gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='smallpati']wygrałam konkurs z tele zoo :cool3:[/quote] ooo to dobrze ;) gratuluje a ktore miejsce? 1? [B]niedzwiadkowa [/B](niewiem jaki teraz mam nick nie moge zapamietac)ezy dogi sa tylko 3,5cm i 4,5cm nie przejmuj sie ja sie zastanaweiam nad takim dla pudla, sznaucerowi nie bedzie zle :razz: mam rozkmine dwie obroze ezy doga czy jedne szelki rogza?:roll:
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Chociaz zaczynam powoli odstepowac od produktow rogz, to musze powiedziec, ze nigdy nie narzekalam. Od prawie pol roku codziennie uzywam ich ID i sa jak nowe, wszystkie obrozki, smyczki sa w bardzo dobrym stanie. Ze zniszczonych rzeczy to jedynie zacisk w rozmiarze L sie zmechacil, ale nie jest slabszy ani mocno przetarty, poprostu nie wyglada zbyt estetycznie. Za jakis czas mozecie spodziewac sie "wyprzedazy" mojej kolekcji:diabloti:.
Unbelievable Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='puzzle'] Za jakis czas mozecie spodziewac sie "wyprzedazy" mojej kolekcji:diabloti:.[/QUOTE] pokaż co masz :diabloti:
Sweet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='smallpati']wygrałam konkurs z tele zoo :cool3:[/quote] jakie tam wygrałam 3 miejsce masz:evil_lol::evil_lol:
Infortune. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='puzzle']Chociaz zaczynam powoli odstepowac od produktow rogz,.[/quote] a na co się przestawiasz jeśli można wiedzieć? będziesz sprzedawać red tartana? :cool3:
Talia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Tinka:)']pokaż co masz :diabloti:[/quote] No właśnie:lol:. I jakie rozmiary?:cool3:
gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zamowienia to chyba lepiej na pw jej napiscie :evil_lol:
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jak masz jakies Mki ja chętna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Nera-']Rogzy ?! :crazyeye: U mnie nawet muscata niema naszego rozmiaru same duże, a o hiltonach Skach to zapomnieć można- w co ja tą Nere ubiore :evil_lol::evil_lol:[/quote] Są Muscatowe małe rozmiary w sklepach, hiltony też, ale nie wszystkie wzorki. [B]smallpati[/B] - Gratulacje! :cool3: [B]puzzle[/B] - Będą jakieś Mki? :razz:
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']Są Muscatowe małe rozmiary w sklepach, hiltony też, ale nie wszystkie wzorki. [B]smallpati[/B] - Gratulacje! :cool3: [B]puzzle[/B] - Będą jakieś Mki? :razz:[/quote] Podaj mi sklepy to pojade bo jestem w ktoryms zoologiku z rzędu i ani jednego niewidziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Nera-']Podaj mi sklepy to pojade bo jestem w ktoryms zoologiku z rzędu i ani jednego niewidziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] W Res-galu jest dużo Muscatów, kilka Hiltonów też jest. Na Rejtana też kiedyś widziałam Ski Hiltonowe, a Mki tam kupowałam, więc pewnie jeszcze są.
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']W Res-galu jest dużo Muscatów, kilka Hiltonów też jest. Na Rejtana też kiedyś widziałam Ski Hiltonowe, a Mki tam kupowałam, więc pewnie jeszcze są.[/quote] Na rejtana już wogole hiltonów niema same Bobo,frogi. A gdzie jest Res-gal? Ten na slocinie?
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Nera-']Na rejtana już wogole hiltonów niema same Bobo,frogi. A gdzie jest Res-gal? Ten na slocinie?[/quote] Tak, ten. Spytaj na Rejtana, może jeszcze sprowadzą.
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']Tak, ten. Spytaj na Rejtana, może jeszcze sprowadzą.[/quote] Jutro podjade na slocine jak sie uda to zobacze moze tez by mieli to jedzonko ktore szukam ;)
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tak jak napisala gops, jezeli ktos jest zainteresowany zapraszam na pw. Na watku nie wolno sie oglaszac;). eMek mam najwiecej, ale tez sporo eLek;).
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='puzzle']Tak jak napisala gops, jezeli ktos jest zainteresowany zapraszam na pw. Na watku nie wolno sie oglaszac;). eMek mam najwiecej, ale tez sporo eLek;).[/quote] Myślałam, że masz zamiar bazarek zrobić. ;) Ok, nie offtopujmy.
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='puzzle']Mam zamiar zrobic bazarek, bo chce moje podworkowe koty wysterylizowac, ale nie z taka iloscia, dobrze jak czesc zejdzie na pw, bo maksymalnie polowe tego na bazarek mam zamiar wystawic;).[/quote] Fajnie że zrobisz bazarek- może poza tymi 2 jeszcze sie na coś skusze :lol: ale wstępnie ja na krowiszcze zaciskowe i kosteczki ;) Jutro jak dasz fotki to ci powiem ale jestem na 99% :evil_lol:
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='psiulka']Myślałam, że masz zamiar bazarek zrobić. ;) Ok, nie offtopujmy.[/QUOTE] Mam zamiar zrobic bazarek, bo chce moje podworkowe koty wysterylizowac, ale nie z taka iloscia, dobrze jak czesc zejdzie na pw, bo maksymalnie polowe tego na bazarek mam zamiar wystawic;).
joanika Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [B]puzzle [/B]co się stało że całą kolekcje Rogza wyprzedajesz? znudził się już? :evil_lol:
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 niestety tylko 3 miejsce ale i tak jest dobrze :evil_lol:
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='joanika'][B]puzzle [/B]co się stało że całą kolekcje Rogza wyprzedajesz? znudził się już? :evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaaaaaaa:diabloti: pora na swieza krew:evil_lol:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ktorego rogza dla Aresa:evil_lol:??? [IMG]http://images26.fotosik.pl/309/3351d931992317f5.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/9a46e15f39643057c7a77a05eda7a969.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/4a6421fd2c8834ac7e55e8e5ecde38a9.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/b78f35665370361994353fd669f9c4fd.jpg&maxwidth=300&lang=pl[/IMG] ten fiolet mi sie podoba, ale dla psa....:roll:
joanika Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fiolet albo niebieski. A co to za problem, że dla psa to już nie może być fiolet? Lepiej fiolet niż róż:evil_lol: bo znam psy co w różu chodzą i też im do pyska.
Justa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='puzzle']Za jakis czas mozecie spodziewac sie "wyprzedazy" mojej kolekcji:diabloti:.[/QUOTE] muhhaha Ala, jeszcze nie wiadomo co masz i co wystawiasz, a już masz kupców na wszystko :evil_lol:
Recommended Posts