Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego?

Posted

[quote name='ladySwallow']Szukam fryzjera dla psiaka yorkopodobnego :D I to w bardzo szybkim tempie, bo potrzeba ją ładnie ostrzyc i wykąpać - mocno zaniedbana przez poprzednich właścicieli. Zna ktoś takiego?[/quote]

Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:)
numer tel bede wiedzial wieczorkiem;)
[LIST]
[*]Imię:[B]Małgorzata[/B]
[*]Nazwisko:[B]Świstek[/B]
[*]Przydomek:Ener Vita
[*]Miasto:22-400 Zamość
[*]Ulica:Reja 17/41
[*]Powiat:Zamość
[*]Województwo:lubelskie
[*]Rasa:Seter Irlandzki, Terrier Rosyjski[/LIST]

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

[B]Miło nam zaprosić Państwa do salonu pielęgnacji psów Black&White. [/B]
Salon powstał z myślą o Waszych Pupilach, by zapewnić im profesjonalną i bezstresową obsługę. Najważniejsze dla nas są zwierzęta, dlatego salon został zaprojektowany tak, aby Wasze pociechy czuły się w nim dobrze i wychodzily od nas zadowolone. Salon wyposażony jest w profesjonalny sprzęt groomerski.
Do pielęgnacji używam wyłącznie profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków wysokiej jakości.
Wizyty prosimy umawiać telefonicznie 506 626 160
Zapraszamy na naszą stronę
[url]http://www.strzyzeniepsow-zamosc.pl/[/url]

• 1 month later...
Posted

[quote name='Kaidar']wiem o której pani mowa... jej numer jest w zoologicznym w D.H. Tomaszu...[/QUOTE] to jest ten numer 500088665 i zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych do mojego SPA DLA PSA a także na [url]www.spadlapsa-zamosc.pl[/url]

Posted

[quote name='Karmel']Hej o ta Pani zajmuje sie strzyzeniem psow:)

numer tel bede wiedzial wieczorkiem;)
[LIST]
[*]Imię:[B]Małgorzata[/B]
[*]Nazwisko:[B]Świstek[/B]
[*]Powiat:Zamość
[*]Województwo:lubelskie
[/LIST][/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR=darkred]SPA DLA PSA Małgorzta Świstek[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]Zadbany pies jest wizytówką swojego opiekuna.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Zapraszam na kompleksową pielęgnację WSZYSTKIE pieski rasowe i nierasowe, długowłose i krótkowłose, małe i duże. Psy to moja pasja. Jestem wykwalifikowanym groomerem (czyli psim fryzjerem). [/COLOR]
[COLOR=darkred]Strzygę, trymuję i pielęgnuję psy od kilkunastu lat. Dzięki doswiadczeniu, profesjonalnej pielęgnacji i umiejętnościom moje teriery rosyjskie i setery irlandzkie a także inne przygotowywane przeze mnie psy, wygrywają na wystawach i zdobywają prestiżowe tytuły m.in. takie jak Zwycięzca Europy, Zwycięzca Polski, Zycięzca Rasy. Pracuję na profesjonalnym sprzęcie i używam preparatów kosmetycznych tylko najwyższej jakości, sprawdzonych renomowanych firm.[/COLOR]
[COLOR=darkred][B]Zapraszam do mojego SPA DLA PSA [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]Zamość ul.Akademicka 6, [/B][B]tel. 500088665[/B][/COLOR]
[url]www.spadlapsa-zamosc.pl[/url][/CENTER]