Patus94 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nazywa się 'Pro Cane Bono' ( [URL="http://www.milka.to.pl"]www.milka.to.pl[/URL] ). Co o niej sądzicie? Nie chciałabym sie nadziać... Quote
Goldek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Osobiście nie widziałam, ale widziałam suczkę z tym przydomkiem - bardzo ladna. Quote
Gazuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Myślę, że spokojnie, możesz brać stamtąd szczenie :) Quote
Kisses Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Tez myślałam o tej hodowli... A może lepiej po prostu brać goldenka bez rodowodu jeśli nie planuje wystaw? Pomocy :oops: Quote
Kisses Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :p Masz chyba racje ;) Jeśli różnica cenowa jest faktycznie niewielka to bardziej opłaca się kupić z rodowodem.... Najprawdopodobniej kupie go z tej hodowli (PRO CANE BONO). Ja w sumie na wystawy mogłabym chodzić, ale to zależy od rodziców, czy podwiozą. Ktoś poleca jakaś inną hodowle w Rzeszowie/okolicach? Quote
ryjkomanka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Kisses_xox']Tez myślałam o tej hodowli... A może lepiej po prostu brać goldenka bez rodowodu jeśli nie planuje wystaw? Pomocy :oops:[/quote] bierz z rodowodem, to gwarancja pochodzenia, metryczke mozesz sobie spalic na stosie, uzyc jej do przeroznych rytualow, nikt ci nie kaze wyrabiac rodowodu co kosztuje, ale lepiej wydac kilka stowek wiecej niz potem miec 'niewiadomoco', ktore ni psa ni krowe nie przypomina. a na raty psy teraz tez mozna brac, poza tym dzisiaj roznica cenowa miedzy rodowodowym a pwt to 100, 200 zł... [a nuż kiedys wystawy cie wciagna i bedziesz zalowac, ze nie masz okazji w nich uczestniczyc]. Quote
Kisses Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tak z ciekawości (właścicielka hodowli nie jest pewna, czy będzie miot na czerwiec), czy znacie inne hodowle goldków w Rzeszowie/okolichach? Quote
zusa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 @kiss Podałam Ci na priva adres hodowli z rzeszowa. Nie bierz psa bez papierow bo to nakręca spiralę pseudohodowcow. Zobaczysz, potem będziesz żałować. Lepiej zapłacic więcej a wspierać tych, ktorzy hodują z miłości do rasy i w celu wniesienia czegoś do niej. Ta hodowla właśnie taka jest. Poleciłam z czystym sumieniem. Sama bym z niej wzięła psa ale u mnie w domu już 4 burki i miejsca brak. Quote
zusa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Zresztą podam nazwę publicznie bo nie ma się czego wstydzić. Mam nadzieję, ze Ada się nie obrazi ze tak reklamuję jej suczkę ale wielu goldeniarzy potwierdzi. Sucz to White Shadow Oligarchia wyhodowana przez panią Prokesz z Krakowa w rękach Ady Onik z hodowli Goldwood. [URL="http://www.goldwood.pl"]www.goldwood.pl[/URL] Quote
karolina1625 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A ta hodowla nie jest przypadkiem w Tarnowie? Sorki, że się podepnę ale czy zna ktoś jeszcze jakieś hodowle Goldenów w Rzeszowie albo baaardzo bliskich okolicach?? Quote
zusa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 @karolina Masz rację w 100%.Hodowla jest z tarnowa. Nie wiem co mi się pokręciło. Dopiero jak zwrociłaś na to uwagę to przeciez temat jest o hodowlach w rzeszowie! Ale z rzeszowa do tarnowa rzut beretem:evil_lol:! Quote
karolina1625 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tak tak rzut beretem (zaaportowanym przez goldena:lol:) No fakt że blisko, ale jestem ciekawa czy może dowiem się o hodowli jeszcze bliżej:) Quote
Recommended Posts