Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kiedy będzie ten sklep otwarty: [url=http://www.sklep.canifel.pl/]Sklep internetowy[/url] ?

Bo podobno zamknięty a ja bym chciała obroże kupić.. :placz:

Posted

[quote name='sonia&me']a jednak DINGO:eviltong: sama mam smycz z DINGO:cool1:[/quote]

no ja miałam 4 obroże z Dingo, 2 pary szelek i 2 smycze, ale to dziwne dla mnie, ze Dingo takie obroże produkuje, bo nigdy nigdzie ich nie widziałam...

Posted

a ja w końcu kupiłam na podróż taki zestawik. 23 wrześnie sunia będzie do odbioru x))
:zaciesz: xD
[img]http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/rogz/pupz_lead.jpg[/img]
Rogz Pupz: Yip Yap Yo Fixed Lead smycz zwykła 16 mm / 180 cm różowa.
[img]http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/rogz/pupz_collar.jpg[/img]
Rogz Pupz: Yip Yap Yo Collar obroża zwykła 16 mm / 28-46 cm to też na podróż

Posted

[quote name='Onomato-Peja']no ja miałam 4 obroże z Dingo, 2 pary szelek i 2 smycze, ale to dziwne dla mnie, ze Dingo takie obroże produkuje, bo nigdy nigdzie ich nie widziałam...[/quote]

no ja tez
zawsze widzialam czerwone, kremowe , brazowe i czarne skory
nigdy takich kolorowych:crazyeye:
a mielismy juz kilka dingo .
moze sa gdzies w necie do kupienia?
chetnie zobacze

Posted

[quote name='gops']no ja tez
zawsze widzialam czerwone, kremowe , brazowe i czarne skory
nigdy takich kolorowych:crazyeye:
a mielismy juz kilka dingo .
moze sa gdzies w necie do kupienia?
chetnie zobacze[/quote]
gops, i ciemnozielone były przez chwilę do kupienia, ale ja nie zdążyłam już :angryy:
no właśnie... kolorowe to jedynie taśmówki : niebieskie, czerwone, czarne i khaki...

Może to jakaś podróba ? :roll:

Posted

[quote name='asiunia']DINGO;)(10 znaków)[/quote]
nie wiedziałam, że DINGO ma niebieskie. :-o
widziałam zielone, ale niebieskie :shake:
trzeba się wybrać do zoologicznego :cool3: :evil_lol:

Posted

Ja taką kupiłam nad morzem rok temu za 5zł, z tego co pamietam to jakaś bezfirmówka była, na allegro tez tego pełno jest i to raczej nie jest dingo

taka mialam
[url]http://www.allegro.pl/item715980864_obroza_dla_psa_kota_35_cm.html[/url]
tylko że wieksza i błekitną

Posted

[quote name='WeronikaM']nie wiedziałam, że DINGO ma niebieskie. :-o
widziałam zielone, ale niebieskie :shake:
trzeba się wybrać do zoologicznego :cool3: :evil_lol:[/quote]
A to nie jest czasem Milano ? :cool3: Widziałam taką skórkopodobną obrożę Milano w zoologu.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']gops, i ciemnozielone były przez chwilę do kupienia, ale ja nie zdążyłam już :angryy:
no właśnie... kolorowe to jedynie taśmówki : niebieskie, czerwone, czarne i khaki...

Może to jakaś podróba ? :roll:[/QUOTE]

ciemnozielone teraz w zwykłej ofercie są, u mnie w każdym zoologu z dingo mają

Posted

[quote name='jo_ann']Ja ostatnio mam mozliwosc obserwowania gladkiej obrozy Ruffwear ;) na razie daje rade. Nie rozciaga sie, a to jest bolaczka wielu innych obrozy.
co do smyczy- nieodmiennie zachwalam RD- ale gladkie, bez naszywek. 180cm, solidne, milutkie. niedrogie. same zalety- i jedna wada, nie mozna ich juz prawie dostac :-([/quote]

To fakt. Gładkie smycze RD są świetne. Z taśmami różnie bywa - mam 3 i 2 są miękkie i przyjemne, a jedna ma jakieś miejsce gdzie wystaje ostra nitka. Nie rozumiem dlaczego je wycofują :shake::roll:

Posted

[quote name='Jami']Jak można ukraść coś z psa?! :angryy:[/quote]
No bywa niestety:mad: mi kiedyś chyba ukradli też obroże (chyba bo po prostu znikneła i nikt nie wie gdzie) a zapałciłam za nią z 7zł:lol:

Posted

[quote name='weszka']To fakt. Gładkie smycze RD są świetne. Z taśmami różnie bywa - mam 3 i 2 są miękkie i przyjemne, a jedna ma jakieś miejsce gdzie wystaje ostra nitka. Nie rozumiem dlaczego je wycofują :shake::roll:[/QUOTE]
To wycofują gładkie taśmy?

Posted

Sonia to przybłęda wyrwana z rąk oprawców. Mieszkamy na zadupiu że tak powiem i Sonia po górach sobie biega. Nie usiedzi na miejscu spokojnie mimo, że ma już 9 lat, w łapie nie ma kości... Ehh...ludzie są wstrętni

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...