panbazyl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 o dzięki. To się wybiorę jak będę w cywilizacji i sprawdzę czy u nas też są. :) Quote
Brezyl Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='panbazyl']o dzięki. To się wybiorę jak będę w cywilizacji i sprawdzę czy u nas też są. :)[/QUOTE] Sprawdzić możesz w internecie, [URL]http://www.decathlon.com.pl/PL/du-e-namioty-campingowe-116276054/[/URL] są bezpośrednie dane z wszystkich sklepów Decatlona, gdyby była koncówka to możesz poprosić o odłożenie. Dajesz w górnym rogu zmień sklep i szukasz tego, w którego pobliżu będziesz. Quote
panbazyl Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzięki :) Ja swoje wyjazdy do 'cywilizacji" wręcz celebruję, bo to jak jakieś święto. Zaraz poszperam co tam w naszym jest ciekawego. Quote
Lantash Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 200??? Przecież te namioty są w Decathlonie po 99 zł!!! Quote
Guest Lotty Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='zanetta']Jeśli byłby ktoś zainteresowany to ja będę miała kilka na sprzedaż na wystawie w Rzeszowie (200 zł)[/QUOTE] Zanetta, czy oferta jest jeszcze aktualna? Jeśli tak, to byłabym zainteresowana. Quote
pati1033 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 czy ktos ma moze jeszcze na sprzedaz te namioty jak w decathlonie? niestety w decathlonie juz ich nie ma- zgapilam sie a potrzebuje pilnie :( gdyby ktos mial do sprzedania- bardzo prosze o kontakt :) Quote
Ayia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Czy nie ma nikt na sprzedaż namiotu? poszukuje dość pilnie :-( Quote
myjuliette Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Ayia']Czy nie ma nikt na sprzedaż namiotu? poszukuje dość pilnie :-([/QUOTE] na allegro facet sprzedaje po 500 z wysyłką w rozmowie odniosłam wrażenie że wykupił zapasy z decathlonu Quote
Ayia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dzwoniłam już do tego faceta.. biznes robi na tym niezły bo kupił pewnie na promocji kilka miesięcy temu... Quote
panbazyl Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 jak kupił to kupił - jego prawo. A kto ma blizej to niech robi zakupy np w Czechach, czy w Niemczech. Pewnie tam coś znajdzie ciekawego :) Quote
myjuliette Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 jasne że ma prawo, chodziło mi tylko o to że w decathlonach (przynajmniej u nas) już się ich nie kupi Quote
Ayia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 pytałam się w decathlonie i powiedziano mi że w 2012 będą ponownie w sprzedaży. Trzeba szukać w innych krajach może coś się znajdzie w przyzwoitej cenie :) Quote
myjuliette Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 obdzwoniłam wszystkie decathlony przed wystawą w Łodzi i tylko w samej Łodzi powiedzieli że jeszcze będą w pozostałych byli zdziwieni tą informacją Quote
babel19856 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witam serdecznie Wszystkich poszukuję usilnie namiot typu 2 second najlepiej Base ale jak nazłość nigdzie ich nie ma ponoć zostały całkowicie wycofane. Może ktoś ma na sprzedanie takie namioty Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja także szukam takiego namiociku, czy może ktoś coś wie o aktualnych promocjach, gdzie są tańsze itd? Quote
Marchewkowy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ciężka sprawa z tymi namiotami niestety, też dzwoniłam do tego kolesia, ale cena mnie trochę przeraziła, mam nadzieję że się jeszcze pojawią w sprzedaży. P.S Chętnie kupie używany jak by ktoś chciał sprzedać Quote
FredziaFredzia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja też! Albo jestem chętna jakby ktoś wiedział o promocji i szedł kupić, to dla mnie też! ;) Quote
Marchewkowy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 ooo tak jak by ktoś widział promocję itp to ja też chętna :) Quote
cockermanka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Iwax']A ja od paru lat zakochałam się w takim oto namiocie, jeszcze jak byłam w Finlandii zobaczyłam mnóstwo tych namiotów. Z początku namiot jak namiot, jeden lepszy, drugi gorszy: najważniejsze by pies nie zmókł. Potem siedziałam sobie na wystawie w Estonii i czekaliśmy na BISy i obok mnie jedna pani sobie zaczęła taki namiocik składać-sama jedna , powolutku, zapakowała do niewielkiej torby i se poszła. TO BYŁO TO. Od paru tygodni mam to cudo , ale i u nas juz widuje się ich coraz więcej . [URL="http://www.petenkoiratarvike.com/n%C3%A4yttelyteltat_cat_2140.html"]http://www.petenkoiratarvike.com/näyttelyteltat_cat_2140.html[/URL] [/QUOTE] Kupowałaś ten namiot w tym sklepie z linku? Kurczę, szukam w polskich sklepach, ale nie widzę...albo nie umiem szukać... Quote
KarolinaW Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 my właśnie po wystawie w Gliwicach zaczynamy bardzo intensywnie szukać namiotu... niestety w decathlonie nic nie ma a my potrzebujemy namiot w miarę duży i dość przewiewny żeby sprawdził się nie tylko w deszcz ale i w upalny dzień niestety ten z tego linku powyżej jest aktualnie poza moimi możliwościami :( Quote
Bardotka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 W decathlonie znowu pojawily sie namioty. Niestety firma chyba sie zorientowala, ze namiot sa mocno poszukiwane i cena z ok 400 wzrosla do (o ile dobrze pamietam) ok 650pln - pelne szalenstwo :( Quote
KarolinaW Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 ja myślę o tym tylko cena mocno boli:( [url]http://www.decathlon.com.pl/PL/base-seconds-full-be-owy-173294003/[/url] Quote
szrek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Bardotka']W decathlonie znowu pojawily sie namioty. Niestety firma chyba sie zorientowala, ze namiot sa mocno poszukiwane i cena z ok 400 wzrosla do (o ile dobrze pamietam) ok 650pln - pelne szalenstwo :([/QUOTE] Bardzo dobrze pamiętasz dokładnie kosztuje 649pln Base Seconds bez podłogi i 899 pln Seconds Full z podłogą i daszkami do podłączenia kolejnych namiotów (dla nas nieistotne);) Quote
Bardotka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 ja pisalam o tym mniejszym tzn z 2 wejsciami Quote
Recommended Posts