Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dariette.']o, dokładnie.
szukałam na Allegro ale nic nie mogłam znaleźć, a jeszcze nie wiem gdzie indziej mogą być.[/quote]

Zapytaj w Telezoo czy mają, bo niektóre wzory mają w magazynie, ale na stronie sklepu ich nie ma.

Tutaj znalazłam, ale nie wiem czy tylko na stronie są, czy w sklepie też

[URL="http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350009&n=ROGZ%20Szelki%20SCOOTER%20%28Fancy%20Dress%29%20regulowane"]ROGZ Szelki SCOOTER (Fancy Dress) regulowane (ROGZ, Smycze, obroże, szelki itp./Szelki dla psa) :: AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika, chomika, sz[/URL]

[quote name='sonia&me']Ojej sie czepiasz nie spojrzałam na rozmiar:oops: Tak mnie zauroczył ten wzór:loveu: zresztą to tylko przykład:eviltong:[/quote]

Mnie też się podoba, jak myślicie, pasowałoby do srebrnego pudla?

[URL]http://www.atlantahiddendogfence.com/store/components/com_virtuemart/shop_image/product/Susie_Q_Collar_4a13044d843e4.jpg[/URL]

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Chyba mniejszy...wydaje mi się, że L powinno wystarczyć, obrożę z Red Dingo ma L i jest dobra.
Są takie L, przecenione,
[URL="http://reddingo.bazarek.pl/opis/147289/szelki-l---zolte--promocja.html"]Szelki L - ŻÓŁTE ~~ PROMOCJA RED DINGO[/URL]
ale nie wiem, czy żółty "nie zginie " na nim...[/quote]
Jak dla mnie zginie, jak już to pomarańczowe. [SIZE=1](Ale ich chyba nie ma)[/SIZE]

Posted

[quote name='sonia&me']Ale to zależy co Cię interesuje:cool3: Jaki krój?Podoba Ci się jakiś wzór czy kolor?:pTe np są fajne :cool3:
ttp://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Lupine/suzieq_szelki.jpg[/quote]

Chciałabym kupić zwykłe szelki :)
Mieliśmy z Rogza, ale gdzieś sie zapodziały, poza tym strasznie sztywne się zrobiły i pies się drapał jak je nosił, pranie nie pomagało.

Odnośnie wzoru i koloru-nie wiem w sumie, co mi się podoba ;)

Posted

[url=http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350021&n=ROGZ%20Szelki%20BEACHBUM%20(Fancy%20Dress)%20regulowane]ROGZ Szelki BEACHBUM (Fancy Dress) regulowane (ROGZ, Smycze, obroże, szelki itp./Szelki dla psa) :: AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika, chomika, s[/url]

wzorek D jest przepiękny:loveu:
ale chyba mojemu psu tego nie zrobię ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel'][URL="http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350021&n=ROGZ%20Szelki%20BEACHBUM%20%28Fancy%20Dress%29%20regulowane"]ROGZ Szelki BEACHBUM (Fancy Dress) regulowane (ROGZ, Smycze, obroże, szelki itp./Szelki dla psa) :: AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika, chomika, s[/URL]

ale chyba mojemu psu tego nie zrobię ;)[/quote]
on i tak występuje tylko w małych rozmiarach:eviltong:

Posted

[quote name='Czasowa']Fakt, śliczny.

Smycz weź w takim razie :diabloti:[/quote]

jest i smycz :)[url=http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350019&n=ROGZ%20Smycz%20BEACHBUM%20(Fancy%20Dress)%20Fixed%20Lead%20140cm%20prosta]ROGZ Smycz BEACHBUM (Fancy Dress) Fixed Lead 140cm prosta (ROGZ, Smycze, obroże, szelki itp./Smycze dla psa) :: AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika[/url]

aaa! ja chcę suczkę !:lol:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']jest tylko do L[/quote]

Chyba się niezrozumiale wypowiedziałam-napisałaś, że w małych rozmiarach, wiec myślałam, że chodziło Ci o S czy M, więc chciałam pokazać, że L (większe) też jest.
Większe niż L nam niepotrzebne, chooociaż...poprzednie szelki Rogza były XL i w sumie były dobre, choć nie wiem, czy nie trochę za luźne...

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Chyba się niezrozumiale wypowiedziałam-napisałaś, że w małych rozmiarach, wiec myślałam, że chodziło Ci o S czy M, więc chciałam pokazać, że L (większe) też jest.
Większe niż L nam niepotrzebne, chooociaż...poprzednie szelki Rogza były XL i w sumie były dobre, choć nie wiem, czy nie trochę za luźne...[/quote]

L? Ja takie mam na spaniela. A reszta na psy raczej średnie.
Mniejsze - chodziło mi właśnie do L, czyli moim zdaniem za małe na goldena. Może obwodem pasować, ale bałabym się o wytrzymałość. I 2cm to chyba zginie w sierści.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Chciałabym kupić zwykłe szelki :)
Mieliśmy z Rogza, ale gdzieś sie zapodziały, poza tym strasznie sztywne się zrobiły i pies się drapał jak je nosił, pranie nie pomagało.

