atosia Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Czy ktoś mógłby mi podać namiary na dobrego weterynarza w Trójmieście a w szczególności w Gdyni? Z góry dziękuje, pozdrawiam Quote
aga 2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Atosia, moge Ci podpowiedzieć paru lekarzy ze Stryjskiej - ale tylko tych - czy moge podawac nazwiska? Benkowski, Hajdo, Taube i Debis. Zalezy jeszcze co chcesz, bo np. Taube to specjalista od ortopedii. Słysząłam jeszcze o pani Surowiec na Legionów - podobno bardzo dobra, ale i bardzo droga. Quote
atosia Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 Co do Stryjskiej to mam niestety inne zdanie, co do pani doktor z Legionów to również słyszałam, że jest dobra. Dzięki za informacje. Quote
aga 2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 No widzisz, ja na Stryjską przeszłam po innym lekarzu, lecze tam psy już od dawna i tfu, tfu, krzywdy mi nie zrobili, a wręcz przeciwnie, jestem bardzo zadowolona. Quote
atosia Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 A słyszałaś może jakieś opinie o lecznicy na Kieleckiej? Quote
aga 2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Chodzi Ci o Brzeskiego? Wiem tylko tyle, że niektóre hodowle leczą u niego swoje psy i sa zadowolone. Quote
atosia Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 No chodziło mi ogólnie, bo wiem że tam jest paru lekarzy, ale dobrze wiedzieć że dr Brzeski jest OK:), dzieki , pozdrawiam Quote
aga 2 Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Słyszałam jeszcze o Kris-Vecie (zdaje się) na Warszawskiej w Gdyni. Quote
Flaire Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Kochani, zanim zaczniecie nazywać wetów wyłudzaczami pieniędzy i oskarżać ich o zabijanie psów, zerknijcie, proszę, do regulaminu. Według punktu nr 2, wyrzucam część postów. Mod Flaire Quote
Flaire Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Ale chwalic po nazwisku,mozna? :DNawet trzeba :wink: ! Quote
Nika Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Ja moge polecic veta w Rumi przy ul. Leśnej odwiedzam go od prawie 15 lat i zawsze muszę poczekac w conajmniej 2-godzinnej kolejce Quote
Rafka Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Przez ostatnie tygodnie przezywalam koszmar w zwiazku z choroba moich suk wiec wypowiem sie co do wetow. Lecznica na stryjskiej: dr. Ratajski - polecam, jednak lecznica nie jest tania :( Ja jestem jednka pod wrazaniem pani doktor Barbary Zalewskiej - Penkaniz z lecznicy przy ul. Krakowskiej 30 w Rumii. Dostalam sie do niej przez znajomą i nie zaluję - babka jest konkretna, blyszkawicznie wlaczyla prawdlowe leczenie, suki zdiagnowowala dzieki czemu szybko wracja do zdrowia. Wiele dobrego slyszlam rowniez o dr. Brzeskim z przychodni na Kieleckiej w Gdyni. Quote
carotina Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 a co z Gdańskiem? (pisaliście o panu Krzemińskim i tej pani z lecznicy na legionów, a poza tym?) Quote
mag Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 a co z Gdańskiem? (pisaliście o panu Krzemińskim i tej pani z lecznicy na legionów, a poza tym?) Ja bardzo lubie przychodnie na Bitwy Oliwskiej. Quote
kasia_2511 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ja polecam lecznica na Stryjską najlepsi lekarze to:Eryk Ratajski,Maciej Debis, i technik weterynari Artur Mróz.Drodzy ale skuteczni i pracuja z poświęceniem 24h na dobę. Mogę jeszcze polecić p.Magdalena Przyjemska - Januszkiewicz gdynia witomino narcyzowa bardzo tanio i skutecznie leczy. a kielecka odradzam naciagaja tylko na pieniadze Quote
jamnicze Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Słyszałam, że na Bitwy Oliwskiej jest sporo lekarzy, czy możecie mi któregoś polecić? i co wiecie na temat lecznicy na Żabiance (chyba na ul. Gdyńskiej)? Quote
