Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prześladował mnie ten banerek,musiałam tu wejść,zapamietuje wątek,nawet nie mam siły czytać,zdjęcie mówi samo przez sie...
postaram się i tej dziewuszce zorganizować jakiś bazarek,cierpliwości...

Posted

[quote name='doddy']Malicja,
IBAN na bank jest "PL", potem nr konta.
Dochodzą nam przelewy z zagranicy bez problemów, więc błędów nie ma. ;)

Dziękujemy za pomoc.[/quote]

IBAN to jest numer SWIFT... IBAN to napewno nie "PL" :niewiem:

Posted

[quote name='Sabina02']IBAN to jest numer SWIFT... IBAN to napewno nie "PL" :niewiem:[/quote]

IBAN, to IBAN.
SWIFT to SWIFT.
IBAN jest PL.
SWIFT jest [COLOR=#990000][FONT=verdana,geneva][B]BIGBPLPWXXX
Bank Millennium S.A.
Branch Millennium[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#990000][/COLOR]
[COLOR=#990000][/COLOR]

Posted

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Tesli.
Dane do kontaktu - najlepiej podawać na Mosii, bo ona ma z sunią największy kontakt

Kontakt:
Tel: 609 253 707
Mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Tesla jak tylko wet wyrazi zgodę będzie sterylizowana. Będzie to całkiem niedługo, bo rana sie goi expersowo!
Potem szczepienie, chip i może się ekspediować do domu.

Szukamy raczej domku z ogrodem dla niuni.

Posted

to nie aż tak daleko chociaż Mosii ma bliżej jak co to postaram się finansowo wspomagać co jakiś czas,czy wiadomo co z tamtym psem i jaka to wioska ,albo chociaż rejon?matko ta osoba musiała być psychiczna co za tyran!

Posted

[quote name='credita']to nie aż tak daleko chociaż Mosii ma bliżej jak co to postaram się finansowo wspomagać co jakiś czas,czy wiadomo co z tamtym psem i jaka to wioska ,albo chociaż rejon?matko ta osoba musiała być psychiczna co za tyran![/quote]
Zgadzam się z tobą jakaś walnięta ta baba teraz my ja złapmy i zróbmy jej to samo co ona zrobiła Tesli:mad:

Posted

A ja cierpię na rozdwojenie jaźni...:roll:
Z jednej strony niesamowicie się cieszę,że Tesla jest bezpieczna,że wraca do zdrowia...:loveu:
A z drugiej-wciąż nie mogę przestać myśleć o tym nieszczęsnym drugim psie...:oops:...Co z nim???Czy jeszcze żyje???Czy naprawdę nijak nie można mu pomóc??? :oops:
I w tym wszystkim najbardziej mnie boli moja bezradność...No bo co ja mogę?poza tym KLIK KLIK???niewiele...:oops: Kasy brak,miejsca na dt zajęte...:oops: Poza tym-mieszkam na Końcu Świata... :roll: Ech,życie,życie...:cool1:

Posted

[quote name='Wet-siostra']
A z drugiej-wciąż nie mogę przestać myśleć o tym nieszczęsnym drugim psie...:oops:...Co z nim???Czy jeszcze żyje???Czy naprawdę nijak nie można mu pomóc??? :oops:
[/quote]

jeśli się ktoś zgłosi, ze go wexmie to pewnie dziewczyny go wyciagną...tylko co dalej? babsko wexmie następnego - i tak będziemy w kółko wyciagac???:shake:

ja tylko przypomnę, ze suni potrzebny jest przede wszystkim dom - najlepiej chyba z ogrodem, bo sunia nigdy w mieszkaniu pewnie nie mieszkała - a więc prosimy o pomoc w ogłaszaniu!!!

[B]
Mosii - jak tam po burzach, trąbach - żyjesz?????[/B]

Posted

No właśnie,no właśnie...:roll: Straszne to wszystko...:oops: Nie ma bata na takich ludzi,nie ma kar...:roll: Fakt-nie ma żadnej gwarancji,że za chwilę na luźnym łańcuchu nie znajdzie się kolejny psiak...:cool1:
:shake::shake::shake::shake:
bezsilność...bezsilność...
A ile takich psich dramatów pozostaje niezauważonych???:oops:
Ta amstaffka miała szczęście...:loveu:

Posted

[quote name='Wet-siostra']No właśnie,no właśnie...:roll: Straszne to wszystko...:oops: Nie ma bata na takich ludzi,nie ma kar...:roll: Fakt-nie ma żadnej gwarancji,że za chwilę na luźnym łańcuchu nie znajdzie się kolejny psiak...:cool1:
:shake::shake::shake::shake:
bezsilność...bezsilność...
A ile takich psich dramatów pozostaje niezauważonych???:oops:
Ta amstaffka miała szczęście...:loveu:[/quote]
Wiesz co wolałbym żeby psiak poszedł na łańcuch niż został tak skrzywdzony jak ta amstaffka :shake: A ta baba to jakaś psychiczna jest. Co jej ta psina zawiniła,że tak ją potraktowała:shake:

Posted

No właśnie o tym pisałam,choć może mało jasno...Nawet,jeśli uwolni się drugiego psa nie ma gwarancji,że ****** nie weźmie na łańcuch kolejnego...I nie skrzywdzi go,jak tej amstaffki...Takim "ludziom" powinno się zabronić posiadania zwierząt...

Posted

[quote name='Wet-siostra']No właśnie o tym pisałam,choć może mało jasno...Nawet,jeśli uwolni się drugiego psa nie ma gwarancji,że ****** nie weźmie na łańcuch kolejnego...I nie skrzywdzi go,jak tej amstaffki...Takim "ludziom" powinno się zabronić posiadania zwierząt...[/quote]
I co tu zrobić:shake: Jedyne wyjście do zlikwidować babę:diabloti: i będzie spokój:eviltong: