Vidge Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Czy ktoś się wybiera?Mi się dziś udało z niejakim trudem zdobyć pewne informacje na temat wysokości wpisowego, natomiast nie wiem kiedy koniec zapisów i czy na 100% mogą startować mieszańce, bo zawody są o Puchar Polski. A może ktoś z organizatorów jest obecny i posiada szersze info? Quote
bonowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A jakie informacje udało Ci się zdobyć?Podziel się z innymi:razz:.Na jaki adres wysyłać zgłoszenia?Do kiedy?Ile wpisowe? Quote
Vidge Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Wpisowe na Obi 30 zł, zgłoszenie można przerobić ze zgłoszenia na wystawę, co do terminu to panie zapewniały, że na pewno do końca tygodnia, będę jeszcze jutro dzwonić, bo dziś było trochę tłoczno i mi z głowy wypadło zapytać na jakie konto wpłata i na jaki mail zgłoszenie, podejrzewam ze na ogólny związkowy, bo one to później i tak mailowo przekazują do grupy ogranizatorskiej, ale dopytam. Ogólnie to lekkie zamieszanie panuje w związku z wystawą i zawody są trochę zepchnięte na boczny tor, dlatego fajnie by było, żeby się ktoś z organizatorów odezwał, jeżeli takowy tu zagląda. Quote
Toller Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 My jesteśmy zainteresowani jako zawodnicy - dobrze by było wiedzieć coś wiecej, jak i gdzie zgłaszać, gdzie mają sie odbywać zawody, etc Quote
Davie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Vidge']......natomiast nie wiem kiedy koniec zapisów i czy na 100% mogą startować mieszańce, bo zawody są o Puchar Polski.........[/quote] No, koniec zapisów to może być, ale najpierw to przydałby się może jakiś początek :eviltong:, bo jeszcze do tej pory nigdzie nie zostały oficjalnie ogłoszone....:mad: :cool3: Po raz nie wiem który ;) - w PPOb mogą startować mixy!!! I póki co, tylko w Mistrzostwach Polski nie są dopuszczone do startu... Quote
Guest Mrzewinska Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Będę w tym czasie w Gdansku - czy wybiera sie ktos z Krakowa? Tollerki jadą? Milo mi będzie pokibicowac. Zofia Quote
Vidge Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Jak wiszą w kalendarzu zawodów, to są oficjalnie ogłoszone. A status mają Mistrzostwa Pomorza i główny organizator poinformował mnie, że teoretycznie mixy mogą startować, natomiast nie mogą zajmować pucharowych miejsc. W każdym razie ja już wysłałam zgłoszenie, Panie w oddziale przekazały dalej, zapłacę i poczekam co będzie:lol: Quote
zachraniarka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oddziałowa Komisja Szkolenia o. Sopot ZKwP serdecznie zaprasza na MISTRZOSTWA POMORZA OBEDIENCE zawody w ramach PUCHARU POLSKI rozgrywane w Klasach 0, 1, 2, 3 10.08.2008 (niedziela) Odbywające się podczas: Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Sopot, 09-10.08.2008 Obsada sędziowska: Jacek Lewkowicz (Polska) Komisarz Ringu: Małgorzata Diug (Polska) Organizatorzy: Oddziałowa Komisja Szkolenia Psów Termin przyjmowania zgłoszeń: 03.08.2008 r. UWAGA TERMIN ZGŁOSZEŃ NIE BĘDZIE PRZEDŁUŻANY! Zgłoszenia należy wysyłać na adres E-mail: [email]info@team-oliwa.eu[/email] W temacie wpisać: OBEDIENCE Opłata za zgłoszenie: 40 zł Zgłoszenia nadesłane fax-em lub E-mailem wymagają potwierdzenia! Prosimy o dokonanie wpłat na konto O.Sopot oraz dostarczenie w dniu zawodów kserokopi dowodu wpłaty. Konto: Kredyt Bank SA O/Sopot 60 1500 1706 1217 0001 4884 0000 Zgłoszenie powinno zawierać następujące dane: Klasa: Nr rodowodu (PKR lub KW): Rasa: Płeć: Nazwa i przydomek: Maść: Data urodzenia (dd.mm.rrrr): Nr tatuażu lub chip: Nr rejestracyjny w oddziale ZKwP (w formacie 00000/XXX/00): Ojciec: Matka: Hodowca (nazwisko i imię): Właściciel (nazwisko i imię): Adres właściciela ( kod pocztowy, miasto, ulica, nr domu, nr mieszkania): Telefon: E-mail: UWAGI: Szczegółowe informacje związane z harmonogramem Zawodów Obedience zostaną podane po zamknięciu listy startowej. Na zawody będą dopuszczone psy, których właściciele w dniu zawodów przedstawią dowód opłacenia startowego, aktualnej skladki członkowskiej ZKwP oraz dostarczą książeczkę wyszkolenia psa. Właściciele suk w cieczce uprzejmie proszeni są o zgłoszenie tego faktu PRZED godziną rozpoczęcia zawodów i w miarę możliwości umieszczenie suki w odległości nie powodującej "zamieszania" wśród innych psów, także tych wystawowych. Z uwagi na fakt, że dla zawodów Obedience przeznaczony będzie tylko jeden ring, wszystkie suki w cieczce będą startowały NA KOŃCU ZAWODÓW! czyli po zakończeniu rozgrywania wszystkich klas. Quote
