taxelina Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [B]Mam muscat odblaskowy!! znalazlam z necie!! [URL="http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=3370"]Muscat obroża reflex odblaskowa 15 mm ZIELONA[/URL] [IMG]http://www.futrzakowo.pl/_var/gfx/47cafa77bb4c829077a94b43256387ec.jpg[/IMG] [/B]
konikowa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Czy ktoś z Was ma obrożę TRIXIE 2.5 cm i mógłby mi zmierzyć najmniejszy jej obwód?
Agnes Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jakby co to pw:cool3::evil_lol::eviltong: [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_1042.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_1040.jpg[/IMG]
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dla Cocker Spaniela RD to rozmiar M?kumpela się pyta.
konikowa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wydaje mi się, że M albo L;) Zależy jaki to cocker:)
Kirima Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Marta, Arktogea zapewne. byleby ominąć ED, choć mają piękne psy, to... :shake: Wiem wiem Manmat, ale to właśnie dla dorosłego raczej, a poza tym ostatnio podobno są problemy z kontaktem :p Hmm, ciekawe jaki kolor z RD :diabloti:.
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zamówiony fioletowy komplet RD i do tego 2 adresówki z allegro :)
Mi. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Rinuś']Zamówiony fioletowy komplet RD i do tego 2 adresówki z allegro :)[/quote] a zamówiłaś szelki czy obrożę? daj zdjęcia jak dojdzie bom ciekawa bardzo :razz: też chce zamówić następny komplet z RD, zadowolona jestem bardzo z tego co mam :) Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?
NightQueen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [QUOTE]Zamówiony fioletowy komplet RD i do tego 2 adresówki z allegro :smile:[/QUOTE] gdzie zamawiałaś na bazarku RD? Ja tam zamówiłam 1,5 tyg. wcześniej, czekam czekam paczki nie ma, dopiero dziś wchodzę, czytam a tam urlop mają :roll: wysyłka od 30 września dopiero [QUOTE]Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?[/QUOTE] ja mam 11 czy 12 rogzów i żaden mi się nie zmechacił. Ice cream też nie
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mi.']a zamówiłaś szelki czy obrożę? daj zdjęcia jak dojdzie bom ciekawa bardzo :razz: też chce zamówić następny komplet z RD, zadowolona jestem bardzo z tego co mam :) Nie wiedzieć czemu niektóre obróżki rogza, szczególnie to Icecream Bone, strasznie mi się strzępi :/ to tylko mi tak?[/quote] obroża i smycz :)Ok jak dojdzie to dam foty.Kilka osoób się skarżyło na Rogza te nowe serie , że się strzępią...mi też ale tylko troszkę i prawie niezauważalnie.
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='smallpati']gdzie zamawiałaś na bazarku RD? Ja tam zamówiłam 1,5 tyg. wcześniej, czekam czekam paczki nie ma, dopiero dziś wchodzę, czytam a tam urlop mają :roll: wysyłka od 30 września dopiero ja mam 11 czy 12 rogzów i żaden mi się nie zmechacił. Ice cream też nie[/quote] Tak na bazarku...no mają urlop,dlatego dzisiaj zamówiłam bo od jutra może będą rozsyłać :Pco zamówiłaś?
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 MI teraz dużo bardziej sie lupina rzeczy podobaja, fajna tasma, wcale nie ostra, jak to ktos kiedys mowił, na mniejszym psie lepiej wyglada, taka pojedyncza tasma. No i rogz, faktycznie zaczął sie psuć, szczególnie te rzeczy z wzorkami. juz nie moge sie doczekac naszych szeleczek z lupina:diabloti:
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja nie wiem co Wy widzicie w tym Lupine :Pmi się tam może z jeden wzorek podoba,ale to rzecz gustu :P
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Rinuś']Ja nie wiem co Wy widzicie w tym Lupine :Pmi się tam może z jeden wzorek podoba,ale to rzecz gustu :P[/quote] A masz jakąś obroże z lupine? :cool3: Jak kupisz jedną, dwie lupine, to pewnie zacznie Ci się podobać coraz więcej i więcej... :evil_lol:
taxelina Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mi tylko jeden w lupine :D [IMG]http://www.flog.pl/media/foto/440290_mamo-a-ja.jpg[/IMG]
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mi się strasznie spodobały lupine po zakupie obroży grrly dog (nasza druga łupinka :evil_lol:).
gops Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='RCookie']A masz jakąś obroże z lupine? :cool3: Jak kupisz jedną, dwie lupine, to pewnie zacznie Ci się podobać coraz więcej i więcej... :evil_lol:[/quote] ja mam dwie i nie chce wiecej tzn dla mnie jednak rogz jest lepszy niz lupin zadna rewelacja z tymi lupinami przynajmniej dla nas ;) zastanawiam sie czy nie sprzedac puppy lova lub zamienic :cool3: jakby co to pw :evil_lol:
Agnes Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nie ma ktos do sprzedania smyczy czarnej parcianej przepinanej lub nie szer. 16-20mm? Chetnie kupie, byle nie za drogo:evil_lol:
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Rinuś']Ja nie wiem co Wy widzicie w tym Lupine :Pmi się tam może z jeden wzorek podoba,ale to rzecz gustu :P[/quote] mi w sumie ze 2 wzorki sie podobaja dla psa, dla suczki jest wiecej ladnych:evil_lol: :loveu: tak jak pisalam duzo bardziej podoba mi sie tasma w lupinach:loveu:
marta_gp Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mi sie lupine podoba, ale mają kiepskie (jak dla mnie oczywiscie) wzory :eviltong: (albo kolory)
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='gops']ja mam dwie i nie chce wiecej tzn dla mnie jednak rogz jest lepszy niz lupin zadna rewelacja z tymi lupinami przynajmniej dla nas ;) zastanawiam sie czy nie sprzedac puppy lova lub zamienic :cool3: jakby co to pw :evil_lol:[/quote] Od każdej reguły jest wyjątek ;). Ja bym sobie z rogzów same miękkie i lekkie zostawiła, ale to akurat w małym stopniu zależy ode mnie :lol:. Rogzy jakoś przestały mi się podobać. Szkoda, że szele lupinowe rozmiarowo nam nie pasują :shake:.
konikowa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja w Lupine nic specjalnego nie mogę znaleźć:P Podoba mi się parę wzorków, ale dla małych psiaków i średnich, dla dużych jakoś nic nie przemawia do mnie w 100%;)
Diora Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A ja testuję wszystko po kolei ;) Sunia ostatnio dostała obrożę Wozy czerwoną, a Młody czarne szelki Muscata z odblaskową nitką.
Recommended Posts