arima Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Miał ktoś z was psa który ma zaćme i miał zabieg usuwania zaćmy? Jeśli tak to prosze o opinie,gdzie wykonują takie zabiegi,czy jest poprawa i ile to kosztowało Quote
carotina Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 temat o zaćmie już był... mój pies ma zaćme, ale z tego co wiem, w Polsce CHYBA nie wykonuje się niestety tej operacji... Quote
Flaire Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Po co gdybać? Zadzwoń do dra Garncarza i się spytaj, bo on na pewno wie - jego telefon znajdziesz na jego stronie, a adres strony - w naszej linkowmi. Quote
BeataG Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Ze strony doktora Garncarza wynika wyraźnie, że operacje zaćmy robi. Arima, wal do niego jak w dym, to jest najlepszy weterynarz-okulista w Polsce. Quote
arima Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 Dziękuje,mi też wet mówił o Garncarzu.Wybierzemy sie do niego Quote
arima Posted August 13, 2004 Author Posted August 13, 2004 Carotina,a Twój pies cokolwiek widzi? Mój w dzień sobie radzi,ale w nocy to chyba nie widzi nic.I jak wyglądają jego oczka?-Emi ma taką mgiełke na żrenicach. Quote
carotina Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 z moją małą nie jest jeszcze tak źle naszczęście, widzi jeszcze nieźle, ale oczka ma już pokryte mgiełką -tzn. zdarzają się dni lepsze i gorsze, czasem ma delikatną mgiełke, a czasem wydaje mi się że jest całkiem normalnie... nie wiem, może mi się poprostu wydaje... :roll: :roll: Quote
arima Posted August 14, 2004 Author Posted August 14, 2004 Carotina,chyba Ci sie nie wydaje....Moja Emi też ma oczka jakieś lepsze.Mi trudno powiedzieć jak ona widzi bo mam ją dopiero 3 dni,ale dziś mam wrażenie jakby jej oczy były całkiem normalne,a jak ją brałam to były całkiem zamglone szczególnie lewe Quote
Santy Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witam, Chciałabym nieco odświeżyć temat i zapytać,czy ktoś operował swojego psiaka na zaćmę,a jeśli tak to z jakim rezultatem ??? Bardzo proszę o uwagi i spostrzezenia,ponieważ zastanawiam się,czy takie operacje kończą się powodzeniem. Quote
Recommended Posts