Ilka21 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 klapną jezeli się załamują tym bardziej, ze zaraz zacznie zęby wymieniać. Kup plaster omnifilm i wklejaj go w środek tak na 2-3 warstwy by szczególnie miejsce gdzie się załamują było dobrze zaklejone, nie musisz ich już mostkowac i okręcać do okoła jeżeli ładne je ustawia i "trzyma". Jeżli ucho się załamuje koniecznie podklejać ponieważ nie klejone potem w dorosłości też będzie się załamywało Quote
Magda G Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dzięki Ilka:) Sprecyzuję jeszcze jedno - chodzi mi o to, ze jesli uszka juz stoją, i zaczną sie zalamywac po zmianie ząbków a ja przestanę je już teraz w ogóle plastrowac, to czy A) opadną kompletnie, czy B) skoro juz stoją, to się tylko "połamią"? Nie wiem czy jasno się wyraziłam :) Quote
Ilka21 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Magda ja wiem o co ci chodzi ale moze być tak i tak aby było dobrze to jak się podłamują to klej. Moga jej się połamać i co za tym idzie brzydko "przyklapywać" albo w ogóle klapną Quote
Magda G Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ilka i jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło, sorki że taka jestem dociekliwa :) Czy całkowicie oklapnięte uszy mozna jeszcze spionizowac po okresie wymiany ząbków - to już pytanie w imieniu mojej znajomej:) tez posiadaczki grzywki :) Quote
Ilka21 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 zalezy czy chrząstka się załamała bardzo czy nie, ale jak nie miała długo klejonych to nie wiem czy jest sens, nie widze psa wiec cieżko mi powiedziec bo czasami widać czy uszy potrzebują delikatnej pomocy czy ostrego klejenia Quote
Magda G Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dzięki Ilka bardzo. Jak będę jeszcze miała wątpliwości czy kleić uszka mojej małej, czy nie - wkleję tutaj jej zdjęcia i poproszę o zdanie :):) Quote
Recommended Posts