KarolinaW Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 BAAAARDZO Wam dziękuje!!!! dzięki wam zmobilizowałam się obdzwoniłam sklepy na górnym i dolnym śląsku i znalazłam zielonego nie-fula:) i już kupiłam ! Jeszcze raz wielkie dzięki:) Quote
Marchewkowy Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='KarolinaW']BAAAARDZO Wam dziękuje!!!! dzięki wam zmobilizowałam się obdzwoniłam sklepy na górnym i dolnym śląsku i znalazłam zielonego nie-fula:) i już kupiłam ! Jeszcze raz wielkie dzięki:)[/QUOTE] czyli co dzwoniłaś po kolei do różnych i się pytałaś o ten konkretny namiot? i oni szukali? a w jakiej cenie znalazłaś ten zielony? Quote
KarolinaW Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Marchewkowy']czyli co dzwoniłaś po kolei do różnych i się pytałaś o ten konkretny namiot? i oni szukali? a w jakiej cenie znalazłaś ten zielony?[/QUOTE] tak dzwoniłam do żor,bielska, gliwic kupiłam za 649zł Quote
panbazyl Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='KarolinaW']tak dzwoniłam do żor,bielska, gliwic kupiłam za 649zł[/QUOTE] to gratulacje! Kiedyś taka cena to bylo czyste zdzierstwo, al teraz to wielka okazja - ale się pozmieniało! Quote
szysz Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Kurcze, ja swój kupiłam w zeszłym roku za 250... Quote
szrek Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='szysz']Kurcze, ja swój kupiłam w zeszłym roku za 250...[/QUOTE] base seconds ??? Quote
KarolinaW Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 do kompletu zakupiliśmy jeszcze 3 krzesełka:) dla mnie, męża i córci:) Quote
panbazyl Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 a ja minimalizm wystawowy prowadzę. Siedzenie z plecaka albo z psiej szmatki - to dla mnie i psów, namiotu jak nie mam czym jechac to nie biorę - wtedy ożywiam życie towarzyskie i wpakowuję się znajomym do namiotu - zawsze to weselej, o jeden namiot mniej, więcej miejsca dla zwiedzajacych :) Quote
KarolinaW Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 na kocyku od Boryska niedługo przestanę się mieścić:lol:, na wystawach znajomych jeszcze nie mamy - byliśmy na 3, jak już kogoś spotkamy to z reguły ludzie zapraszają żeby z nimi usiąść i odstępują swoje krzesełka:) jeździć musimy soim autem bo nikt nam go nie weźmie a do autobusu nas by chyba nie wpuścili:lol: no i mamy jeszcze córkę 3 letnią która bez siedzonka nei wytrzyma całego dnia:) - tak wiem wszystko potrafię sobie wytłumaczyć:eviltong: Quote
Lantash Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 U chińskiego producenta namiotu quechua base takie jak na wystawach ludzie mają kosztują 25 dolarów, sęk w tym, że trzeba wziąć 250 sztuk. Quote
panbazyl Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='Lantash']U chińskiego producenta namiotu quechua base takie jak na wystawach ludzie mają kosztują 25 dolarów, sęk w tym, że trzeba wziąć 250 sztuk.[/QUOTE] myślę, że toi żaden problem jakby tu ludzisków popytać, zrobić ściepę i zamówić. Quote
Bardotka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='panbazyl']myślę, że toi żaden problem jakby tu ludzisków popytać, zrobić ściepę i zamówić.[/QUOTE] Dokladnie :) Sama bym wziela chetnie ze 2-3 :D Quote
Tusia&NN Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) Ja też obowiązkowo :cool3: P.S. tak ze 2 co najmniej ;) Edited April 22, 2012 by Tusia&NN dopisek Quote
amanda-1a Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ooooo, za 25 $ to faktycznie :D Sama bym wzięła ze dwa-trzy :D Quote
Issa Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 za 25 dolarów to i ja jestem chętna tylko obawiam się, że ktoś zapomniał doliczyć koszt wysyłki z Chin do Polski ;) Quote
Tusia&NN Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='Issa']za 25 dolarów to i ja jestem chętna tylko obawiam się, że ktoś zapomniał doliczyć koszt wysyłki z Chin do Polski ;)[/QUOTE] Dzieląc go na 250 sztuk chyba nie wyjdzie taki duży:hmmmm: Quote
Bardotka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Tusia&NN']Dzieląc go na 250 sztuk chyba nie wyjdzie taki duży:hmmmm:[/QUOTE] Tez mi sie tak wydaje, ale jesli ktos jest w stanie to moze niech sprawdzi Quote
Recommended Posts