zachraniarka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Udało się w końcu i po 2 tygodniach mojej walki- są oficjalne informacje. Ja i Ludwik- startujemy. Quote
Davie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Brawo Asiu, dzięki!:multi: ;) I do zobaczenia! :cool3: [SIZE=1]Niezależnie od tego, czy wystartujemy, czy nie....:roll:[/SIZE] Quote
Vidge Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Kurczę,to teraz nie wiem, czy mam wysyłać drugi raz? Panie mi odpisały, że przesłały dalej i przyjęte. Mogę się tu dowiedzieć, czy faktycznie zostało przyjęte? Quote
zachraniarka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Davie']Brawo Asiu, dzięki!:multi: ;) I do zobaczenia! :cool3: [SIZE=1]Niezależnie od tego, czy wystartujemy, czy nie....:roll:[/SIZE][/quote] Do zobaczenia - cieszę się, że sie spotkamy- mam nadzieje, że wystartujecie. Trzymam kciuki! [quote name='Vidge']Kurczę,to teraz nie wiem, czy mam wysyłać drugi raz? Panie mi odpisały, że przesłały dalej i przyjęte. Mogę się tu dowiedzieć, czy faktycznie zostało przyjęte?[/quote] Mogę tu napisać, ale będę wiedziała dopiero po weekendzie. Quote
Guest Mrzewinska Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Wszystkie klasy bedą w niedzielę? Niezaleznie od ilosci zgloszen? Zofia Quote
zachraniarka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 W sobotę odbywają się zawody PT. W niedzielę obi- niezależnie od ilości zgłoszeń. Jednak jeszcze raz przypominam, że termin mija [B]3 sierpnia[/B] i po tym dniu zgłoszenia nie będą przyjmowane i nie ma szans na odstępstwa. Quote
zachraniarka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Vidge']Mogę się tu dowiedzieć, czy faktycznie zostało przyjęte?[/quote] Niestety nic nie zostało przekazane, także proszę wysłać dane jeszcze raz na mail, który jest podany w komunikacie. Każde zgłoszenie jest potwierdzane. Quote
Axusia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bede napewno kibicowac, bo wystartowac mi sie nie uda. Quote
zachraniarka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Lista zgłoszeń zamknięta. Na zerówkę- 10 psów, na jedynkę - 7 psów, na dwójkę - 2. Takie dostałam info- postaram się zmontować katalog na zawody. Quote
Lambi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zachraniarka a czy będzie lista zgłoszonych psów?? I jakbyś zdobyła info, o której się zaczyna to by było super:lol::lol: Quote
zachraniarka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mogę zrobić listę nie ma problemu. Co do godziny to myślę, że harmonogram będzie gotowy jutro- obsługa musi wszystko poustalać. Quote
zachraniarka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [b]Klasa Zero[/b] 1 Alicja Buzikiewicz, Chwaszczyno - ORBIT Fenomen z Nieporętu, Owczarek Niemiecki 2 Nikoleta Kozieł, Gdańsk - SOL, Mieszaniec 3 Aleksandra Brzozowska, Gdynia - OPOS - Wild Rock'n'Roll Black Energizer, Border Collie 4 Dorota Komosińska, Jabłonna - ATOS Ba-Wi-Ga, Sznaucer Średni 5 Dorota Łukowicz, Gdańsk - ROKI, Mix 6 Tomasz Kazimierski, Bydgoszcz- TYTUS Banda Midasa, Labrador Retriever 7 Magdalena Michalska, Gdynia - JEZZIO - Never Never Land Gold Rush, Border Collie 8 Ilona Bollin, Gdańsk - VIKORIA Port Erin, Staffordshire Bull Terrier 9 Magdalena Czajkowska, Warszawa - AKI ALAMO z Koszarowa, Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy 10 Majka Litwinowicz,Gdańsk- HORN Brikasta, Owczarek Francuski Briard [b]Klasa Jeden[/b] 1 Majka Litwinowicz, Gdańsk - DOGGER Kudłate Serce, Owczarek Francuski Briard 2 Tomek Jakubowski, Warszawa - GUTEK, Mix 3 Joanna Hewelt, Gdańsk - LORD LUDWIG von Erikson, Airedale Terier 4 Katarzyna Abramów, Gdańsk - GRACJA, Amstaf Mix 5 Beata Schdach, Gdańsk - BONA, Sznaucer Mix 6 Iwona Dawidowicz, Warszawa - JOGA - NGAURUHOE Bohemia Alke, Border Collie 7 Urszula Świetlicka-Rusiłowicz, Zabłudów - MOYA, Labrador [b]Klasa Druga[/b] 1 Anna Sarzyńska, Krępa - BIRMA, Mix belg/on 2 Anna Jasińska, Warszawa - GULDEN z Dobrego Towarzystwa, Tibetan Terrier Quote
zachraniarka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [B]RAMOWY HARMONOGRAM ZAWODÓW[/B] 9:00 - odprawa klasy 0, losowanie numerów startowych 9:30 - rozpoczęcie oceny psów z klasy 0 11:00 - odprawa klasy 1, losowanie numerów startowych 11:30 - rozpoczęcie oceny psów z klasy 1 13:00 - odprawa klasy 2, losowanie numerów startowych 13:30 - rozpoczęcie oceny psów z klasy 2 14:00 - zakończenie, dekorowanie zwycięzców [COLOR=#ff0000] Książeczki oraz dowody opłat proszę okazać przed rozpoczęciem odprawy danej klasy![/COLOR] Quote
Blow Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Miałam być, miałam widzieć, nie udało się...:( Ma ktoś zdjęcia?:cool3: Quote
Recommended Posts