Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='CaneSs']wszystko fajnie... ale po raz 10000 powtarzam:
Capri to rasowy Cavalier king charles spaniel , PIES, nie Suka :mad:[/quote]
Ojej przepraszam:oops: Ale ja na wszystkie psy mówie ona bo sama cały czas z suczami przebywam:evil_lol: i tak mi jakos zostało:oops: ale edytowałam i już jest ok:cool3:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sonia&me']Ojej przepraszam:oops: Ale ja na wszystkie psy mówie ona bo sama cały czas z suczami przebywam:evil_lol: i tak mi jakos zostało:oops: ale edytowałam i już jest ok:cool3:[/quote]

Luzzik :D Nie gniewam się :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']

A dlaczego kupują ludzie rogz, Rd czy lupine?[/quote]

Nie wiem dlaczego ludzie kupują, więc nie będę uogólniać. Ja kupuję dlatego, że są mocne, trwałe i praktyczne, co przy dużym i silnym psie jest niesłychanie ważne.
Ja wyrażam po prostu swoje zdanie- nigdy nie założyłabym swojemu psu szelek z takim napisem- bo nie jest psem policyjnym, z ochrony, czy ratownictwa.

Posted

Jeszcze raz zaproszę: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-hunter-flexi-2-8-pluszaki-kup-teraz-licytacja-dla-kociat-do-19-30-08-a-143505]Obroże HUNTER, FLEXI 2-8 i pluszaki - KUP TERAZ i licytacja - dla kociąt do 19/30.08 - Dogomania Forum[/url]

za 2 h koniec, a obroża hunter za prawie połowe ceny jeszcze do wzięcia. luksusowa obroża dla pupila.

flexi 2-8 LONG również czeka na podpicie, a co! :evil_lol:

Posted

a ja sie dzis dorobilam przypadkiem rogza Fanbelt fioletowego -bialy kruk normalnie :)

w zwiazku z porzadkami-zapraszam do podpisu-szczegoly na priv!

Posted

[quote name='Dariette.']może ja kupię sobie swojemu jamnikowatemu szczylu takie szelki z napisem "OCHRONA", żeby w nocy nas nikt nie zaczepiał? :-D[/quote]

Haha :eviltong: Dobre:evil_lol: Ale podejrzewam, że będą (tylko) ciut za duże :diabloti:

Posted

Uwaga, będzie teraz głupie pytanie więc proszę się nie śmiać :shake:
Dla mojej adoptowanej Froci muszę kupić kaganiec. We wtorek jadę z nią do weta, a korzystam tylko ze środków transportu miejskiego. Moja sznupka nigdy nie miała kagańca, bo jako mini mogłam swobodnie brać ją na kolana i podróżować autobusem, z Frocią będzie problem.
Jak mam wybrać kaganiec? Jak mam wymierzyć, żeby nie uciskał, nie był za luźny, no wiecie sami o co chodzi. Czy mogę go kupić "na oko", a później zwrócić?

Posted

[quote name='mala_czarna']Uwaga, będzie teraz głupie pytanie więc proszę się nie śmiać :shake:
Dla mojej adoptowanej Froci muszę kupić kaganiec. We wtorek jadę z nią do weta, a korzystam tylko ze środków transportu miejskiego. Moja sznupka nigdy nie miała kagańca, bo jako mini mogłam swobodnie brać ją na kolana i podróżować autobusem, z Frocią będzie problem.
Jak mam wybrać kaganiec? Jak mam wymierzyć, żeby nie uciskał, nie był za luźny, no wiecie sami o co chodzi. Czy mogę go kupić "na oko", a później zwrócić?[/quote]

zwrócić możesz ;) ale to nie temat o kagańcach

Posted

Dzień dobry ^^ poprzednio Was pytałam o rodzaj i wzór obroży, teraz o sklep xD
miałam zamówić na pełnej misce, ale znalazłam sklep Pupilandia na którym wychodzi mi prawie 10 zł taniej. Zamawiał ktoś tam kiedyś ? dochodzi wszystko ok ?
Biorę obroże XL, Funky Retro, zaciskową, z Rogza
[url=http://www.pupilandia.pl/]Legowiska, Royal Canin, Eukanuba - Sklep zoologiczny[/url]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Dzień dobry ^^ poprzednio Was pytałam o rodzaj i wzór obroży, teraz o sklep xD
miałam zamówić na pełnej misce, ale znalazłam sklep Pupilandia na którym wychodzi mi prawie 10 zł taniej. Zamawiał ktoś tam kiedyś ? dochodzi wszystko ok ?
Biorę obroże XL, Funky Retro, zaciskową, z Rogza
[url=http://www.pupilandia.pl/]Legowiska, Royal Canin, Eukanuba - Sklep zoologiczny[/url][/QUOTE]

dla 10zł nie ma co ryzykować ze sklepem;)

Posted

[url]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Muscat/muscat_obroza_mc.jpg[/url]
Ostatnio kupiłam Fifce taką pomarańczową obrożę :p I jak na razie wszystko jest ok:lol:

Posted

[quote name='Kashdog'][URL]http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Muscat/muscat_obroza_mc.jpg[/URL]
Ostatnio kupiłam Fifce taką pomarańczową obrożę :p I jak na razie wszystko jest ok:lol:[/quote]

Ja tam kupuję czasem, i jest okej ;)

Posted

[quote name='Dariette.']może ja kupię sobie swojemu jamnikowatemu szczylu takie szelki z napisem "OCHRONA", żeby w nocy nas nikt nie zaczepiał? :-D[/quote]

Hehehe, albo od razu "policja", wtedy przecież nikt nie podskoczy :-D
Co tam się na "ochronę" rozdrabniać ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jo_ann']czy ktos z Was korzystal z gwarancyjnej wymiany LUPINE ? jak to sie robi?;)[/quote]
Chyba piszą na stronie:cool3: musisz odesłać im zniszczone,najlepiej z metką jak masz i własnie nie pamiętam bo chyba się pisze rozmiar itp żeby sie nie musieli wysilać:evil_lol: Mozesz też wysłać/oddać do sklepu,maja obowiązek wymienić;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...