Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakiej szerokości masz ten fioletowy łańcuszek? Mam nadzieję że mały to będę spokojniejsza, bo obiecałam sobie nic nie kupować już :evil_lol:. Tak wogóle to obróżka dla puchu do mnie dzisiaj dotarła, późno ale jest (listonosz się w końcu ruszył do mnie sam, a nie ja do niego :mad: ;)).

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]puzzle[/B] fajne te szele. :loveu: Jaki to rozmiar? Zatrzaski wyglądają na dość spore, przynajmniej mi się takie wydają (bo myślę o Lanie). Dostałaś do tych szelek mocowanie do pasów? (pamiętam że chyba Gops jak kupowała szelki to coś takiego też dostała)

Posted

Kojot, tylko, ze rogz w regulacji na sznupa mini ma tylko 16mm, tez preferuje szersze dlatgeo juz prawie nie mam rogz'ow;)

joanika na Scooby'm jest eSka, ale nie wiem czy jezeli jestes zainteresowana nie powinnas wziac jeszcze rozmiar mniejeszych, Scoob to pies wersji mini, ale jest bardzo "nabity" i szeroki;).
Tak dostalam te paski, ale mam juz jedne i tych (albo tamtych) juz nie bede uzywac, co prawda moje stare wydaja mi sie praktyczniejsze;).

Posted

[quote name='gops']w tym miesiacu smallpati i ktos jeszcze z dogo ale nie pamietam kto[/quote]

Dostały już? :crazyeye:
Ja czekam już tydzień... Ta PocztaPolska zaczyna mnie wkurzać :shake::angryy::mad:

Posted

[quote name='Shel']Dostały już? :crazyeye:
Ja czekam już tydzień... Ta PocztaPolska zaczyna mnie wkurzać :shake::angryy::mad:[/quote]

nie chyba bo ja mialam na mysle smallpati i pewnie Ciebie mowiac "ktos z dogo" bo nie pamietalam nicku ;)
jakby przyszlo to by sie pochwalila pewnie :razz:

a mi doszly rzeczy od puzzle ale aktualnie schna i zdjecia moze wieczorkiem zrobie na psach ;)

Posted

[quote name='Shel']Smallpati, a doszła Ci nagroda z konkursu?[/quote]
:shake: nie doszła mi jeszcze, a tobie?

[QUOTE]Konkurs kojarzę, bo sam na zdjęcia Pati w nim klikałem :eviltong:
Ale jaką nagrodę wygrała? :razz:[/QUOTE]

:loveu:
obroże i jakieś upominki, nie wiem co dokładnie, bo jeszcze nie przyszło :roll:

Posted

Obroże? To ile ich dostaniesz? :razz:

[B]puzzle[/B], ślicznie psiakom w tych szelkach, szczególnie suczce w fiolecie :loveu: a obroże zamawiasz w tych samych kolorach?

I mam jeszcze pytanie, czy ma ktoś porównanie czerwonej taśmy RD i rogza? Różnią się od siebie?

Posted

[QUOTE]Obroże? To ile ich dostaniesz? :razz:[/QUOTE]

źle napisałam, powinno byc obrożĘ :evil_lol:

[QUOTE]noo, ja też czekam z niecierpliwością, w zeszłym tygodniu było wysłane :mad:[/QUOTE]

skąd wiesz?
pisałaś do nich?

Posted

Smallpati, no w zeszły poniedziałek, albo wtorek pytałam się kiedy wyślą, to mówił, że za parę dni...

Normalnie to już byśmy miały... nie wiem, od świąt straszny popłoch w poczcie :shake:

Posted

Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:.

Infortune. dzieki;), do fioletu na mojej suce juz sie przyzwyczailam, przez poprzednie akcesoria, ale Scoob mi sie strasznie w tej mandarynce podoba:loveu:, ach ta skromnosc:diabloti:. Jezeli zamowie to napewno te same kolory, ale nad obrozkami sie jeszce zastanawiam:roll:, smycze napewno, natomiast z obrozami jest mini problem, bo na PM we wszystkich rozmiarach jest 3,5cm szerokosci, a w niektorych egzemplarzach sa podane wezsze. Teraz przez to przeniesienie sklepu ciezko sie od nich czegokolwiek dowiedziec, a ja nie chce 3,5cm szerokosci obrozy na psa wymiarow mini:roll:.

Posted

[quote name='puzzle']Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:.
[/quote]

Ja już prawie dwa tygodnie czekam na bluzę dla psa, jak już przyjdzie (o ile w ogóle przyjdzie :lol:) to pewnie będzie ciepło i nie będzie sensu jej zakładać.
Dzisiaj zaczęłam zastanawiać się, po co płacę więcej za priorytet, skoro i tak paczki dochodzą do mnie zazwyczaj po tygodniu :angryy:.

Posted

[quote name='puzzle']Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:.

[/quote]

mój prioritet od Asti idzie już miesiąc:angryy::angryy: jednym słowem już nie dojdzie:angryy::angryy:

Posted

A do mnie już przyszedł priorytet od Kasia & Rika bardzo nam się obróżka podoba co prawda jest cienka , ale prześliczna :razz: Atos bardzo ładnie wygląda w fiolecie hmn... za 2 miesiące biorę fiolet nitkę XL jak ktos bedzie miał to prosze się zgłaszać :cool3:

Posted

[quote name='Asti']Ech, Kasia, sama nie wiem, co zrobić ;/ Głupia poczta.[/quote]

kurcze, tyle paczek i listów już wysyłałam ... pierwszy raz zawiodła:mad::mad:
zwykle jestem zadowolona, bo paczki szybko przychodzą ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...