sabusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 mam pytanie ; dlaczego jak dam mojej suczce gotowane jedzenie to ona od razu wymiotuje a jak dam karme chocby najgorsza to nic sie nie dzieje? Quote
danielw_2 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Witam, ja daję szczeniakowi jesli chodzi o pedegree tylko puszkę. Oczywiście wymieszam to z domowym jedzeniem. Piesek wcina aż sie uszy kręcą. Jesli chodzi o suchą karmę to niezbyt podchodziła mu karma z pedegree. Teraz zajada sie Royalem. Kupuję ją u weta raz w miesiącu. Pozdrawiam, Daniel [url]http://naszezwierzakidomowe.blogspot.com/[/url] Quote
pauli_lodz Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='danielw_2']Witam, ja daję szczeniakowi jesli chodzi o pedegree tylko puszkę. Oczywiście wymieszam to z domowym jedzeniem. Piesek wcina aż sie uszy kręcą. Jesli chodzi o suchą karmę to niezbyt podchodziła mu karma z pedegree. Teraz zajada sie Royalem. Kupuję ją u weta raz w miesiącu. Pozdrawiam, Daniel [url]http://naszezwierzakidomowe.blogspot.com/[/url][/QUOTE] to pewnie jesteś niezłym zarobkiem dla weta jak u niego karmę kupujesz ;P Quote
Monika i Max :) Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Kobers to fajne płatki do namaczania może zasmakują pieską. Quote
omich Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Podawałam mojej spanielce gotowany ryż z marchewką, pietruszką i kurczakiem, potem z wątróbką, teraz już dorasta i powoli przechodzimy na gotową karmę – optymalną wydaje mi się Pedigree – dobra cena, skład i po prostu smakuje psu, zwłaszcza mokra karma, często jako przekąskę dostaje saszetkę z pokarmem, podoba mi się to, że sucha karma jest dostosowana do wieku psa (wielkość grudek). Quote
Paula4494 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nigdy nie kupuj karmy Pedigree!!! Zresztą jak spojrzysz na jej skład ile tam jest mięsa to się przekonasz. Quote
wire fox Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Pełna zgoda - Pedigree nie jest dobrą karmą, podobnie jak inne " marketowe" . Lepiej i taniej przejść na jedzenie domowe, a jeśli już karma sucha - to tylko super premium. Quote
hanaula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nie ma co komentować :(, ostatnio na forach "psiowych" pojawili się nowi użytkownicy zachwalający Pedegree. Ruszyła kampania reklamowa? Patrząc na optymalny skład to kampania skierowana do właścicieli kurcząt, kaczek i innego ptactwa.... Quote
*Magda* Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Godzinę temu, hanaula napisał: Nie ma co komentować :(, ostatnio na forach "psiowych" pojawili się nowi użytkownicy zachwalający Pedegree. Ruszyła kampania reklamowa? Patrząc na optymalny skład to kampania skierowana do właścicieli kurcząt, kaczek i innego ptactwa.... Oj tam, nie znasz się :P Na innym forum, jeden pan, zawzięcie próbuje przekonać, że Pedigree, to jest karma, której skład jest idealnie dopasowany do potrzeb psów ;) Według tego pana, pies nawet nie jest mięsożercą, że to mit: Cytuj Psy to potomkowie padlinożerców i śmieciożerców, którzy znaleźli swoją niszę ekologiczną przyłączając się do Homo sapiens. Więc mięsożerność psa (jeśli kiedykolwiek istniała), to już albo zamierzchła historia albo mit. Tak więc, każdy psowaty, musi teraz zostać kukurydzożercą Quote
hanaula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Dobrze, że mi to uświadomiłaś:D Idę do karmnika podkraść ziarenka dla suki na śniadanie.... Quote
bou Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 O 1/19/2016o17:46, omich napisał: Podawałam mojej spanielce gotowany ryż z marchewką, pietruszką i kurczakiem, potem z wątróbką, teraz już dorasta i powoli przechodzimy na gotową karmę – optymalną wydaje mi się Pedigree – dobra cena, skład i po prostu smakuje psu, zwłaszcza mokra karma, często jako przekąskę dostaje saszetkę z pokarmem, podoba mi się to, że sucha karma jest dostosowana do wieku psa (wielkość grudek). Yhm....Ile placą za takie wpisy?Za taki kit? Wstyd... Quote
*Magda* Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 10 godzin temu, hanaula napisał: Dobrze, że mi to uświadomiłaś:D Idę do karmnika podkraść ziarenka dla suki na śniadanie.... A ja głupia, karmię swojego psa barf'em zamiast kupić worek owsa :D Quote
lidia wiszniewska Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Mój psiak bardzo lubi karmy Pedigree. Jak był mały to tolerował jedynie tą karmę dla juniorów, a ponieważ ma wrażliwy żołądek to zajęło mi trochę czasu zanim odnalazłam coś co będzie mu odpowiadało. Quote
Recommended Posts