Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panbazyl']o dzięki. To się wybiorę jak będę w cywilizacji i sprawdzę czy u nas też są. :)[/QUOTE]

Sprawdzić możesz w internecie, [URL]http://www.decathlon.com.pl/PL/du-e-namioty-campingowe-116276054/[/URL] są bezpośrednie dane z wszystkich sklepów Decatlona, gdyby była koncówka to możesz poprosić o odłożenie. Dajesz w górnym rogu zmień sklep i szukasz tego, w którego pobliżu będziesz.

• 2 months later...
Guest Lotty
Posted

[quote name='zanetta']Jeśli byłby ktoś zainteresowany to ja będę miała kilka na sprzedaż na wystawie w Rzeszowie (200 zł)[/QUOTE]

Zanetta, czy oferta jest jeszcze aktualna? Jeśli tak, to byłabym zainteresowana.

• 2 weeks later...
Posted

czy ktos ma moze jeszcze na sprzedaz te namioty jak w decathlonie? niestety w decathlonie juz ich nie ma- zgapilam sie a potrzebuje pilnie :( gdyby ktos mial do sprzedania- bardzo prosze o kontakt :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Ayia']Czy nie ma nikt na sprzedaż namiotu? poszukuje dość pilnie :-([/QUOTE]

na allegro facet sprzedaje po 500 z wysyłką
w rozmowie odniosłam wrażenie że wykupił zapasy z decathlonu

Posted

pytałam się w decathlonie i powiedziano mi że w 2012 będą ponownie w sprzedaży. Trzeba szukać w innych krajach może coś się znajdzie w przyzwoitej cenie :)

• 3 months later...
Posted

Witam serdecznie Wszystkich
poszukuję usilnie namiot typu 2 second najlepiej Base ale jak nazłość nigdzie ich nie ma
ponoć zostały całkowicie wycofane. Może ktoś ma na sprzedanie takie namioty

• 2 months later...
Posted

Ciężka sprawa z tymi namiotami niestety, też dzwoniłam do tego kolesia, ale cena mnie trochę przeraziła, mam nadzieję że się jeszcze pojawią w sprzedaży.
P.S Chętnie kupie używany jak by ktoś chciał sprzedać

• 4 months later...
Posted

[quote name='Iwax']A ja od paru lat zakochałam się w takim oto namiocie, jeszcze jak byłam w Finlandii zobaczyłam mnóstwo tych namiotów. Z początku namiot jak namiot, jeden lepszy, drugi gorszy: najważniejsze by pies nie zmókł. Potem siedziałam sobie na wystawie w Estonii i czekaliśmy na BISy i obok mnie jedna pani sobie zaczęła taki namiocik składać-sama jedna , powolutku, zapakowała do niewielkiej torby i se poszła. TO BYŁO TO. Od paru tygodni mam to cudo , ale i u nas juz widuje się ich coraz więcej .

[URL="http://www.petenkoiratarvike.com/n%C3%A4yttelyteltat_cat_2140.html"]http://www.petenkoiratarvike.com/näyttelyteltat_cat_2140.html[/URL]
[/QUOTE]
Kupowałaś ten namiot w tym sklepie z linku?
Kurczę, szukam w polskich sklepach, ale nie widzę...albo nie umiem szukać...

Posted

my właśnie po wystawie w Gliwicach zaczynamy bardzo intensywnie szukać namiotu... niestety w decathlonie nic nie ma a my potrzebujemy namiot w miarę duży i dość przewiewny żeby sprawdził się nie tylko w deszcz ale i w upalny dzień niestety ten z tego linku powyżej jest aktualnie poza moimi możliwościami :(

Posted

W decathlonie znowu pojawily sie namioty. Niestety firma chyba sie zorientowala, ze namiot sa mocno poszukiwane i cena z ok 400 wzrosla do (o ile dobrze pamietam) ok 650pln - pelne szalenstwo :(

Posted

[quote name='Bardotka']W decathlonie znowu pojawily sie namioty. Niestety firma chyba sie zorientowala, ze namiot sa mocno poszukiwane i cena z ok 400 wzrosla do (o ile dobrze pamietam) ok 650pln - pelne szalenstwo :([/QUOTE]

Bardzo dobrze pamiętasz dokładnie kosztuje 649pln Base Seconds bez podłogi i 899 pln Seconds Full z podłogą i daszkami do podłączenia kolejnych namiotów (dla nas nieistotne);)