Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='JustynaJK']książka jest świetna,nie do zdobycia w księgarniach:shake:[/quote]
To gdzie? W internecie nigdzie nie znalazłam o niej nawet wzmiank, na stronie royala tak samo. Ksiazka jest dostepna tylko dla klubowiczów, czy jak?

• 2 weeks later...
Posted

No właśnie, o co chodzi :D chciałam sobie kupić książkę o rozrodzie oraz o maściach. Napisałam do Royal Canin, a w odpowiedzi: "[FONT=sans-serif][SIZE=2]Publikacje opisane w czasopiśmie "PIES" są wewnętrznymi pozycjami Royal Canin i niestety nie są przeznaczone do sprzedaży." :crazyeye:

W tym momencie mnie zatkało.
[/SIZE][/FONT]

Posted

jakby byla dostepna dla wszystkich to moglaby tez wpasc w lapy ludzi ktorzy maja psy w typie rasy i mogliby jeszcze bardziej nakrecac laikow jaka jest ich "hodowla" i jakie wspaniale normy spelniaja...

Posted

[quote name='diabelkowa']jakby byla dostepna dla wszystkich to moglaby tez wpasc w lapy ludzi ktorzy maja psy w typie rasy i mogliby jeszcze bardziej nakrecac laikow jaka jest ich "hodowla" i jakie wspaniale normy spelniaja...[/quote]

juz nie przesadzaj, inne ksiazki sa dostepne i nikt sie nimi nie nakreca

Posted

[quote name='Elitesse']to nie powinni ich w PSIE polecac :roll:[/quote]
to się nazywa reklama ;)

Powiem tyle: tą książeczkę czytałam w języku ang, nic ciekawego, podobnie jak Practical Guide for sporting and working dogs, czy Practical guide to diseases in dog breeding.

Posted

[quote name='joanika']to się nazywa reklama ;)

Powiem tyle: tą książeczkę czytałam w języku ang, nic ciekawego, podobnie jak Practical Guide for sporting and working dogs, czy Practical guide to diseases in dog breeding.[/quote]

w koncu jakis konkret :) bo z recenzji mozna wywnioskowac cos zupelnie innego :eviltong:

Posted

Dowiedziałam się, że NIEKTÓRE pozycje dostępne są dla klubowiczów. Ale oni tez nie mogą ich kupić ;] Dostają je za punkty za karmę, mioty i sukcesy wystawowe. pffff

W tym momencie wygwizduję, co ja mam hodowle zakładać? :D Pójdę tam tupnę i się rozpłaczę.

Posted

hmm.. jakiś czas temu jak byłam w lecznicy w Lublinie widziałam że dostali właśnie tę encyklopedię (po angielsku) Royal Canin. Aż sobie przysiadłam i zaczęłam czytać... ^^' fajne są ciekawostki o historii psa, pies w literaturze, sztuce itd.. także medyczne tematy są, i troche ogólnych jak w encyklopediach, przegląd ras ze zdjęciami i opisami. Niektóre mnie rozbawiły, z niektórymi się nie zgadzałam. Książka spora (nawet bardzo) i w formie segregatora z wyjmowanymi kartkami. Troche tematów ciekawych, reszta to już jakbym czytała po raz setny.....
A jak oni to dostali to pojęcia nie mam... skoro ani tego kupić się nie da, ani nigdzie znaleźć... :roll:
[IMG]http://img377.imageshack.us/img377/8747/enmr6.jpg[/IMG]

Posted

Lecznice,które sprzedają karmę royala , dostają nieraz od firmy wydawane przez nią ksiazki. Nawet prosiłam moich wetów,zeby- jeśli będą miec możliwość- załatwili mi ten "Rozród psów". Nie wiem ,czy coś z tego wyjdzie. Dzisiaj dostałam "Rozród psów"napisany pod red.A .Dubiela,więc chwilowo mam co czytać.

• 2 years later...
Posted

odświeżę trochę temat...
właśnie zamówiłam tą książkę w Royalu, w końcu udało mi się zdobyć tyle punktów ile wymagają:)
jak tylko przeczytam, napiszę Wam co o niej myślę, czy dowiedziałam się czegoś nowego...

zanim przyjdzie paczka, biorę się za "pozytywne szkolenie psów":)