gops Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='RCookie']Kup czarną z nitką odblaskową, będzie pasować do większości obroży :eviltong:.[/quote] no ale czarna mam wlasnie jedna ta sznurowa i teraz chcialam taka krotka i rozowa :roll: kurcze no... a ta z nitka nie bedzie pasowala? tylko troche inny odcien
gops Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='smallpati']gops tymczasowiczka zostaje u was na stałe?[/quote] tak ;) byly juz dwa super domki ale nie dali mi jej oddac :evil_lol:
NightQueen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 gops tymczasowiczka zostaje u was na stałe?
Xxxxxxxxxxxx Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Pod choinke Harry'emu kupiłam nowego Rogza: Green Tartan (oprócz tego to jeszcze zestaw piłek tenisowych do zabawy) [IMG]http://images27.fotosik.pl/305/16ed4d78949f4335.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/422/e4de90f3a8649524.jpg[/IMG] W realu kolor trochę inny, lepszy. Zdjęcia na psie po świętach jak ją dostanie :evil_lol:
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'] A ja chciałam sie zapytać jaki wzór proponujecie dla Bartleja z lupine bo zamierzam kupić mu jakiś komplecik ?? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/9295/doggiecombomalerd6.jpg[/IMG][/URL] podoba mi się ten wzorek :lol:[/quote] POnawiam pytanie ;)
Xxxxxxxxxxxx Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']POnawiam pytanie ;)[/QUOTE] Pewnie, że pasuje. Do czarnego psiaka wszystko pasuje, a że dodatkowo wzorek się podoba to tymbardziej trzeba kupić :lol:
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja mam zamiar za jakis czas tego Green Tartanka kupowac- mam do niego sentyment :evil_lol:
Kasia&Rika Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Nera-']Ja mam zamiar za jakis czas tego Green Tartanka kupowac- mam do niego sentyment :evil_lol:[/quote] to radze się pośpieszyć, nie jest łatwo go już dostać bo końcówka wszędzie - już go nie produkują:eviltong:
Xxxxxxxxxxxx Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Nera-']Ja mam zamiar za jakis czas tego Green Tartanka kupowac- mam do niego sentyment :evil_lol:[/QUOTE] hehe to się śpiesz bo już go nie produkują :diabloti: Tylko ostatki już zostały Ja wykupiłam ostatniego w sklepie :cool3: a zaraz potem przyszla dostawa tych "podstawowych" wzorów (bez tych nowych: Viva, Planet, Choc Famine itd) i już Tartanka nie było, nawet w katalogu. ehh a teraz mnie korci Rogzette (nie wiem czy tak to się pisze), Choc Famine i Planet :loveu:. Kasa już się wykończyła na wszystkie świąteczne prezenty :shake: hmm pewnie kupie jakąś w styczniu na urodziny kundla.
NightQueen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 nie masz nic ciekawego diabelkowa :diabloti: uwierzycie że straciłam wenę na nowe obroże :shake: chyba jestem chora :placz: nie mam ochoty na nic nowego
psiulka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']POnawiam pytanie ;)[/quote] Mi się z Lupine dla dużych podoba: Turtle Reef, Flower Power i Tropicana :lol: Z resztą, Bartisiowi wszystko będzie pasować :loveu: [B]smallpati[/B] - Chyba naprawdę jesteś chora, bo aż trudno mi w to uwierzyć :-o
Talia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [B]smallpati[/B], byś zarzuciła czymś większym. Bo to mi prędzej na świnkę wejdzie niż na psa...:eviltong: Ma ktoś może jakąś niechcianą obroże zaciskową o obwodzie 35cm ( tak żeby 35 się łapało):cool3:
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [QUOTE] [B]smallpati[/B], byś zarzuciła czymś większym. Bo to mi prędzej na świnkę wejdzie niż na psa...:eviltong: Ma ktoś może jakąś niechcianą obroże zaciskową o obwodzie 35cm ( tak żeby 35 się łapało):cool3:[/QUOTE] bywały różne okazję na allegro z rogzami, trzeba sprawdzać :eviltong: Wygrałam właśnie na allegro komplet rogza [SIZE=2][FONT=Tahoma][B]Amphibian Frogskin[/B][/FONT][FONT=Tahoma], smycz i obrożę[/FONT][/SIZE][FONT=Tahoma][/FONT][B][FONT=Tahoma] [/FONT][/B][FONT=Tahoma]Zaczekaj z tym zaciskiem bo ja kupiłam red sport ale nie wiem czy będę chciała więc jak cos to ci sprzedam, póki co to pod choinkę wiec juz zapakowane :evil_lol:[/FONT][B][FONT=Tahoma] [/FONT][/B]
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='diabelkowa']small hahahahahahaah ;P taaa.... przeszlo ci....[/quote] to było nieoczekiwane, licytowała gops a ja wcale nie miałam zamiaru jej przebić, tylko że ona zrezygnowała i tak już zostało :roll:
diabelkowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 small hahahahahahaah ;P taaa.... przeszlo ci....
