Martusia1992 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 może wrzucić info i allegro na forum fretkowe ? :shake: Quote
Martusia1992 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ta kobieta zostanie ukarana w jakiś sposób ? Quote
grzenka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to przecież nie kobieta tylko zwyrodniały potwór:angryy: Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 zeby nie dublowac - wklejam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117984[/URL] chociaz jak sa 2 watki to moze wiecej osob to zobaczy :lol: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Martusia1992']może wrzucić info i allegro na forum fretkowe ? :shake:[/quote] wrzucaj gdzie tylko się da - każda pomocna dłon potrzebna:-( Quote
agusiazet Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Martusia1992']ta kobieta zostanie ukarana w jakiś sposób ?[/quote] Jaka kobieta? Coś nie doczytałam! Babka tak potraktowała psa? Wariatka jakaś, czy co? Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='agusiazet']Jaka kobieta? Coś nie doczytałam! Babka tak potraktowała psa? Wariatka jakaś, czy co?[/quote] Agusiu na akukcji allegro ktorego linka podala doddy pisze: ""[FONT=Arial][COLOR=#ff1616][B]To ona padła ofiarą okrucieństwa ze strony swojej właścicielki. Ponad rok spędziła uwiązana na łańcuchu... ale to nie jedyne zło jakie ją spotkało. Kobieta, która miała o nią dbać, kochać, poderżnęła jej gardło. Następnie zostawiła pozwalając na powolną śmierć. Sunię uratowali sąsiedzi.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial]Tesla nie była jedyną ofiarą furii... Na tej samej posesji leżały zwłoki zarżniętej świni i konia."" [url]http://www.allegro.pl/item413672182_ast_z_poderznietym_gardlem_zbiorka_na_leczenie.html[/url] :lol: [/FONT] Quote
majqa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przed chwilą przelałam na Teslę 50zł. Dla ułatwienia zaglądajacym tu, wrzućcie do 1 postu dane do wpłat. Quote
mosii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 wiecej, tam został jeszcze identyczny pies jak Tesla, chyba brat, stoi na lańcuchu :( Quote
majqa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='mosii']wiecej, tam został jeszcze identyczny pies jak Tesla, chyba brat, stoi na lańcuchu :([/quote] Jasny gwint, to jest szansa, że skończy jak Tesla. :-( Czytając o losie tych zwierząt można uznać, że lepiej by mu było w schronie niż tam, na takiej minie. Quote
peate Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='mosii']wiecej, tam został jeszcze identyczny pies jak Tesla, chyba brat, stoi na lańcuchu :([/quote] to ani policja, ani TOZ nie zabrali jej jeszcze wszystkiego co żywe? :crazyeye::angryy: Quote
mosii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Tesla własnie była zabrana przez Toz i policje, prokuratura jednak umorzyła sprawe uznajac martwe zwierzeta jako ubój gospodarczy. Quote
mosii Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jeszcze jedna fotke znalazłam :( [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1130/sunia2ug1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Wet-siostra Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wiecie,nie jestem mściwa,ale jak patrzę na te zdjęcia,to...:angryy::angryy::angryy: Ta -brak-słów-kto...:angryy::angryy::angryy: powinna trafić albo do więzienia,albo do psychiatry!!!:mad: Trzeba jej koniecznie zabrać tamtego psa,żeby nie skończył jak suńka...:oops: Dziwię się,że ktokolwiek mógł uznać pozostałe martwe zwierzęta jako"ubój gospodarczy"...:shake: Co się dzieje na tym świecie???:roll: Quote
samoglow Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Moze EMIR pomoze od strony prawnej. Drugiego psa nalezy przeciez zabrac z posesji! Babsko jest zapewne nienormalne, ale O WIELE GORSZA JEST PROKURATURA!!! czy Tesla to moze "[B]niedokonczony uboj gospodarczy[/B]"? Tu to dopiero noz sie w kieszeni otwiera :mad::angryy: Quote
RYSIAK1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A co teraz się dzieje z sunieczką, jak ona to wszystko zniosła i znosi nadal??:roll: Quote
