NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [QUOTE] Smallpati, a jakiej długości jest ta smycz fioletowa, którą chcesz sprzedac?? Jaka cena?[/QUOTE] napisałam na PW BBeta fioletowe kup :loveu::evil_lol: a jak nie to czarne ;)
BBeta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']BBeta fioletowe kup :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Oszalałaś? :mdleje: :diabloti:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='BBeta']Oszalałaś? :mdleje: :diabloti:[/quote] fiolet jest super :loveu:` a na brązowym psie miodzio :loveu::loveu:
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 brazowe :razz: w czarnych tez mu ladnie ale jak juz masz czarne to teraz lepiej brazowe ;)
Pestka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [B]BBeta[/B], ja bym wzięła czarne, chociaż brązowe też ładnie wyglądają .
Diora Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [B]BBeta, [/B]zdecydowanie brązowe :) Widać zdania są podzielone, ale ja bez wahania wzięłabym brąz :p
Migori Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/12266.html"][COLOR=#00bb00]BBeta [/COLOR][/URL] zdecydowanie brązowe. Bardzo podoba mi sie ta brązowa obroża Rogza na Mutu. Czarne... już mniej.
Onomato-Peja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta Zdecydowanie brąz Podliczmy głosy :eviltong: fiolet - 1 czarny -1 brąz -6 czarnobrązowe -1
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A ja proponuje z każdego koloru po połowie szelek:evil_lol: a tak na serio o brązowe :)
Tepes Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [COLOR=Blue]Szelki zamówione, kumpel obrożę prawie skończył robić i dzis kupiłam Hiltona:diabloti:Ze mną na jakiś odwyk trzeba isć:evil_lol: [IMG]http://i43.tinypic.com/v3nh37.jpg[/IMG] [/COLOR]
diabelkowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 small ja juz mam ;) poza tym kurduplowy rozmiar mnie nie interesuje :eviltong:
Marta_Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ale swietny jest ten pomaranczowy rogz:loveu: :loveu: :loveu: chyba musze pomyslec o takim zacisku:evil_lol: :evil_lol: (a moze ktos ma na sprzedaz:cool3:)
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Brąz bardzo mu pasuje. Też jestem za brązem :loveu: A obróżka na nim, mniam mniam :evillaug: Ok, w takim razie będzie imię i tel.:lol:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='diabelkowa']small ja juz mam ;) poza tym kurduplowy rozmiar mnie nie interesuje :eviltong:[/quote] szkoda :evil_lol: nie podoba mi się ten wzór na mojej kuduplowatej :eviltong: [QUOTE]chyba musze pomyslec o takim zacisku:evil_lol: :evil_lol: (a moze ktos ma na sprzedaz:cool3:) [/QUOTE] ewentualnie mogę się pozbyć czerwonego zacisku, pomarańczowego nie :eviltong:
Shel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja rezygnuję z obroży jednak :shake: Biorę RD fioletowy odblask, do ciągnięcia sanek i jazdy na rowerze :razz::diabloti: Small, super nagroda :multi:
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Shel']Ja rezygnuję z obroży jednak :shake: Biorę RD fioletowy odblask, do ciągnięcia sanek i jazdy na rowerze :razz::diabloti: Small, super nagroda :multi:[/QUOTE] to lepiej kup ezydogi- wygodniej psu będzie. Albo szelki hifikia z allegro
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote] Small, super nagroda :multi:[/quote]podobna do twojej :evil_lol: Dostałam jeszcze bon na 30 zł do wykorzystania w tele zoo i zastanawiam się co zamówić, czy zamawiać vive czy zacisk z łańcuszkiem :cool3:
Marta_Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati'] ewentualnie mogę się pozbyć czerwonego zacisku, pomarańczowego nie :eviltong:[/quote] hehe czerwony juz mamy:eviltong: szkoda ze ta funky retro nie jest na zacisk, albo ze to nie jest L-ka:eviltong: A to oni sie pytali o wymiary psa?? czy sami po zdjeciach trafiliw rozmiar?:cool3:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Marta_Ares']hehe czerwony juz mamy:eviltong: szkoda ze ta funky retro nie jest na zacisk, albo ze to nie jest L-ka:eviltong: A to oni sie pytali o wymiary psa?? czy sami po zdjeciach trafiliw rozmiar?:cool3:[/quote] szkoda :cool3: pytali o rozmiar, o rozmiar koszulki też ;)
WŁADCZYNI Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mogę prosićo zmierzenie paska ezydogów na klacie, w rozmiarze S i M ? I w jakim kolorze ezydoga widzicie mojego zwierza?
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']Mogę prosićo zmierzenie paska ezydogów na klacie, w rozmiarze S i M ? I w jakim kolorze ezydoga widzicie mojego zwierza?[/quote] kolor to mi sie na niej podoba czarny albo moro :razz: puzzle Ci zmierzy bo tylko ona ma i akurat te dwa rozmiary ma ;)
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']Mogę prosićo zmierzenie paska ezydogów na klacie, w rozmiarze S i M ? I w jakim kolorze ezydoga widzicie mojego zwierza?[/QUOTE] czekam na relację ze sprawowania się ich : P też się przymierzam, do roweru...
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']lepiej powiedz jaki kolor:diabloti:[/QUOTE] różowy :loveu::loveu::diabloti:
WŁADCZYNI Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']czekam na relację ze sprawowania się ich : P też się przymierzam, do roweru...[/QUOTE] lepiej powiedz jaki kolor:diabloti:
Recommended Posts