Owieczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='MartynaP']macie jakies zdjęcie?[/quote] Maluszek ( a w zasadzie maluszka okruszka) jest ciut starsza od poprzedniej okruszki ale za to mniejszych rozmiarów. Maleństwo wyglada tak : [URL="http://img149.imageshack.us/img149/448/hpim1198.jpg"][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/448/hpim1198.jpg[/IMG][/URL] Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Najlepiej jak by ktos maluchy zabrał na tymczas bo w schronie nie bardzo jest czas na takie małe duperelki :shake: z lepszych wieści to po programie w TV było pare adopcji w ten weekend :razz:. Poszedł Wilkowaty pies z kojca ( czarny podpalany z klapnietymi uszami) , Sunia z podwórka ( wilkowata bura ) , Mała jamnikowata dzikuska beżowa ze stojacymi uszami, i sunia ON - Roxa ( mama szczeniaków ) :multi: Quote
MartynaP Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jest transport na weekend,mogłaby go zabrać Ania_w ale ktos musi malucha dostwrczyc na dworzec. sobota - 16.25 z Warszawy Centralnej,InterCity i trzeba sprawdzic czy szczeniak pojedzie za darmo czy trzeba bedzie zapłacic Kto by mógł?jakiś kontakt gg moze Quote
esperanza Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Link do Kuriera Mazowieckiego z 21.02.09 : [url=http://ww6.tvp.pl/6724,20090221885063.strona]TVP3 WARSZAWA[/url] Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='MartynaP']jest transport na weekend,mogłaby go zabrać Ania_w ale ktos musi malucha dostwrczyc na dworzec. sobota - 16.25 z Warszawy Centralnej,InterCity i trzeba sprawdzic czy szczeniak pojedzie za darmo czy trzeba bedzie zapłacic Kto by mógł?jakiś kontakt gg moze[/quote] super! Jak te maluchy żyją w schronisku? Widać po tym zdjeciu, ze buteleczka i mleczko są :roll: Ale co dom, to dom.. a ta mniejsza, jest rewelacyjna! Martyna, bierzesz obie? :oops: Quote
esperanza Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Malucha można też zobaczyć w materiale na rękach u p.Rykowskiej :razz: Quote
MartynaP Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='malagos']super! Jak te maluchy żyją w schronisku? Widać po tym zdjeciu, ze buteleczka i mleczko są :roll: Ale co dom, to dom.. a ta mniejsza, jest rewelacyjna! Martyna, bierzesz obie? :oops:[/quote] a ten domek o którym piszesz na 'przygarne psa" moze wzieli by ta starsza? Ja moge wziasc obie ale to juz bede potrzebowala pomocy jesli chodzi o mleko,szczepienie i przedewszystkim ogloszenia bo naprawde nie dam rady-mam jeszcze Denisa Zreszta one szybko znajda dm teraz duzo osob sie odzywa ale pytaja o kruszyne,ludzie lubia takie małe kluchy. Tylko niewiem czy dziewczyna zabierze dwa ona jedzie pociagiem rozmawialam z nia o jednym Quote
MartynaP Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jest transport na srode dla obydwóch szczeniorów maluchy musiały by być dostarczone po godz. 13:00 na ul. Spiskiej-boczna od jerozolimskich musza byc w jakims "opakowaniu" karton czy cos takiego.Dobrze jak beda najedzone to bedzie im cieplo w doopki i beda spaly Da sie to załatwic?? prosze o odpowiedz na gg 8558482 Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To niewiele czasu, a trzeba podjechac do schroniska i spowrotem do Warszawy... Żeby tylko się udało. A pani z watku co szukamy małej suni chciała dorosłą i wybrał juz Melę z Wrocławia :cool1: Quote
MartynaP Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 czekam na odpowiedz własnie mam nadzieje ze to nie bedzie problem podjechac do schronu no ale niewiedzialam wczesniej dostalam wiadomosc na gg bo ktos znalazl moje prosby o transport.Mam dac dziewczynie znac co i jak i podam osobie ktora bedzie maluchy do niej dostarczac numer telefonu Quote
jayo Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jutro bedziemy wydzwaniac po wszytskich - i do schronu tyz - moze uda sie kogos namowic na przywiezienie maluchow do Warszawy na 13. Czy prosto ze Spiskiej w kartonie jada na Slask? Quote
MartynaP Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='jayo']Jutro bedziemy wydzwaniac po wszytskich - i do schronu tyz - moze uda sie kogos namowic na przywiezienie maluchow do Warszawy na 13. Czy prosto ze Spiskiej w kartonie jada na Slask?[/quote] tak prosto na slask tylko ze jeszcze zwiedza Krakow,ja je odbiore dopiero po 22 wiec dobrze by bylo jakby dostały cos do jedzenia na drogę ;) Mysle ze to lepsze rozwiazanie niz pociag,cieplo w doopki,wygodnie :evil_lol: Quote
MartynaP Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 podałam numer telefonu tej dziewczyny[B] beam6[/B] jesli by niedalo rady maluchow dowiesc na jutro to dajcie znac bo musze tej dziewczynie przekazac. Quote
beam6 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='MartynaP']podałam numer telefonu tej dziewczyny[B] beam6[/B] jesli by niedalo rady maluchow dowiesc na jutro to dajcie znac bo musze tej dziewczynie przekazac.[/quote] MartynaP - nr telefonu brak w PW ! Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 MartnaP odezwij sie ... okruszki mogą jutro przyjechać do Warszawy najprawdopodobniej rano ale jesli dotrą z rana to trzeba będzie je gdzieś przetrzymać. :roll: Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Założyłam watek duzym futrzakom Perełce i Uszatemu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/podhalanka-mix-nowofunlanda-black-white-dwa-cuda-po-przejsciach-132298/#post11855223[/URL] Quote
MartynaP Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='beam6']MartynaP - nr telefonu brak w PW ![/quote] niewiem dlaczego :shake: Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No i co z maluchami ? Czy umowiony jest odbior w Warszawie? Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='jayo']No i co z maluchami ? Czy umowiony jest odbior w Warszawie?[/quote] esperanza ma się dogadać ze schroniskiem żeby jej maluchy dowieźli do domku. Quote
esperanza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Jutro o 8 do mnie przyjadą. Zostaje jeszcze kwestia przewiezienia ich w okolice Grójeckiej między 13 a 15. Quote
MartynaP Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jeszcze najwazniejsze:one obydwa jedza mleko? jakie? bo niechce im zmieniac Quote
beam6 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='MartynaP']maluchy już pewnie do mnie jadą :Dog_run:[/quote] A i owszem :multi: Esperanza przekazała szczeniory w dobre "transportowe" ręce (:Rose:) i dziewczynki pokonują kolejny etap drogi do lepszego życia :loveu: Quote
MartynaP Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 tak juz jada dzwonila esperanza i Kasia Maluchy beda wczesniej bo najpierw do mnie pozniej do krakowa bo Kasia sie o nie martwi ze to za dlugo moze byc-czyli za ok 4/5 godzinek :multi: Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 esperanza jakie wrażenia po pobycie okruszków u Ciebie ?? Zrobiłas im jakieś fotki ? :cool3: Założysz im wątek ?? Quote
beam6 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Owieczka']esperanza jakie wrażenia po pobycie okruszków u Ciebie ?? Zrobiłas im jakieś fotki ? :cool3: Założysz im wątek ??[/quote] Fotki zrobiła i jak dotrze do domu do zamieści tu napewno :cool3: Z całej relacji (telefonicznej) zapamiętałam tylko, że jedna będzie malutka a druga docelowo większa :evil_lol: Quote
Recommended Posts