Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talia.']Dokładnie rozmiar na moją ma 1,5cm, a 2cm to minimum dla mojej.[/QUOTE]

Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='puzzle']Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol:[/quote]
U nas też. Musiałabym wziąć M-kę, a to zdecydowanie za wąska obroża. A szkoda. Spodobały mi się te Karlie.

Posted

Witam.. Czy kupowal ktos z Was jakies akcesoria z tej firmy ???
I czy polecacie ??

[url=http://www.lord-zph.pl/oferta.html#table4]Witaj na stronie firmy "Lord"[/url]

Posted

Ja nigdy nie kupowałam nic z tej firmy, ale jak przejrzałam galerie to stwierdzam że mi to wygląda na takie zwykłe produkty jakie ma większość firm i idzie je po tych najmniejszych zoologach dostać, ale to tylko takie moje wrażenie że nic w tym specjalnego

Posted

Patikujek nie chodzi mi o te produkty z tasmy ala hilton czy trixie, zalezy mi na smyczach przeplatanych z natluszczanej skóry a takich w byle zoologach nie dostane (oprocz Dingo);)

Posted

[quote name='Nera-']Czy wiecie z jakiej firmy bylyby szelki bylyby z takim paskiem na piersi? Bo wszedzie jakie widze poza jednymi rogzami przechodzą pod lapkami, czy moze te pod lapkami są lepsze?[/quote]
Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1:

Posted

[quote name='Nera-']Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow[/quote]

no rogz ma pasek na klacie , a z tych zapinanych u gory to pasek tez jest tylko troszke inaczej taki jakby krotszy i nizej sie konczy

Posted

[quote name='Magda25']Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1:[/quote]

Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow

Posted

[quote name='Nera-']Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow[/quote]
np. takie?
[IMG]http://sherry-niunia.home.pl/sherry1/146.jpg[/IMG]

[IMG]http://sherry-niunia.home.pl/sherry1/138.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Przymierzamy się do kupna tych szelek:

Co o nich sądzicie??
A może ktoś takie ma, jak tak to poprosiłabym o zdanie relacji z ich sprawowania się:evil_lol:
[/COLOR][/quote]

Ja mam i jestem bardzo zadowolona, są super :)

Posted

Pomijajac szelki, ktore wkleila deer chyba wszystkie maja pasek miedzy lapami. Opisz to dokladniej, albo wklej zdjecia, bo zadne szelki nie przechodza bokiem, tylko przez srodek klatki piersiowej, a to ze sie przesuwaja to juz inna historia.

drzalka znam kilka osob uzywajacych skory Lodra, nie wiem czy sa zadowoleni, wiem ze chodza w tym samym od kilku lat. Wiadomo skora sie troche zmienia i ciemnieje, ale zniszcen nie widzialam;)

Posted

a ja zrozumialam ze wlasnie ma byc ten pasek posrodku :oops:

bez paska to widzialam wlasnie tylko osemki i te od deer ale tylko w necie nigdy na zywo wiec niewiem ;)

Posted

[img]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/523/61/63/523616392[/img]

Chodzi mi czy z takiego rodzaju szelek niema jeszcze jakis innych- bo mam bardzo podobne jest pasek na klatce piersiowej, a np. w rogzach takich ze wzorami przynajmniej na zdjeciu niewidc zeby byl ten pasek :roll:

[img]http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/523/61/98/523619806[/img]

Posted

Witam
a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego.

Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz????????

Posted

drzalka, z tego co kojarzę to kupiłam chyba mojej kiedyś na wystawię obroże taka dla psa łańcuchowego, bo Tinka jak była mała miała strasznie mała banie, a ta obroża była solidna i nie miała za dużego obwodu, ale nie jestem pewna na 100% czy to był Lord, jednak cos tak mi świta, że widniał taki napis na metce.
Tak czy inaczej z obroży jestem zadowolona. Wygląda prawie jak nowa, a bardzo dużo przeżyła i sie nie rozkleiła ani nic.
Znasz moze jakis sklep, który ma zdjęcia obroży to Ci powiem czy na 100% to taka;)
Madzik, ślicznie:loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Witam
a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego.

Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz????????[/quote]

Wyslalam wiadomosc na PW ;)

Posted

Ten dolny pasek idzie na klacie w rogzach. Górny po kręgosłupie od wierzchniej strony.

W tych wyżej podanych spinanych u góry też idze po klacie. Ale osobiście nie lubię tego modelu bo moja suka z nich wychodzi szybciej niż ja ją zdąrze ubrać. Wole guardy - takie jak rogz/trixie/rd.

Posted

sprzedaje dwie obroze w podpisie ;)

kupilabym obroze ezy doga tylko glupia ta rozmiarowka jest xxs bedzie za male a xs pewbnie za duze..:roll:

Posted

[quote name='puzzle']Nera- nadal nie kumam:evil_lol:. Oba kroje, ktore wkleilas maja pasek miedzy lapami, ktory wlasnie najlepiej widac na zdjeciach, jeden idzie miedzy lapami a drugi na plecach, obrecze laduja jedna na szyi, a druga w polowie zeber;).

Ja mam zaciskowe Mki na sprzedaz:diabloti:[/quote]

A takie buty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli juz wiem ze i jedne i drugie beda dla Nery dobre- kochana ja nieumiem dobrze tlumaczyc :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...