Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1054]Lupine obroża 1\" 30-50cm - Flower Power[/url] super! :loveu::loveu::loveu:

Boże, czemu ja mam zawsze pusty portfel? :diabloti:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:

Posted

A ja mam teraz całe g***no :placz::placz:
Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake:

Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz:
No i szelki :placz:

Posted

[quote name='Dariette.']Weźcie poróbcie zdjęcia waszym całym zbiorom obróżkowym, chętnie popodziwiam, zanim sama zacznę dokupywać, bo jak tak tu siedzę to mnie zarażacie. :diabloti:[/quote]

jest taki wątek -' w czym wasze psy ida na spacer' czy jakoś tak tam sa zdjęcia :))

EDIT:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1002/smycz-obroza-ubranka-w-czym-psy-ida-na-spacer-15043/[/url]

[quote name='Agata_Roki']A ja mam teraz całe g***no :placz::placz:
Sprzedałam dwie i cholernie żałuję :shake:

Zostały mi tylko 3 - Rogz,Frog i jakaś bezfirmowa zwykła parciana :placz:
No i szelki :placz:[/quote]

no to mi na odwrót 2 pary szelek i obroża :lol:
Tez żałuję, ze sprzedałam... bo teraz będę je od nowa kupywać :roll:

Posted

[quote name='RCookie']
Woofstock obroża jest
[URL="http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4884"]Sklep Lupine.pl - Dla dużych psów : Obroża "Woofstock" 30 - 50 cm[/URL]

a peace pup jak na złość brakuje.[/quote]
AAAA! Jest moja :loveu: Ale pewnie i tam po wakacjach dopiero będzie mnie stać... Teraz chcę smycz od Taks do kompletu z naszą charcią :loveu:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']i pomyśleć, ze kiedyś TYLE tego miałam... :-o

[URL="http://img252.imageshack.us/i/dscf3747ss8.jpg/"]Imageshack - dscf3747ss8[/URL][/quote]
:crazyeye: a ile masz psów?:evil_lol: Bo wiesz..zalezy od potrzeb:eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']sztuk jeden :diabloti:[/quote]

Ja w Październiku mojemu coś kupuję.

Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3:
Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:[/QUOTE]
Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba.
Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti:
ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi:
[quote]Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. [/quote]
U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll:

[B]Dariette.[/B] ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.

Posted

[quote name='Pestka']Wiesz, że mi też się jakoś strasznie nie podoba.
Ale nie no jakby dawali darmo to bym moze sie skusila :diabloti:
ale tak serio to nie widzę, tego na moim psie. Peace pup mi się strasznie podoba, ale na razie skończyłam z kupowaniem :multi:

U mnie wlasnie nie ma ani Lupine ani Rogzów i nad tym ubolewam :roll:

[B]Dariette.[/B] ja kiedyś na jednego psa miałam najwięcej 13 obroży, szelki i chyba 6 smyczy. Teraz wyprzedałam trochę a te co nie są używane mam zamiar oddać do schroniska.[/quote]

U Nas najwięcej CHABY.

Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:

Posted

Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm
Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown.
Chyba wracam do nałogu. :cool3:
Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:

Posted

[quote name='Justy$ka']
PS: 1000 post, 1000 strona.... Fiufiu... ;D[/quote]

Post 10 000 ;)

[quote name='Agata_Roki']Ja nie wiem jak Wam się może podobać ten Woofstock :eviltong::cool3:
Jakby mi go wciskali za darmo to bym nie chciała :evil_lol:[/quote]

Ja bym wolała prowadzić psa na sznurze do bielizny niż na różowym Rogzie :evil_lol:

[quote name='mineralna_'][URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1054"]Lupine obroża 1\" 30-50cm - Flower Power[/URL] super! :loveu::loveu::loveu:

Boże, czemu ja mam zawsze pusty portfel? :diabloti:[/quote]

Kupiłam takie szelki dla suki mojej siostry i uważam, że na żywo lepiej wypada zbliżony wzór Ruffweara [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=2078"]Ruffwear Chain Reaction Collar S - Daisy[/URL]

[quote name='Czasowa']Ja w Październiku mojemu coś kupuję.

Matko, nasz zoolog ma coraz więcej fajnych rzeczy. Ostatnio nawet lupine tam było. :crazyeye:[/quote]

A nie w grudniu? :lol:

[quote name='Czasowa']My na Wigilię kupujemy jakiś komplet ładny- obroża + smycz, byleby w kolorze niebieskim,. Ktoś ma coś do polecenia?[/quote]

Wybacz, ale regularnie co kilka dni piszesz za ile miesięcy co kupisz... łapię głupawkę :lol:

[quote name='Czasowa']U Nas najwięcej CHABY.

Ale znalazło się Peace Pup i Black Chery od Lupine :crazyeye:[/quote]

Już mają Peace Pup? Mimo że na stronie dystrybutora pojawiły się dopiero wczoraj (do kupienia, nie samo przedstawienie modelu)?

Posted

[quote name='moth']Natchnęłyście mnie i znalazłam chyba już ostatnią obrożę "Turtle Reef" 30-50 cm
Zamówiłam, bo nie lubię lupinowych pół zacisków. A na wystawie w Sopocie nabyłam żółtą smycz Red Dingo i do tego obrożę Hypno Brown.
Chyba wracam do nałogu. :cool3:
Zdjęć nie będzie, bo zgubiłam aparat. :placz:[/quote]
A w jakim sklepie? Bo ja jakiś miesiąc temu szukałam i nigdzie nie było, więc musiałam wziąć półzacisk, ale na szczęście jestem zadowolona :lol:
Nawet znalazłam wtedy sklep gdzie niby mieli 100szt, a jak zadzwoniłam to pani powiedziała, że nie ma nic :mdleje:

A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)

Posted

nie mogę znaleźć peace pup ani woofstock na chudą jamnikowtą szyjkę szczyla, buu.

muszę się w końcu wybrać do większego zoologicznego w mieście, bo w tym w galerii to widziałam z ciekawszych tylko obrożę z rogza w kostki ( dla wielkich psów ) i smycz z tej serii. Pustki, pustki. :shake:

a przez Was przeklęte obrożomaniaczki mam ochotę na kilkaaa. :mad: :loveu:

Posted

[quote name='Infortune.']
A tak btw ktoś chyba kiedyś pisał, że lupine nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym? :cool3: (chyba że ja coś pokręciłam...)[/QUOTE]

to chyba ci się coś walnęło, bo nawet u mnie na zadoopiu jest:roll: co prawda nikt tego nie kupuje, no ale:evil_lol:

Posted

[quote name='Dariette.']no i jeszcze narobiłyście mi ochoty na żółwiowe, delfinowe i gekonowe, ale ja nic nie umiem znaleźć, albo wcale nie ma na małe kundliszonki. :niewiem:[/quote]

sa tylko delfinowe ;)
w rozmiarze 22- do coś tam coś tam :eviltong:

Posted

Pasuje wam konstrukcja szelek Rogza? Strasznie długo miałam ochotę na wzór Sport Blue, skusiłam się wreszcie na szelki i po 3 użyciach najchętniej puściłabym je dalej w świat. Wykręcają się dziwacznie na psie w czasie biegania, szczególnie kiedy ma podczepioną linkę... To pewnie zasługa ruchomego dolnego paska i nieruchomego górnego - w Manmacie jest na odwrót i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń :roll:

Posted

Mi ten typ szelek pasuje, bo dobrze mi się w nich prowadzi psa, no i Tośka z nich nie wyłazi, ale też się przekręcają, jak mała w nich biega bez smyczy, co jest trochę denerwujące...

Posted

Przypomnę:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-hunter-flexi-2-8-pluszaki-kup-teraz-licytacja-dla-kociat-do-19-30-08-a-143505/[/URL]

[B]Flexi 2-8 i super trwała obroża z prawdziwej skóry renomowanej firmy HUNTER, bardzo miękka, z prawdziwymi kryształkami swarovskiego! warta około 100zł!:cool3: zapraszam na bazarek![/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...