mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1054]Lupine obroża 1\" 30-50cm - Flower Power[/url] super! :loveu::loveu::loveu: Boże, czemu ja mam zawsze pusty portfel? :diabloti:
Dariette. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:
.Agata. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A ja mam teraz całe g***no :placz::placz: Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake: Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz: No i szelki :placz:
Onomato-Peja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Dariette.']Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:[/quote] jest taki wątek -' w czym wasze psy ida na spacer' czy jakoś tak tam sa zdjęcia :)) EDIT: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/smycz-obroza-ubranka-w-czym-psy-ida-na-spacer-15043/[/url] [quote name='Agata_Roki']A ja mam teraz całe g***no :placz::placz: Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake: Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz: No i szelki :placz:[/quote] no to mi na odwrót 2 pary szelek i obroża :lol: Tez żałuję, ze sprzedałam... bo teraz będę je od nowa kupywać :roll:
Dogha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='RCookie'] Woofstock obroża jest [URL="http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4884"]Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Obroża "Woofstock" 30 - 50 cm[/URL] a peace pup jak na złość brakuje.[/quote] AAAA! Jest moja :loveu: Ale pewnie i tam po wakacjach dopiero będzie mnie stać... Teraz chcę smycz od Taks do kompletu z naszą charcią :loveu:
Onomato-Peja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 i pomyśleć, ze kiedyś TYLE tego miałam... :-o [url=http://img252.imageshack.us/i/dscf3747ss8.jpg/]Imageshack - dscf3747ss8[/url]
sonia&me Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Onomato-Peja']i pomyśleć, ze kiedyś TYLE tego miałam... :-o [URL="http://img252.imageshack.us/i/dscf3747ss8.jpg/"]Imageshack - dscf3747ss8[/URL][/quote] :crazyeye: a ile masz psów?:evil_lol: Bo wiesz..zalezy od potrzeb:eviltong: :lol:
Onomato-Peja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='sonia&me']:crazyeye: a ile masz psów?:evil_lol: Bo wiesz..zalezy od potrzeb:eviltong: :lol:[/quote] sztuk jeden :diabloti:
Czasowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Onomato-Peja']sztuk jeden :diabloti:[/quote] Ja w Październiku mojemu coś kupuję. Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:
sonia&me Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Onomato-Peja']sztuk jeden :diabloti:[/quote] No to faktycznie zbór niezły:-o :evil_lol:
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3: Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba. Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti: ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi: [quote]Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. [/quote] U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll: [B]Dariette.[/B] ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.
Czasowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Pestka']Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba. Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti: ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi: U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll: [B]Dariette.[/B] ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.[/quote] U Nas najwięcej CHABY. Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:
moth Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown. Chyba wracam do nałogu. :cool3: Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:
agnieska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Justy$ka'] PS: 1000 post, 1000 strona.... Fiufiu... ;D[/quote] Post 10 000 ;) [quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3: Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:[/quote] Ja bym wolała prowadzić psa na sznurze do bielizny niż na różowym Rogzie :evil_lol: [quote name='mineralna_'][URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1054"]Lupine obroża 1\" 30-50cm - Flower Power[/URL] super! :loveu::loveu::loveu: Boże, czemu ja mam zawsze pusty portfel? :diabloti:[/quote] Kupiłam takie szelki dla suki mojej siostry i uważam, że na żywo lepiej wypada zbliżony wzór Ruffweara [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=2078"]Ruffwear Chain Reaction Collar S - Daisy[/URL] [quote name='Czasowa']Ja w Październiku mojemu coś kupuję. Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:[/quote] A nie w grudniu? :lol: [quote name='Czasowa']My na Wigilię kupujemy jakiś komplet ładny- obroża + smycz, byleby w kolorze niebieskim,. Ktoś ma coś do polecenia?[/quote] Wybacz, ale regularnie co kilka dni piszesz za ile miesięcy co kupisz... łapię głupawkę :lol: [quote name='Czasowa']U Nas najwięcej CHABY. Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:[/quote] Już mają Peace Pup? Mimo że na stronie dystrybutora pojawiły się dopiero wczoraj (do kupienia, nie samo przedstawienie modelu)?
Infortune. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='moth']Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown. Chyba wracam do nałogu. :cool3: Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:[/quote] A w jakim sklepie? Bo ja jakiś miesiąc temu szukałam i nigdzie nie było, więc musiałam wziąć półzacisk, ale na szczęście jestem zadowolona :lol: Nawet znalazłam wtedy sklep gdzie niby mieli 100szt, a jak zadzwoniłam to pani powiedziała, że nie ma nic :mdleje: A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)
Dariette. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 nie mogę znaleźć peace pup ani woofstock na chudą jamnikowtą szyjkę szczyla, buu. muszę się w końcu wybrać do większego zoologicznego w mieście, bo w tym w galerii to widziałam z ciekawszych tylko obrożę z rogza w kostki ( dla wielkich psów ) i smycz z tej serii. Pustki, pustki. :shake: a przez Was przeklęte obrożomaniaczki mam ochotę na kilkaaa. :mad: :loveu:
Unbelievable Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Infortune.'] A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)[/QUOTE] to chyba ci się coś walnęło, bo nawet u mnie na zadoopiu jest:roll: co prawda nikt tego nie kupuje, no ale:evil_lol:
Dariette. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no i jeszcze narobiłyście mi ochoty na żółwiowe, delfinowe i gekonowe, ale ja nic nie umiem znaleźć, albo wcale nie ma na małe kundliszonki. :niewiem:
Onomato-Peja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Dariette.']no i jeszcze narobiłyście mi ochoty na żółwiowe, delfinowe i gekonowe, ale ja nic nie umiem znaleźć, albo wcale nie ma na małe kundliszonki. :niewiem:[/quote] sa tylko delfinowe ;) w rozmiarze 22- do coś tam coś tam :eviltong:
Illusion Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 23-33cm ;). Na Pełnej Misce chyba ostatnią sztukę w takim rozmiarze zamówiłam :evil_lol:.
agnieska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Pasuje wam konstrukcja szelek Rogza? Strasznie długo miałam ochotę na wzór Sport Blue, skusiłam się wreszcie na szelki i po 3 użyciach najchętniej puściłabym je dalej w świat. Wykręcają się dziwacznie na psie w czasie biegania, szczególnie kiedy ma podczepioną linkę... To pewnie zasługa ruchomego dolnego paska i nieruchomego górnego - w Manmacie jest na odwrót i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń :roll:
Illusion Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mi ten typ szelek pasuje, bo dobrze mi się w nich prowadzi psa, no i Tośka z nich nie wyłazi, ale też się przekręcają, jak mała w nich biega bez smyczy, co jest trochę denerwujące...
Kasia&Rika Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Przypomnę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-hunter-flexi-2-8-pluszaki-kup-teraz-licytacja-dla-kociat-do-19-30-08-a-143505/[/URL] [B]Flexi 2-8 i super trwała obroża z prawdziwej skóry renomowanej firmy HUNTER, bardzo miękka, z prawdziwymi kryształkami swarovskiego! warta około 100zł!:cool3: zapraszam na bazarek![/B]
Recommended Posts