dorota w-l Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czy ludzie mogą zrobić jeszcze coś gorszego , już chyba nic w ludzkim wykonaniu nie jest mnie w stanie zadziwić :mad::angryy::crazyeye: . Czy możecie w przybliżeniu podać gdzie przebywa sunia ? Jakie to województwo ? Ciekawe , czy gdyby to dotyczyło psa albo kota pana prokuratora to też byłby to ubój gospodarski ? Taki wyrok to skandal , otwiera drogę wszystkim zwyrodnialcom ,którzy będą mogli bezkarnie wykorzystywać takie podejście prokuratury dla usprawiedliwienia najgorszych zbrodni na zwierzętach :angryy::mad::angryy::mad::angryy: . Quote
grzenka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 To jest właśnie najgorsze, podobnie jak w przypadku podpalenia i zakatowaniu szczeniaka [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114681[/url] zwyrodnialców wypuszczono po przesłuchaniu do domu...Bo przecież NIC takiego się nie stało... To prawo jest chore, a właściwie ci , którzy powinni je stosować:angryy: Quote
dorota w-l Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Prymitywizm i głupota ludzka najlepiej odzwierciedla coś , co w matematyce nazywamy nieskończonością :diabloti:. Nikt w tym kraju (S Ą D Y ) nie potrafi zrozumieć , że niska szkodliwość czynu to zachęta do następnych zbrodni , utwierdzanie ludzi w bezkarności i brak konsekwencji za dokonane czyny zachęca do następnych [SIZE=4][COLOR=Red]EKSPERYMENTÓW [COLOR=Black]. [SIZE=2]Tragedia rozpoczyna się wtedy , kiedy ofiarą zwyrodnialców pada staruszka albo dziecko . Kilka lat temu w szkole , do której chodziła moja córka , na lekcji j.angielskiego kilku chłopaków katowało mysz . Zwierzę konało wolno ogromnie cierpiąc - zrobili to na polecenie [COLOR=Red]NAUCZYCIELA :angryy::crazyeye:[COLOR=Black] , który nie widział w tym nic złego a nas potraktował jak nieszkodliwych wariatów. Był za to oburzony na naszą córkę , która nie mogąc znieść tego co się działo w klasie wybiegła z niej . Została ukarana uwagą za złe zachowanie . Wielkopolska , Zespół Szkół w Gaju Małym . Czy kogoś jeszcze coś dziwi ........................ ?[/COLOR][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
mosii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='RYSIAK1']A co teraz się dzieje z sunieczką, jak ona to wszystko zniosła i znosi nadal??:roll:[/quote] jakimś cudem to przezyła(koza poderżnieta w identyczny sposób, niestety nie) rana nie jest zaszyta, goi sie przez ziarninowanie i bedzie sie goic przez kilka miesięcy. Tesla codziennie ma zmieniany opatrunek. Sunia przebywa w szpitalu w Radomsku woj. łódzkie Quote
Angel_ Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mam ja wkoncu i tu! Hop Tesla, niedlugo bedzie jeszcze kasa z bazarku! Quote
RYSIAK1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='mosii']jakimś cudem to przezyła(koza poderżnieta w identyczny sposób, niestety nie) rana nie jest zaszyta, goi sie przez ziarninowanie i bedzie sie goic przez kilka miesięcy. Tesla codziennie ma zmieniany opatrunek. Sunia przebywa w szpitalu w Radomsku woj. łódzkie[/quote] Ale to jest rana bardzo głeboka, tak to widać na zdjeciach, szkoda,że nie można było jej zszyc - a teraz bardzo trzeba uważac na infekcje:-( Mysza1 miała kiedyś takie opatrunki przyspieszające gojenie ran i postaram się ją sciągnąc tu na wątek,żeby sama zobaczyła,czy sie nadadzą i czy je jeszcze posiada:razz: Mógłby ktoś zrobić podlinkowany banerek - ja niestety nie umiem,ale chyba wiem kto może zrobić i postaram się tą osobę też sciągnąc tu:razz: a ode mnie to na razie skromne 4 cegiełki na allegro - pomagałam umierajacemu Maksiowi:-( i niestety tylko na razie tyle mogę:-( A suńka jest pogodnym psiakiem??? - czy jeszcze zbyt cierpiącym i jak się trzyma kondycyjnie:roll: Quote
dorota w-l Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Właśnie pracuje w aptece i już pokazuję zdjęcie i pytam farmaceutów . Jeżeli takie opatrunki są dostępne to postaram się coś zrobić ;) Quote
mysza 1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zostałam wezwana;) więc jestem. Poproszę o adres do wysyłki opatrunków wraz z numerem tel. Dzisiaj wyjdą w pon bedą. Pomogą. Nie potrzeba a nawet nie nazlezy ich zmieniać codziennie jest to ułatwienie. Zaraz poczytam o ranie zeby dobrać odpowiedni rodzaj. P.S. dzisiaj Doddy u niej bedzie, Doddy wiezie mi sunię z Łodzi:loveu: Quote
Recommended Posts