Kasia&Rika Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 NEW :) RD L na spanielu:razz: [IMG]http://i37.tinypic.com/sma5xg.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/334qgr5.jpg[/IMG]
Izuuus Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kasiu, też chciałam tę obrożę zieloną w kosteczki, ale teraz nie wiem L czy M? I szelki to jaki rozmiar.. nie umiem tego dobrze zmierzyć. :roll:
Mi. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 hm... ja ostatnio miałam szał na lupiny ale ostatecznie wole jednak rogzy i RD.. jakoś bardziej odpowiadają mi wzorki i kolory. z Lupine uwielbiam jedynie Turtle Reef i Meadow, G-grly dog też było fajne ale jakoś szybko się hm... zestarzało? sama nie wiem. teraz mam dylemat bo kupiłam różową obrożę i smycz przepinaną Rogza, te odblaski... ale po zastanowieniu się mój pies rzadko w obroży chodzi i do tej smyczy przydałyby się jakieś różowe szelki. Czy szelki rogza są godne polecenia? mam nadzieję, że nie będzie się strzępić :shake:
Kirima Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Rinuś, powiem Ci że mi też wzorki z Lupine się nie podobają ;) Zdecydowanie wolę Rogzy, może dlatego że są trochu bardziej stonowane :eviltong:
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [B]Mi.[/B] Ja mam szelki rogza z nitka odblaskowa czerwone/ odkupione jako uzywane, narazie sa w rewelacyjnym stanie nic sie z nimi nie dzieje:loveu:
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A ta L-ka na tym spanielu to nie za duża?jak dla mnie za masywnie wygląda...L-kę to ja mam na swojego spaślaka :)
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no wlasnie chyba troche za szeroka, dziwnie to wyglada;) ale kolor pasuje idealnie:loveu:
Kasia&Rika Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tylko 2,5cm.mam dla niej też 3cm. Ja lubię ją w szerokich obrożach.
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 My mamy kilka par rogzowych szelek i jak na razie też jest z nimi wszystko w porządku :), najstarsze mają ponad rok. Ja rogzy kiedyś też bardzo lubiłam, a lupiny szczerze powiedziawszy tak średnio mi się podobały, właściwie, to mało który wzorek wpadł mi wtedy w oko, ale upodobania się zmieniają jak widać :evil_lol:. Nie podoba mi się każdy wzorek tego producenta, są takie, które są wręcz okropne (według mnie), ale nie ma raczej firmy, która produkowałaby takie rzeczy, które podobają się wszystkim. Lupine jest też dość praktyczne, z tego co piszą tutaj różni ludzie wynika, że są trwalsze niż rogzy, a nawet jeżeli coś się z nimi stanie, to można je zawsze wymienić. W rogzie podoba mi się taka rozbieżność rozmiarów, jeśli o rogza chodzi, to chyba najłatwiej dobrać rozmiar do swojego psa, w wypadku lupine mamy tylko dwie szerokości i moim zdaniem S i M za bardzo się różnią...
Mi. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ojej. chciałam kupić rogzette w rozmiarze M-L ale nie mają już w pełnej misce :placz: są jeszcze jakieś strony gdzie mogłabym je kupić?:oops:
Kirima Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Z tego co wiem w krakvecie jest duuży wybór rogzów, sprawdź. ;)
Kasia&Rika Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Podpis :siara: Szyk i elegancja. Czarna.
Agnes Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mi.']ojej. chciałam kupić rogzette w rozmiarze M-L ale nie mają już w pełnej misce :placz: są jeszcze jakieś strony gdzie mogłabym je kupić?:oops:[/quote] w warszawie [url=http://www.animalia.pl]Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki, sklep jeździecki. Największy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.[/url] - dowoz tylko 5 zl przez kuriera, jest tez duzo pkt odbioru
jo_ann Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Czy ktos moze mi zmierzyc, ile minimum ma obroza ROGZ L zaciskowa - chodzi mi o dlugosc lacznie z tym paskiem-zaciskiem... 40cm czy mniej moze?
Kasia&Rika Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='jo_ann']Czy ktos moze mi zmierzyc, ile minimum ma obroza ROGZ L zaciskowa - chodzi mi o dlugosc lacznie z tym paskiem-zaciskiem... 40cm czy mniej moze?[/quote] u mnie było 32 w zacisku plus 9cm pasek
ariss Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='jo_ann']Czy ktos moze mi zmierzyc, ile minimum ma obroza ROGZ L zaciskowa - chodzi mi o dlugosc lacznie z tym paskiem-zaciskiem... 40cm czy mniej moze?[/quote] My mamy L, dziś mi się nie chce ale jutro mogę to zrobić:pchyba że ktoś będzie pierwszy;)
jo_ann Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 to za duzo;) no szkoda ;) Dziekuje za pomoc:)
Unbelievable Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='jo_ann']Czy ktos moze mi zmierzyc, ile minimum ma obroza ROGZ L zaciskowa - chodzi mi o dlugosc lacznie z tym paskiem-zaciskiem... 40cm czy mniej moze?[/quote] będzie pewnie ok. 38-40cm, min. długość zaciśniętej Lki z łańcuszkiem to 30cm ;)
Mi. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ajajaj zapomniałam napisać, że chodziło mi o szelki rogzette :oops: w rozmiarze M-L :oops:
Agnes Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mi.']ajajaj zapomniałam napisać, że chodziło mi o szelki rogzette :oops: w rozmiarze M-L :oops:[/quote] to zobacz na moj post wyzej;) przeciez dalam linka:diabloti:
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [I][B]a mnie zastanawia jedna rzecz...zamówiła ta obrożę i smycz...i teraz wchodzę na bazarek i patrzę , że fioletowej L-ki nie mają w ofercie a jak wchodzę w swoje zamówienie to mam to: [/B][/I] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://i36.tinypic.com/1h31ol.jpg[/IMG] [/URL]
marta_gp Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zły link :eviltong: a może nie ma, bo Ty już wykupiłaś?
Mi. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Agnes']to zobacz na moj post wyzej;) przeciez dalam linka:diabloti:[/quote] no ale tam nie ma. chyba, że ślepa jestem :hmmmm:
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [I][B]nie może być zły link, bo wchodzę w swoje włassne zamówienie na bazarku[/B][B] :eviltong:mam nadzieję, że w ogóle będzie...[/B][/I]
Recommended Posts