Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BAAAARDZO Wam dziękuje!!!!
dzięki wam zmobilizowałam się obdzwoniłam sklepy na górnym i dolnym śląsku i znalazłam zielonego nie-fula:)
i już kupiłam !
Jeszcze raz wielkie dzięki:)

Posted

[quote name='KarolinaW']BAAAARDZO Wam dziękuje!!!!
dzięki wam zmobilizowałam się obdzwoniłam sklepy na górnym i dolnym śląsku i znalazłam zielonego nie-fula:)
i już kupiłam !
Jeszcze raz wielkie dzięki:)[/QUOTE]

czyli co dzwoniłaś po kolei do różnych i się pytałaś o ten konkretny namiot? i oni szukali?
a w jakiej cenie znalazłaś ten zielony?

Posted

[quote name='Marchewkowy']czyli co dzwoniłaś po kolei do różnych i się pytałaś o ten konkretny namiot? i oni szukali?
a w jakiej cenie znalazłaś ten zielony?[/QUOTE]
tak dzwoniłam do żor,bielska, gliwic kupiłam za 649zł

Posted

[quote name='KarolinaW']tak dzwoniłam do żor,bielska, gliwic kupiłam za 649zł[/QUOTE]
to gratulacje! Kiedyś taka cena to bylo czyste zdzierstwo, al teraz to wielka okazja - ale się pozmieniało!

Posted

a ja minimalizm wystawowy prowadzę. Siedzenie z plecaka albo z psiej szmatki - to dla mnie i psów, namiotu jak nie mam czym jechac to nie biorę - wtedy ożywiam życie towarzyskie i wpakowuję się znajomym do namiotu - zawsze to weselej, o jeden namiot mniej, więcej miejsca dla zwiedzajacych :)

Posted

na kocyku od Boryska niedługo przestanę się mieścić:lol:, na wystawach znajomych jeszcze nie mamy - byliśmy na 3, jak już kogoś spotkamy to z reguły ludzie zapraszają żeby z nimi usiąść i odstępują swoje krzesełka:)
jeździć musimy soim autem bo nikt nam go nie weźmie a do autobusu nas by chyba nie wpuścili:lol:
no i mamy jeszcze córkę 3 letnią która bez siedzonka nei wytrzyma całego dnia:)
- tak wiem wszystko potrafię sobie wytłumaczyć:eviltong:

Posted

[quote name='Lantash']U chińskiego producenta namiotu quechua base takie jak na wystawach ludzie mają kosztują 25 dolarów, sęk w tym, że trzeba wziąć 250 sztuk.[/QUOTE]
myślę, że toi żaden problem jakby tu ludzisków popytać, zrobić ściepę i zamówić.

Posted

[quote name='panbazyl']myślę, że toi żaden problem jakby tu ludzisków popytać, zrobić ściepę i zamówić.[/QUOTE]

Dokladnie :) Sama bym wziela chetnie ze 2-3 :D

Posted

[quote name='Issa']za 25 dolarów to i ja jestem chętna tylko obawiam się, że ktoś zapomniał doliczyć koszt wysyłki z Chin do Polski ;)[/QUOTE]

Dzieląc go na 250 sztuk chyba nie wyjdzie taki duży:hmmmm: