*Monia* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jakiej szerokości masz ten fioletowy łańcuszek? Mam nadzieję że mały to będę spokojniejsza, bo obiecałam sobie nic nie kupować już :evil_lol:. Tak wogóle to obróżka dla puchu do mnie dzisiaj dotarła, późno ale jest (listonosz się w końcu ruszył do mnie sam, a nie ja do niego :mad: ;)).
joanika Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [B]puzzle[/B] fajne te szele. :loveu: Jaki to rozmiar? Zatrzaski wyglądają na dość spore, przynajmniej mi się takie wydają (bo myślę o Lanie). Dostałaś do tych szelek mocowanie do pasów? (pamiętam że chyba Gops jak kupowała szelki to coś takiego też dostała)
puzzle Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kojot, tylko, ze rogz w regulacji na sznupa mini ma tylko 16mm, tez preferuje szersze dlatgeo juz prawie nie mam rogz'ow;) joanika na Scooby'm jest eSka, ale nie wiem czy jezeli jestes zainteresowana nie powinnas wziac jeszcze rozmiar mniejeszych, Scoob to pies wersji mini, ale jest bardzo "nabity" i szeroki;). Tak dostalam te paski, ale mam juz jedne i tych (albo tamtych) juz nie bede uzywac, co prawda moje stare wydaja mi sie praktyczniejsze;).
Shel Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='gops']w tym miesiacu smallpati i ktos jeszcze z dogo ale nie pamietam kto[/quote] Dostały już? :crazyeye: Ja czekam już tydzień... Ta PocztaPolska zaczyna mnie wkurzać :shake::angryy::mad:
gops Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Shel']Dostały już? :crazyeye: Ja czekam już tydzień... Ta PocztaPolska zaczyna mnie wkurzać :shake::angryy::mad:[/quote] nie chyba bo ja mialam na mysle smallpati i pewnie Ciebie mowiac "ktos z dogo" bo nie pamietalam nicku ;) jakby przyszlo to by sie pochwalila pewnie :razz: a mi doszly rzeczy od puzzle ale aktualnie schna i zdjecia moze wieczorkiem zrobie na psach ;)
NightQueen Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Co ja w tym miesiącu? :evil_lol: Że zamawiałam? Tak zmawiałam kilka rzeczy i szybko mi doszły, poczta działa jak należy ;) i czekam na 3 następne przesyłki :diabloti:
Shel Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Saint']A co to za nagroda? :razz:[/quote] A ten konkursik z telezoo, kojarzysz? :cool3:
Saint Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Konkurs kojarzę, bo sam na zdjęcia Pati w nim klikałem :eviltong: Ale jaką nagrodę wygrała? :razz:
Shel Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 noo, ja też czekam z niecierpliwością, w zeszłym tygodniu było wysłane :mad:
NightQueen Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Shel']Smallpati, a doszła Ci nagroda z konkursu?[/quote] :shake: nie doszła mi jeszcze, a tobie? [QUOTE]Konkurs kojarzę, bo sam na zdjęcia Pati w nim klikałem :eviltong: Ale jaką nagrodę wygrała? :razz:[/QUOTE] :loveu: obroże i jakieś upominki, nie wiem co dokładnie, bo jeszcze nie przyszło :roll:
Coffee&Nera Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kochana przez to twoje sprzedam z opisu mam ochote na rogza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Infortune. Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Obroże? To ile ich dostaniesz? :razz: [B]puzzle[/B], ślicznie psiakom w tych szelkach, szczególnie suczce w fiolecie :loveu: a obroże zamawiasz w tych samych kolorach? I mam jeszcze pytanie, czy ma ktoś porównanie czerwonej taśmy RD i rogza? Różnią się od siebie?
NightQueen Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [QUOTE]Obroże? To ile ich dostaniesz? :razz:[/QUOTE] źle napisałam, powinno byc obrożĘ :evil_lol: [QUOTE]noo, ja też czekam z niecierpliwością, w zeszłym tygodniu było wysłane :mad:[/QUOTE] skąd wiesz? pisałaś do nich?
Shel Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Smallpati, no w zeszły poniedziałek, albo wtorek pytałam się kiedy wyślą, to mówił, że za parę dni... Normalnie to już byśmy miały... nie wiem, od świąt straszny popłoch w poczcie :shake:
Infortune. Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Nera-']Kochana przez to twoje sprzedam z opisu mam ochote na rogza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] i o to chodzi :evil_lol::evil_lol:
puzzle Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:. Infortune. dzieki;), do fioletu na mojej suce juz sie przyzwyczailam, przez poprzednie akcesoria, ale Scoob mi sie strasznie w tej mandarynce podoba:loveu:, ach ta skromnosc:diabloti:. Jezeli zamowie to napewno te same kolory, ale nad obrozkami sie jeszce zastanawiam:roll:, smycze napewno, natomiast z obrozami jest mini problem, bo na PM we wszystkich rozmiarach jest 3,5cm szerokosci, a w niektorych egzemplarzach sa podane wezsze. Teraz przez to przeniesienie sklepu ciezko sie od nich czegokolwiek dowiedziec, a ja nie chce 3,5cm szerokosci obrozy na psa wymiarow mini:roll:.
Illusion Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='puzzle']Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:. [/quote] Ja już prawie dwa tygodnie czekam na bluzę dla psa, jak już przyjdzie (o ile w ogóle przyjdzie :lol:) to pewnie będzie ciepło i nie będzie sensu jej zakładać. Dzisiaj zaczęłam zastanawiać się, po co płacę więcej za priorytet, skoro i tak paczki dochodzą do mnie zazwyczaj po tygodniu :angryy:.
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='puzzle']Poczta teraz bardzo kiepsko dziala:shake:, nawet w wiadomosciach dzisiaj bylo, ze sie nie wywiazuja, a w skrajnych przypadkach priorytety isc dwa tygodnie:roll:, dlatego trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, tylko zeby w tym poplochu nie zaczeli zbyt wielu gubic:cool1:. [/quote] mój prioritet od Asti idzie już miesiąc:angryy::angryy: jednym słowem już nie dojdzie:angryy::angryy:
Coffee&Nera Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Infortune.']i o to chodzi :evil_lol::evil_lol:[/quote] Jakbym miała money to bym kupila ale money niemam aż do lutego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Onomato-Peja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A do mnie już przyszedł priorytet od Kasia & Rika bardzo nam się obróżka podoba co prawda jest cienka , ale prześliczna :razz: Atos bardzo ładnie wygląda w fiolecie hmn... za 2 miesiące biorę fiolet nitkę XL jak ktos bedzie miał to prosze się zgłaszać :cool3:
Asti Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ech, Kasia, sama nie wiem, co zrobić ;/ Głupia poczta.
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Asti']Ech, Kasia, sama nie wiem, co zrobić ;/ Głupia poczta.[/quote] kurcze, tyle paczek i listów już wysyłałam ... pierwszy raz zawiodła:mad::mad: zwykle jestem zadowolona, bo paczki szybko przychodzą ...
WŁADCZYNI Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Kasia&Rika']mój prioritet od Asti idzie już miesiąc:angryy::angryy: jednym słowem już nie dojdzie:angryy::angryy:[/QUOTE] złóż skargę:diabloti:
Recommended Posts