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='talia.']a jaki rozmiar?[/quote] m ;) .
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati']m ;) .[/quote] skaczą posty :angryy:
Talia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati'][FONT=Tahoma]Zaczekaj z tym zaciskiem bo ja kupiłam red sport ale nie wiem czy będę chciała więc jak cos to ci sprzedam, póki co to pod choinkę wiec juz zapakowane :evil_lol:[/FONT][B][FONT=Tahoma] [/FONT][/B][/quote] a jaki rozmiar?
gops Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 small to bardzo ladny wzorek :razz: :eviltong:
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='gops']small to bardzo ladny wzorek :razz: :eviltong:[/quote] oczywiście :evil_lol:
Guest L'or Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A to jeśli to temat o szelkach, to ja polecam szelki EASY WALK. Mi się przydają na spacery (żeby uczyć chodzenia przy nodze) i ogólnie do podwórkowych, codziennych szkoleń. Na szkolenie w grupie muszę kupić obrożę półzaciskową (tak mi powiedziała pani :eviltong:). Oprócz tego do mojej kolekcji zalicza się również składana smycz (niestety Wader ją gryzie, więc chodzę z nią tylko jak wyprowadzam Cezara), smycz łańcuszkowa (kupiłam, bo jako jedynej jej nie gryzie:diabloti:), obroża dławiąca, której nie użyłam, ponieważ nie chcę męczyć psa, ale myślę, że swobodnie zastąpi żmijkę (łańcuszek), dlatego jej nie wywaliłam ;). Do tego mamy jeszcze kaganiec z materiału, który mimo wszystko, w miejscach 'zaludnionych' musimy zakładać. Na całe szczęście Waderowi kaganiec prawie nie przeszkadza :lol: Mam zamiar kupić smycz, wyglądającą jak lina, zamiast tej łańcuszkowej (słyszałam, że tej z liny nie będzie chciał aż tak bardzo gryźć). Po pierwsze - wygodniejsza, po drugie - nie tak strasznie zimna :) Może polecicie mi jakąś smycz "linową"? :cool3:
Talia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Powiem Ci, że jak ja szukałam to nie mogłam znaleźć, ale znajoma kupiła bardzo fajną 3m na wystawie z bardzo miękkiego materiału i sobie ją chwali. Nie wiem jakiej to firmy, ale jak ja złapie na gadu to się spytam.
michau Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Smycz linową kupiłem w Kakadu. Producentem jest ta firma: [url=http://www.pas.net.pl/]PAS - Artyku
michau Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Smycz linową kupiłem w Kakadu. Producentem jest ta firma: [URL="http://www.pas.net.pl"]PAS - Artyku�y zoologiczne dla Twojego psa i kota - smycze, obro�e, kaga�ce, szelki...[/URL] Smycz solidnie wykonana, a linka miękka więc nie wrzyna się w ręce ;) Ktoś w tym temacie pisał też o smyczach linkowych firmy Dingo
Recommended Posts