Yuveza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dzięki! tylko na temat żywienia czarnych nie wiele z tego wychodzi.... Quote
aduska1212 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='panbazyl']no dokladnie. Mnie się podobają ich gadżety, bo sa w jednorodnym stylu ( w duzej metalowej prostokątnej puszcze swietnie się trzyma mąkę - jak ktoś mieszka na zatylu to wie co to myszy a mój kot strajkuje). I te akcje dla schronisk - też wyslałam kody - mam nadzieję, że karma dla schroniska doszła? To jest pozytywne działanie. A że swoje psy karmię barfem to juz inna sprawa. Ale wizualnie i gadżeciarsko podoba mi się[/QUOTE] schronisko dostało :) mam nadzieję, że niedlugo znów pojawi się ta akcja :) Quote
Marek Kurski Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='panbazyl']no dokladnie. Mnie się podobają ich gadżety, bo sa w jednorodnym stylu ....[/QUOTE] w końcu to chyba jeden z największych koncernów na świecie więc marketing pracuje... Quote
panbazyl Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Marek Kurski']w końcu to chyba jeden z największych koncernów na świecie więc marketing pracuje...[/QUOTE] szkoda tylko ze jakość szwankuje.... Quote
Paulix Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='panbazyl']szkoda tylko ze jakość szwankuje....[/QUOTE] Marketing to nie wszystko, gdyby w telewizji leciały reklamy Royala to wątpię, że wszystkie psy byłyby nim karmione :D Pedigree trafia po prostu w serca wszystkich: tani i dostępny za rogiem w spożywczym... Quote
panbazyl Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 z tą taniością to trochę nie tak. Nie jest to tania karma. Dostępność - zgadza się. Ja mrożonek mięsno-kostnych nie kupię w każdym miesnym ani Josery też nie.... Moze to i lepiej. Quote
Paulix Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='panbazyl']z tą taniością to trochę nie tak. Nie jest to tania karma. Dostępność - zgadza się. Ja mrożonek mięsno-kostnych nie kupię w każdym miesnym ani Josery też nie.... Moze to i lepiej.[/QUOTE] Nie jest to karma najtańsza, ale jej cena nie jest wygórowana, w porównaniu do karm wysokiej jakości. A jeżeli przeciętny Kowalski ma pojechać do zoologicznego po lepszą, to woli kupić w spożywczaku gorszą... Quote
panbazyl Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 porównaj sobie ceny Pedigree i powiedzmy Josery (nawet te z górnej półki). Tyle tylko, ze łatwość dostępu.... Ale jak ja kupuję przez neta z dowozem pod drzwi to wolę jakość porządną za rozsądne pieniądze a nie szybkie jedzenie (dlatego też mijam McDonalda szeroki łukiem). Tyle tylko, że takich jak ja niewiele jest.,... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dostałam na maila - jak są te startowe pakiety dla szczeniaków, to zawsze biorę, więc mają maila mojego- przyszła taka ankieta do wypełnienia na temat żywienia. W tym pytania właśnie na temat zakupu karmy , składu itp. Może zamierzają wyjść z supermarketów? Choć jak większość w takiej ankiecie zwykłych ludków odpowie ,ze kupują karmę w sklepie za rogiem to nic się nie zmieni... Tak sobie tylko rozważam, gdyż to i tak nie mój problem...ale nie miałabym nic przeciwko aby ci , którzy kupują już Pedegree mieli karmę choć na maire brita czy josery skoro cenowo duzo od nich nie odbiega.... Quote
mam psa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='panbazyl']porównaj sobie ceny Pedigree i powiedzmy Josery (nawet te z górnej półki). Tyle tylko, ze łatwość dostępu.... Ale jak ja kupuję przez neta z dowozem pod drzwi to wolę jakość porządną za rozsądne pieniądze a nie szybkie jedzenie (dlatego też mijam McDonalda szeroki łukiem). Tyle tylko, że takich jak ja niewiele jest.,...[/QUOTE] wszystko kupisz w necie za rozsądne pieniądze, Pedigree też tam jest tańsze i świetnie się sprzedaje Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='mam psa']wszystko kupisz w necie za rozsądne pieniądze, Pedigree też tam jest tańsze i świetnie się sprzedaje[/QUOTE] też prawda. Dlatego uważam, ze wolność i możliwość wyboru jest najtrudniejszą rzeczą pod słońcem jaką ludzie wymyślili. Quote
peterson_p Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='panbazyl']też prawda. Dlatego uważam, ze wolność i możliwość wyboru jest najtrudniejszą rzeczą pod słońcem jaką ludzie wymyślili.[/QUOTE] ... trzeba tylko się nauczyć z tego korzystać Quote
panbazyl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='peterson_p']... trzeba tylko się nauczyć z tego korzystać[/QUOTE] i tu pies pogrzebany.... :) Quote
Recommended Posts