Matti Posted August 2, 2004 Author Posted August 2, 2004 He, he, u Helusia juz dawno minal, problem w tym, ze on wszedl w faze skakania psom na kark a nie kazdemu to sie podoba... A na jazgoczace "chomiki" nie zwraca uwagi, a jak juz sie bierze do zabawy, to nawet sie o dziwo stara delikatny byc... A gulgot oznacza "ja sie chce JESZCZE bawic!!!" Quote
Leni Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Buczek na "dzień dobry" niestety nie rozpoznaje z odległości 1 metra czy ma doczynienia z psem czy suką :roll: rwie się do bitki :evilbat: Natomiast zastanawia mnie na ile jego agresja spowodowana jest złymi doświadczeniami z okresu pacholęcego czy może "nauka" wojaczki od przygarniętego Liska - Kilera nie poszła w las :-? Mamusia Pączka powiła 3 dzieci ale jednemu skróciła żywot - może geny po mamusi ? Znowu babcia była super łagodna i rozpędzała gryzące się psy :o Finał taki, że Bucz bawi się jedynie z Liskiem, a raczej bawił, bo ostatnio Lisek zaatakował bulka, a poszło o ogryzek jabłka :o Lisek się obraził...bo dostał gazem pieprzowym w nos za karę :evilbat: Czasem mam ich obydwu po kokardkę :evilbat: Quote
Recommended Posts