Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata_Roki']Kolor czy wzorek obroży to tylko widzi mi się właściciela - dla psa to wszystko jedno czy nosi niebieską czy różową,bo nie ma poczucia swojej męskości,nie rozumie tego głupiego stwierdzenia że różowy dla suczek,niebieski dla chłopców :p

Mam różową obrożę i nie uważam że Roki ma teraz jakiś problem wyjść w niej na spacer,nie uraziłam jego męskości.Nie wzięłam też koloru dla tego że to uwielbiam - lubię i podoba mi się prawie brązowy pies w różowej obroży :P[/quote]

wiem, ale ja po prostu uwielbiam wiele innych kolorów i widzi mi się Drops w zieleniach itp... Są gusta i guściki. ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cavy']Mi się strasznie podoba róż na czarnych psach :loveu: :evil_lol:[/quote]

a przez Ciebie łobuzie mam ochotę na hiltonową groszkową. :mad:
a jak ładnie poproszę to nafociłabyś w niej Tofisława? :-D

Posted

Na moim kundlu róż tez by świetnie wyglądał, ale nie kupuję, bo jestem na odwyku :lol: mój plan to 2 obroż i 2 pary szelek :lol:
ale jak teraźniejsza rogzowość padnie, lub totalnie się zmechaci to kupuję różowy łańcuszek ( nie na widzę różu, ale miałam okazję przymierzyć psu i bardzo mi się spodobało )

Posted

[quote name='Dariette.']a przez Ciebie łobuzie mam ochotę na hiltonową groszkową. :mad:
a jak ładnie poproszę to nafociłabyś w niej Tofisława? :-D[/quote]

:evil_lol:
Jasne, jutro wstawię tutaj zdjęcia, bo teraz psisko już śpi i nie chce go przeciągać ze zmienianiem obróżek, a przy świetle dziennym lepiej zdjęcia wyjdą. :eviltong:

Posted

[quote name='Cavy']:evil_lol:
Jasne, jutro wstawię tutaj zdjęcia, bo teraz psisko już śpi i nie chce go przeciągać ze zmienianiem obróżek, a przy świetle dziennym lepiej zdjęcia wyjdą. :eviltong:[/quote]

no jasne, że nie chce teraz tylko w najbliższym czasie :-D
jak miłoo :cool3:

Vege, zrobię, tylko jeszcze na niego jest troszki za duża. :-D więc jeszcze poczekać trzeba aż mały podrośnie :-D

Posted

[quote name='Karilka']:roll::oops:

Szukajcie a znajdziecie:cool3:.[/quote]

Ja mam motylki Lupine z bazarku od Karilki :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki'][URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1082"]Lupine obroża 1\" 45-78cm - Meadow[/URL]
? :razz:[/quote]
Za duża niestety :angryy: do pełnej miski to pierwsze co to uderzam.
Ale dzięki

Posted

[quote name='Agata_Roki']Na laba za duża ? :cool3: Ja tam nie lubię cienkich nitek dlatego i tak na boksia zawsze biore 2,5cm :eviltong:[/quote]
Ale nie szerokość, tylko długość. Lupine dla dużych psów robi też w rozmiarze 30-50cm, a ja nie lubie na maxa zmniejszonej obroży, bo to brzydko wygląda.

Posted

[quote name='Patikujek']Powiedzcie mi prosze gdzie to kupione i jakiej firmy????:loveu:
[URL]http://www.lupinepet.com/img/gallery/ridgeback.JPG[/URL][/quote]
[COLOR=Blue]To jest Lupine nowe [/COLOR]
[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=3129]Lupine obroża 1" 30-50cm - Woofstock[/url]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...