Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MartynaP']macie jakies zdjęcie?[/quote]

Maluszek ( a w zasadzie maluszka okruszka) jest ciut starsza od poprzedniej okruszki ale za to mniejszych rozmiarów.
Maleństwo wyglada tak :
[URL="http://img149.imageshack.us/img149/448/hpim1198.jpg"][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/448/hpim1198.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Najlepiej jak by ktos maluchy zabrał na tymczas bo w schronie nie bardzo jest czas na takie małe duperelki :shake:

z lepszych wieści to po programie w TV było pare adopcji w ten weekend :razz:. Poszedł Wilkowaty pies z kojca ( czarny podpalany z klapnietymi uszami) , Sunia z podwórka ( wilkowata bura ) , Mała jamnikowata dzikuska beżowa ze stojacymi uszami, i sunia ON - Roxa ( mama szczeniaków ) :multi:

Posted

jest transport na weekend,mogłaby go zabrać Ania_w ale ktos musi malucha dostwrczyc na dworzec.
sobota - 16.25 z Warszawy Centralnej,InterCity i trzeba sprawdzic czy szczeniak pojedzie za darmo czy trzeba bedzie zapłacic
Kto by mógł?jakiś kontakt gg moze

Posted

[quote name='MartynaP']jest transport na weekend,mogłaby go zabrać Ania_w ale ktos musi malucha dostwrczyc na dworzec.
sobota - 16.25 z Warszawy Centralnej,InterCity i trzeba sprawdzic czy szczeniak pojedzie za darmo czy trzeba bedzie zapłacic
Kto by mógł?jakiś kontakt gg moze[/quote]
super!
Jak te maluchy żyją w schronisku? Widać po tym zdjeciu, ze buteleczka i mleczko są :roll: Ale co dom, to dom..
a ta mniejsza, jest rewelacyjna!
Martyna, bierzesz obie? :oops:

Posted

[quote name='malagos']super!
Jak te maluchy żyją w schronisku? Widać po tym zdjeciu, ze buteleczka i mleczko są :roll: Ale co dom, to dom..
a ta mniejsza, jest rewelacyjna!
Martyna, bierzesz obie? :oops:[/quote]

a ten domek o którym piszesz na 'przygarne psa" moze wzieli by ta starsza?
Ja moge wziasc obie ale to juz bede potrzebowala pomocy jesli chodzi o mleko,szczepienie i przedewszystkim ogloszenia bo naprawde nie dam rady-mam jeszcze Denisa
Zreszta one szybko znajda dm teraz duzo osob sie odzywa ale pytaja o kruszyne,ludzie lubia takie małe kluchy.
Tylko niewiem czy dziewczyna zabierze dwa ona jedzie pociagiem rozmawialam z nia o jednym

Posted

jest transport na srode dla obydwóch szczeniorów
maluchy musiały by być dostarczone po godz. 13:00 na ul. Spiskiej-boczna od jerozolimskich
musza byc w jakims "opakowaniu" karton czy cos takiego.Dobrze jak beda najedzone to bedzie im cieplo w doopki i beda spaly
Da sie to załatwic?? prosze o odpowiedz na gg 8558482

Posted

To niewiele czasu, a trzeba podjechac do schroniska i spowrotem do Warszawy...
Żeby tylko się udało.
A pani z watku co szukamy małej suni chciała dorosłą i wybrał juz Melę z Wrocławia :cool1:

Posted

czekam na odpowiedz własnie mam nadzieje ze to nie bedzie problem podjechac do schronu no ale niewiedzialam wczesniej dostalam wiadomosc na gg bo ktos znalazl moje prosby o transport.Mam dac dziewczynie znac co i jak i podam osobie ktora bedzie maluchy do niej dostarczac numer telefonu

Posted

Jutro bedziemy wydzwaniac po wszytskich - i do schronu tyz - moze uda sie kogos namowic na przywiezienie maluchow do Warszawy na 13.
Czy prosto ze Spiskiej w kartonie jada na Slask?

Posted

[quote name='jayo']Jutro bedziemy wydzwaniac po wszytskich - i do schronu tyz - moze uda sie kogos namowic na przywiezienie maluchow do Warszawy na 13.
Czy prosto ze Spiskiej w kartonie jada na Slask?[/quote]

tak prosto na slask tylko ze jeszcze zwiedza Krakow,ja je odbiore dopiero po 22 wiec dobrze by bylo jakby dostały cos do jedzenia na drogę ;)
Mysle ze to lepsze rozwiazanie niz pociag,cieplo w doopki,wygodnie :evil_lol:

Posted

[quote name='MartynaP']podałam numer telefonu tej dziewczyny[B] beam6[/B]
jesli by niedalo rady maluchow dowiesc na jutro to dajcie znac bo musze tej dziewczynie przekazac.[/quote]

MartynaP - nr telefonu brak w PW !

Posted

Założyłam watek duzym futrzakom Perełce i Uszatemu
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/podhalanka-mix-nowofunlanda-black-white-dwa-cuda-po-przejsciach-132298/#post11855223[/URL]

Posted

[quote name='MartynaP']maluchy już pewnie do mnie jadą :Dog_run:[/quote]

A i owszem :multi:
Esperanza przekazała szczeniory w dobre "transportowe" ręce (:Rose:) i dziewczynki pokonują kolejny etap drogi do lepszego życia :loveu:

Posted

tak juz jada dzwonila esperanza i Kasia
Maluchy beda wczesniej bo najpierw do mnie pozniej do krakowa bo Kasia sie o nie martwi ze to za dlugo moze byc-czyli za ok 4/5 godzinek :multi:

Posted

[quote name='Owieczka']esperanza jakie wrażenia po pobycie okruszków u Ciebie ?? Zrobiłas im jakieś fotki ? :cool3: Założysz im wątek ??[/quote]

Fotki zrobiła i jak dotrze do domu do zamieści tu napewno :cool3:

Z całej relacji (telefonicznej) zapamiętałam tylko, że jedna będzie malutka a druga docelowo większa :evil_lol: