Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

He, he, u Helusia juz dawno minal, problem w tym, ze on wszedl w faze skakania psom na kark a nie kazdemu to sie podoba...

A na jazgoczace "chomiki" nie zwraca uwagi, a jak juz sie bierze do zabawy, to nawet sie o dziwo stara delikatny byc...

A gulgot oznacza "ja sie chce JESZCZE bawic!!!"

Posted

Buczek na "dzień dobry" niestety nie rozpoznaje z odległości 1 metra czy ma doczynienia z psem czy suką :roll: rwie się do bitki :evilbat:

Natomiast zastanawia mnie na ile jego agresja spowodowana jest złymi doświadczeniami z okresu pacholęcego czy może "nauka" wojaczki od przygarniętego Liska - Kilera nie poszła w las :-?

Mamusia Pączka powiła 3 dzieci ale jednemu skróciła żywot - może geny po mamusi ? Znowu babcia była super łagodna i rozpędzała gryzące się psy :o

Finał taki, że Bucz bawi się jedynie z Liskiem, a raczej bawił, bo ostatnio Lisek zaatakował bulka, a poszło o ogryzek jabłka :o Lisek się obraził...bo dostał gazem pieprzowym w nos za karę :evilbat:

Czasem mam ich obydwu po kokardkę :evilbat: