Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak w temacie. mam piesa alergiczkę. wiele razy dostawała różne zastrzyki, które łagodziły skutki uczulenia, ale nie leczyły całkowicie. dlatego postanowiłem zrobić testy alergiczne. gdzie w szczecinie, a jak nie w szczecinie, to gdzie najbliżej można je wykonać? i oczywiście ile takie coś kosztuje...

Posted

dziękuję za tą odpowiedź. natomiast tak na ucho powiem, że przychodnia na łubinowej cieszy się mieszaną opinią. jeśli trafi się do Pępiaka, to jest naprawdę super. Gorzej natomiast, jak trafi się do któregoś z praktykantów. Weterynarzem powinna być osoba, która czuje fo tego powołanie, a wśród tych studentów to różnie bywa.

• 4 years later...
Posted

Ludziki czy w Szczecinie albo okolicach można wykonac testy alergiczne dla psa biorezonansem? Wie ktoś może? Tylko ta metoda mnie interesuje, będę wdzięczna za informacje :)

• 2 years later...
Posted

Ja korzystalem z uslug gabinetu Agamed na osiedlu bukowym. Wykonuja tam testy alergiczne, odczulanie i inne rzeczy biorezonansem.

Biorezonans to skuteczna bron w walce z alergia.

www . biorezonans . szczecin . pl