: identyczny był w mojej galerii:D:D hehe:)[/quote] No jak uważasz... mi by to nie przeszkadzało... A jak nie falmik to chociaż linka zostaw...:lol: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 własnie o to chodzi ze jak wklejam link to sie pokazuje filmik:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']własnie o to chodzi ze jak wklejam link to sie pokazuje filmik:evil_lol:[/quote] Aha... Szkoda... no mówi się trudno... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nom:) niestety:) a co kati teraz robi? Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']nom:) niestety:) a co kati teraz robi?[/quote] Teraz to położyła się na kanapie i śpi... a Kabi co robi??? Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kabi tez spi ale na podłodze narazie ale znajac go zaraz wskoczy na kanape na poduszkach sie położyc:) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']kabi tez spi ale na podłodze narazie ale znajac go zaraz wskoczy na kanape na poduszkach sie położyc:)[/quote] Kati ma swoje legowisko ale i tak tam nie śpi... W dzień to na kanapie a w nocy to w moim łóżku... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kabi podobnie:) ewentualnie sie czasem połozy na swoim kocyku bo w legowisku sie juz nie mieści:evil_lol: i nie chciał tam spac.. Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']kabi podobnie:) ewentualnie sie czasem połozy na swoim kocyku bo w legowisku sie juz nie mieści:evil_lol: i nie chciał tam spac..[/quote] No Kati jak miała z 3 miesiące to czasami jeszcze wchodziła a teraz to już nie ma mowy... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hehe:) za wygodne są te nasze psiaki:) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Mi to nie przeszkadza, że Kati ze mną śpi... Fajnie nawet... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja tez lubie jak kabi ze mną śpi przynajmniej jest sie do kogo przytulic posprzeciwiec sie mozna z nim o miejsce bo zawsze sie rozpycha:) Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']ja tez lubie jak kabi ze mną śpi przynajmniej jest sie do kogo przytulic posprzeciwiec sie mozna z nim o miejsce bo zawsze sie rozpycha:)[/quote] Mnie to dzisiaj Kati z poduszki zwaliła i sama się na niej rozłożyła a ja pod nią musiałam spać... Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hehe:) ja zawsze jestem odepchnięta do sciany bo szanpwny pan musi sie rozciagnac i główke miec na poduszce..:) Quote
Recommended Posts