LadyS Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego? Quote
Guest Karmel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='ladySwallow']Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego?[/quote] Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:) numer tel bede wiedzial wieczorkiem;) [LIST] [*]Imię:[B]Małgorzata[/B] [*]Nazwisko:[B]Świstek[/B] [*]Przydomek:Ener Vita [*]Miasto:22-400 Zamość [*]Ulica:Reja 17/41 [*]Powiat:Zamość [*]Województwo:lubelskie [*]Rasa:Seter Irlandzki, Terrier Rosyjski[/LIST] Quote
Kaidar Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 wiem o której pani mowa... jej numer jest w zoologicznym w D.H. Tomaszu... Quote
kotekxyz Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [B]Miło nam zaprosić Państwa do salonu pielęgnacji psów Black&White. [/B] Salon powstał z myślą o Waszych Pupilach, by zapewnić im profesjonalną i bezstresową obsługę. Najważniejsze dla nas są zwierzęta, dlatego salon został zaprojektowany tak, aby Wasze pociechy czuły się w nim dobrze i wychodzily od nas zadowolone. Salon wyposażony jest w profesjonalny sprzęt groomerski. Do pielęgnacji używam wyłącznie profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków wysokiej jakości. Wizyty prosimy umawiać telefonicznie 506 626 160 Zapraszamy na naszą stronę [url]http://www.strzyzeniepsow-zamosc.pl/[/url] Quote
dora75 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Oj cockermanka czepiasz się hihihihi ;). Ona są tylko lekko wychechłane, tzn. pikne inaczej :) Quote
cockermanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Muszę, mam "kota" na punkcie cockerów.... :D Quote
Cockermaniaczka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='dora75']Oj cockermanka czepiasz się hihihihi ;). Ona są tylko lekko wychechłane, tzn. pikne inaczej :)[/QUOTE] tia...z golone masyznka;/ piekne inaczej...faktycznie Quote
spadlapsa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Kaidar']wiem o której pani mowa... jej numer jest w zoologicznym w D.H. Tomaszu...[/QUOTE] to jest ten numer 500088665 i zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do mojego SPA DLA PSA a także na [url]www.spadlapsa-zamosc.pl[/url] Quote
spadlapsa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Karmel']Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:) numer tel bede wiedzial wieczorkiem;) [LIST] [*]Imię:[B]Małgorzata[/B] [*]Nazwisko:[B]Świstek[/B] [*]Powiat:Zamość [*]Województwo:lubelskie [/LIST][/QUOTE] [CENTER][B][COLOR=darkred]SPA DLA PSA Małgorzta Świstek[/COLOR][/B] [COLOR=darkred]Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna.[/COLOR] [COLOR=darkred]Zapraszam na kompleksową pielęgnację WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże. Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem). [/COLOR] [COLOR=darkred]Strzygę, trymuję i pielęgnuję psy od kilkunastu lat. Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej pielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiżowe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski, Zycięzca Rasy. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości, sprawdzonych renomowanych firm.[/COLOR] [COLOR=darkred][B]Zapraszam do mojego SPA DLA PSA [/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]Zamość ul.Akademicka 6, [/B][B]tel. 500088665[/B][/COLOR] [url]www.spadlapsa-zamosc.pl[/url][/CENTER] Quote
Recommended Posts