alqua Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 A ma tutaj może ktoś bobtaila??? Czy tylko ja sama jestem ze swoją psinką? ;): <. Piękne te beardie ,nawet nieco podobne charakterki mają do bobów ;) Quote
anetta Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Na dogo jestes jedyna osobka z bobtailem :D Witamy :angel: Mozesz pokazac swoja pocieche? :D Quote
alqua Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Jasne ;) Mam nadzieję,że mi wyjdzie .To moja Nikosia 3 tygodnie temu. Teraz 5 sierpnia skończy 4 miesiące:). [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_nicole11.5.jpg[/img] [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_nicole11.4.jpg[/img] :P Quote
bognik Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Jaka PIĘKNA psianka !!!! Mi się STRASZNIE podobają bobtaile, tylko że są ,,nieco" duże :P Quote
alqua Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Dziękuję, a mi kiedyś wydawały sie małe... ;)bo chciałam miec dużego psa, ale teraz widzę jak moja rośnie i zmieniłam zdanie hehe. Quote
tristia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 jejku ale masz pieknego pieska!!!!:D:) gratuluje....chyba sie zakochalam....:) uwielbiam czytac o tych kochanych misiach kiedys sprawie sobie bobtaila, oczywiscie jak bede miala warunki i finanse...:) pozdrawiam i niech Nikosia rosnie duuuuza i pieeekna:*:*:* i niech sobie robi mnostwo zdjec....:):* :lilangel: :iloveyou: Quote
Dominika1987 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Jaka piękna! Takie maleństwa wyglądają jak maskotki - nic tylko tulić i przytulać :lol: Quote
anetta Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ale piekna :loveu: MNIAM :eating: Sliczniutka :lilangel: ahhhhh MAsz wiecej fot? :angel: Quote
alqua Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Heh tak się wydaje tylko przytulać...a to mała wredota jest ,chociaż tulać się lubi ;).Później dołącze inne fotki jeszcze. Pozdrawiam Quote
bognik Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='alqua']Dziękuję, a mi kiedyś wydawały sie małe... ;)bo chciałam miec dużego psa, ale teraz widzę jak moja rośnie i zmieniłam zdanie hehe.[/quote] Heh, jak zobaczyłam dorosłego bobtaila na wystawie,to się bardzo zdziwiłam, że aż tak DUŻE są. A czy gubią sierść ??? Mały bobtail bardzo przypomina teriera tybetańskiego :) Ucałuj Twoją psinkę odemnie :) Quote
alqua Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Aha no i boby nie gubią sierści :) To jest ten plus przy ich długim futrze. A dorosłe bobki w większości wyglądają jak niedźwiadki:) przynajmniej dla mnie. Duży buziak powędrował w nosek Nikosi :). Quote
Recommended Posts