Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Mam muscat odblaskowy!! znalazlam z necie!!

[URL="http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=3370"]Muscat obroża reflex odblaskowa 15 mm ZIELONA[/URL]

[IMG]http://www.futrzakowo.pl/_var/gfx/47cafa77bb4c829077a94b43256387ec.jpg[/IMG]
[/B]

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jakby co to pw:cool3::evil_lol::eviltong:

[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_1042.jpg[/IMG]

[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_1040.jpg[/IMG]

Posted

Marta, Arktogea zapewne. byleby ominąć ED, choć mają piękne psy, to... :shake:
Wiem wiem Manmat, ale to właśnie dla dorosłego raczej, a poza tym ostatnio podobno są problemy z kontaktem :p
Hmm, ciekawe jaki kolor z RD :diabloti:.

Posted

[quote name='Rinuś']Zamówiony fioletowy komplet RD i do tego 2 adresówki z allegro :)[/quote]
a zamówiłaś szelki czy obrożę? daj zdjęcia jak dojdzie bom ciekawa bardzo :razz: też chce zamówić następny komplet z RD, zadowolona jestem bardzo z tego co mam :)
Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?

Posted

[QUOTE]Zamówiony fioletowy komplet RD i do tego 2 adresówki z allegro :smile:[/QUOTE]

gdzie zamawiałaś na bazarku RD?
Ja tam zamówiłam 1,5 tyg. wcześniej, czekam czekam paczki nie ma, dopiero dziś wchodzę, czytam a tam urlop mają :roll: wysyłka od 30 września dopiero

[QUOTE]Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?[/QUOTE]

ja mam 11 czy 12 rogzów i żaden mi się nie zmechacił. Ice cream też nie

Posted

[quote name='Mi.']a zamówiłaś szelki czy obrożę? daj zdjęcia jak dojdzie bom ciekawa bardzo :razz: też chce zamówić następny komplet z RD, zadowolona jestem bardzo z tego co mam :)
Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?[/quote]

obroża i smycz :)Ok jak dojdzie to dam foty.Kilka osoób się skarżyło na Rogza te nowe serie , że się strzępią...mi też ale tylko troszkę i prawie niezauważalnie.

Posted

[quote name='smallpati']gdzie zamawiałaś na bazarku RD?
Ja tam zamówiłam 1,5 tyg. wcześniej, czekam czekam paczki nie ma, dopiero dziś wchodzę, czytam a tam urlop mają :roll: wysyłka od 30 września dopiero

ja mam 11 czy 12 rogzów i żaden mi się nie zmechacił. Ice cream też nie[/quote]

Tak na bazarku...no mają urlop,dlatego dzisiaj zamówiłam bo od jutra może będą rozsyłać :Pco zamówiłaś?

Posted

MI teraz dużo bardziej sie lupina rzeczy podobaja, fajna tasma, wcale nie ostra, jak to ktos kiedys mowił, na mniejszym psie lepiej wyglada, taka pojedyncza tasma.

No i rogz, faktycznie zaczął sie psuć, szczególnie te rzeczy z wzorkami.

juz nie moge sie doczekac naszych szeleczek z lupina:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja nie wiem co Wy widzicie w tym Lupine :Pmi się tam może z jeden wzorek podoba,ale to rzecz gustu :P[/quote]

A masz jakąś obroże z lupine? :cool3:
Jak kupisz jedną, dwie lupine, to pewnie zacznie Ci się podobać coraz więcej i więcej... :evil_lol:

Posted

[quote name='RCookie']A masz jakąś obroże z lupine? :cool3:
Jak kupisz jedną, dwie lupine, to pewnie zacznie Ci się podobać coraz więcej i więcej... :evil_lol:[/quote]

ja mam dwie i nie chce wiecej
tzn dla mnie jednak rogz jest lepszy niz lupin
zadna rewelacja z tymi lupinami
przynajmniej dla nas ;)
zastanawiam sie czy nie sprzedac puppy lova lub zamienic :cool3: jakby co to pw :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja nie wiem co Wy widzicie w tym Lupine :Pmi się tam może z jeden wzorek podoba,ale to rzecz gustu :P[/quote]
mi w sumie ze 2 wzorki sie podobaja dla psa, dla suczki jest wiecej ladnych:evil_lol: :loveu:

tak jak pisalam duzo bardziej podoba mi sie tasma w lupinach:loveu:

Posted

[quote name='gops']ja mam dwie i nie chce wiecej
tzn dla mnie jednak rogz jest lepszy niz lupin
zadna rewelacja z tymi lupinami
przynajmniej dla nas ;)
zastanawiam sie czy nie sprzedac puppy lova lub zamienic :cool3: jakby co to pw :evil_lol:[/quote]

Od każdej reguły jest wyjątek ;). Ja bym sobie z rogzów same miękkie i lekkie zostawiła, ale to akurat w małym stopniu zależy ode mnie :lol:. Rogzy jakoś przestały mi się podobać.
Szkoda, że szele lupinowe rozmiarowo nam nie pasują :shake:.

Posted

Ja w Lupine nic specjalnego nie mogę znaleźć:P
Podoba mi się parę wzorków, ale dla małych psiaków i średnich, dla dużych jakoś nic nie przemawia do mnie w 100%;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...