alviria Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja chciałam spytać o dobrego weterynarza w rejonach Zaspa-Przymorze-żabianka, mam psiaka od niedawna. Znam dobrych lekarzy w Gdyni, proszę pomóżcie. Mam pieska ze schroniska z Ciapkowa ale jest on słaby i nie wiem czy takie podróżowanie do Gdyni nie będzie go kosztować za dużo stresu. Quote
spidzior Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witam, Ktory Wet waszym zdaniem jest najlepszy?: 1. ul. Migowska 42 dr Rutkowiak, dr Zarnowska 2. ul. Jaskowa Dolina 101 dr Barancewicz, dr Zalewski 3. ul. Hallera 169/3a dr Gorka, dr Kaminski 4. AWET ul. Matejki 22 dr Makowski na razie nic sie nie dzieje, szukam po prostu weterynarza dla szczeniaczka (szczepienia, paszport, porady) i fajnie by bylo gdyby mnie nie wyrzucil od razu za drzwi jak sie dowie o moich planach przejscia na BARF ;) Bede wdzieczna za wszelkie uwagi :) Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='spidzior']Witam, Ktory Wet waszym zdaniem jest najlepszy?: 1. ul. Migowska 42 dr Rutkowiak, dr Zarnowska 2. ul. Jaskowa Dolina 101 dr Barancewicz, dr Zalewski 3. ul. Hallera 169/3a dr Gorka, dr Kaminski 4. AWET ul. Matejki 22 dr Makowski na razie nic sie nie dzieje, szukam po prostu weterynarza dla szczeniaczka (szczepienia, paszport, porady) i fajnie by bylo gdyby mnie nie wyrzucil od razu za drzwi jak sie dowie o moich planach przejscia na BARF ;) Bede wdzieczna za wszelkie uwagi :)[/quote] Słyszałam, że dr Rutkowiak jest dobry. A co to jest BARF? Quote
spidzior Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jamnicze']Słyszałam, że dr Rutkowiak jest dobry. A co to jest BARF?[/QUOTE] dzieki za odpowiedz :) a o BARFie to koniecznie poczytaj tutaj na Dogomanii! wejdz na zywienie i tam jest osobny temat BARF! w wieeelkim skrocie to jest karmienie psa SUROWYMI koscmi z dodatkiem SUROWEGO miesa, podrobow, warzyw, jajek, itd. Czyli taki "powrot do natury" w zywieniu czworonogow :) Quote
natalia_aa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Osobiście polecam lekarzy z lecznicy na Chwarznie, przy ul. Apisa1. Paweł Benkowski i Jarołlaw Hajdo, rewelacyjni lekarze. Ufam im w 100%, sama leczę u nich moją sucz. Mają ogromne serce dla zwierzaków, współpracują z naszym schroniskiem a to co robią, robią z wielki zaangażowaniem. Quote
wix Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='spidzior']Witam, Ktory Wet waszym zdaniem jest najlepszy?: 1. ul. Migowska 42 dr Rutkowiak, dr Zarnowska 2. ul. Jaskowa Dolina 101 dr Barancewicz, dr Zalewski 3. ul. Hallera 169/3a dr Gorka, dr Kaminski 4. AWET ul. Matejki 22 dr Makowski [/quote] 1 - moja przyjaciolka (ktora notabene jest na forum) bardzo dlugo chodzila do dr Rutkowiaka i sobie chwalila, ale niestety raz bardzo porzadnie sie na tym panu przejechala :( 2 - nie znam osobiscie, ale moja znajoma hodowczyni dogow niem. chodzi do dr Barancewicz i bardzo sobie chwali. 3- obok mnie ;) sterylizowalam tam kotke i ogolnie wszystko w porzadku bylo, ale to bylo dawno :roll: ogolnie nie polecam niestety, slyszalam bardzo duzo niepochlebnych opinii.. 4- tez nie moge polecic, zla diagnoza u pudelka kolezanki... natomiast bardzo polecam dr Wyszynskiego (Gd-Siedlce, ul.Skrajna 5b) i dr Zaleskiego (Gd Glowny, ul.Elblaska) - tego drugiego Pana nie mialam okazji poznac osobiscie, ale wiem z wielu zrodel ze to swietny specjalista. Quote
agatkia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A czy ktos mozę powiedzieć mi cos o dr Kończaku z Rumii? Slyszalam, ze sa do niego ogromne kolejki. Dużo kasy bierze? Mają dobrze wyposażony gabinet? Wiecie może, kiedy przyjmuje i czy można isę umówić na konkretną glodzinę na wizyte? Będe wdzięczna za wszelkie informacje. Quote
Recommended Posts