Odnośnie wzoru i koloru-nie wiem w sumie, co mi się podoba ;)[/quote]
To może pogadaj z Martą Ares:cool3: ona coś dobierze:p Jaśli chodzi o wzór rogza to ja bym wzieła coś ciemniejszego jednak bo na jasnym psiaku troche zginie..Ale jeśli już miałas rogza i nie byłas zadowolona to może popatrz też na inne;)
Ja tam nadal jestem zakochana w rogz gekko:loveu: mimo tego słodkiego koloru..Ale już chyba wycofali z sprzedarzy:-(

Posted

[quote name='sonia&me']To może pogadaj z Martą Ares:cool3: ona coś dobierze:p Jaśli chodzi o wzór rogza to ja bym wzieła coś ciemniejszego jednak bo na jasnym psiaku troche zginie..Ale jeśli już miałas rogza i nie byłas zadowolona to może popatrz też na inne;)
Ja tam nadal jestem zakochana w rogz gekko:loveu: mimo tego słodkiego koloru..Ale już chyba wycofali z sprzedarzy:-([/quote]
[COLOR=Blue]My posiadamy Rogz Gekko i jest świetny:loveu::loveu:[/COLOR]

[COLOR=Blue]A może komplet z podpisu?:D
Ogólnie taśma jest miękka i po praniu nie sztywnieje ani nic.

Kurde strasznie podoba mi sie nowy wzorek Lupine
ale nie ma szans nie mogę kupić!:lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia&Rika']L? Ja takie mam na spaniela. A reszta na psy raczej średnie.
Mniejsze - chodziło mi właśnie do L, czyli moim zdaniem za małe na goldena. Może obwodem pasować, ale bałabym się o wytrzymałość. I 2cm to chyba zginie w sierści.[/quote]

Chyba masz rację, lepsze XL...
Tylko czemu ten Rogz taki drogi jest ? I szkoda, że nie mają go w normalnych zoologach, nie lubie kupować takich rzeczy przez internet, wolałabym z nim iść i przymierzyć...Może zaczekam do wystawy w Warszawie i tam kupię, powinni mieć spory wybór.

Posted

Przyszła nowa obroża:cool3: Obiecałam że wstawię zdjęcie.Mówisz masz:p
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27d05a7de2663fc3.html]Zdjęcie0156.jpg | lacuna | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl[/url]

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Chyba masz rację, lepsze XL...
Tylko czemu ten Rogz taki drogi jest ? I szkoda, że nie mają go w normalnych zoologach, nie lubie kupować takich rzeczy przez internet, wolałabym z nim iść i przymierzyć...Może zaczekam do wystawy w Warszawie i tam kupię, powinni mieć spory wybór.[/quote]

Mieszkasz w warszawie? Tam na pewno są w zoologach.
Niech ci dziewczyny z Wawy podrzucą adresy.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel'][URL="http://www.ab-zoo.pl/index.php?p=produkt&produkt=10350021&n=ROGZ%20Szelki%20BEACHBUM%20%28Fancy%20Dress%29%20regulowane"]ROGZ Szelki BEACHBUM (Fancy Dress) regulowane (ROGZ, Smycze, obroże, szelki itp./Szelki dla psa) :: AB-Zoo.pl - Artykuły Zoologiczne - karmy, smakołyki, akcesoria dla zwierząt, środki do pielęgnacji.Dla psa, kota, papugi, kanarka, królika, chomika, s[/URL]

ale chyba mojemu psu tego nie zrobię ;)[/quote]

ja mam ten wzorek dla psa i jakos nic mu nie jest:evil_lol: a na zywo jest sliczny ten kolorek:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A ja ciągle zastanawiam się jaki komplecik sprawić mojej Larce :roll::loveu:
Co prawda ja mam jeszcze czas, ponieważ jak na razie ma dobrą obróżkę i stosunkową nową smycz, ale takie zwykłe - czerwone...
A jak podziwiam te fantastyczne wzory to.. :loveu:

Mi osobiście podoba się ten czarny z pacyfkami - Lupine..
Spodobał się on również memu tacie.
.. ale podoba mi się również ten brązowo-rożowy Rogz, który z kolei zachwycił moją mamę...
Jak myślicie.. Który komplet bardziej by pasował do mojego Złotego Potwora.? A może jeszcze jakis inny wzorek.? :evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='zoosia21']a ja zamówiłam komplecik rogza krowiasty :loveu:[/quote]

gdzie ? :crazyeye:
ja chciałam zamówić nie dawno, ale nigdzie nie było :shake:

[B]Justy$ka[/B], ten rogz to chyba choc femine czy jakoś tak. :lol: pasowałby do Lary :cool3:

Posted

[quote name='Dariette.']cioootki, śliczna jest ta Rogz Gekko, wiecie może gdzie można znaleźć takie na małą "jamnikowatą" szyjkę? :cool3:[/quote]
No jest:loveu: Nie można niestety.Z tego co wiem były tylko duże rozmiary a teraz i tych już nie ma:-(

Posted

[quote name='Dariette.']cioootki, śliczna jest ta Rogz Gekko, wiecie może gdzie można znaleźć takie na małą "jamnikowatą" szyjkę? :cool3:[/quote]

zaczyna się od XL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...