Ola164 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ten ogonek ma jak moja Hapcia [*] On musi mieć dom! :( Quote
gauka1 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Dziewczyny - piesek chyba ma domek!!! Pan i pani, młode małżeństwo, dom z ogrodem, chcą podpisać umowę adopcyjną, znajomi mojej znajomej, cud mód i orzeszki... ...ale dom jest prawie w Warszawie... i zonk z dowozem. Chciałabym osobiście ale jestem na full w pracy, oni też kiepsko z czasem, prosili o zaklepanie psiaka, bo w nim zakochani i planowali psa już od pewnego czasu... I co teraz???? No teraz naprawdę porady, rady i nawigacja niezbędna. Pomocy!!! :roll: A z ogłoszeń dzwonią kolejni chętni i nie wiem co mam robić... ...ci znajomi znajomej byli pierwsi. Quote
t_kasiek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 no to 3mam kciuki, zeby ten domek to bylo własnie to :D !!!!!!!! Quote
gauka1 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [B]Czy dałoby się załatwić forumowy transport do Warszawy na 1.08 (piątek) lub 3.08 (niedziela) ??? Może ktoś się wybiera i podjąłby się tego? Ja też bym pojechała przynajmniej w jedną stronę. Albo jakoś inaczej grzecznościowo by się to załatwiło. Z kasą u mnie kiepsko. Chciałabym go zaszczepić wcześniej. I ten grafik w pracy jeszcze niepewny.[/B] :oops: Quote
Gosiapk Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='gauka1'][B]Czy dałoby się załatwić forumowy transport do Warszawy na 1.08 (piątek) lub 3.08 (niedziela) ??? Może ktoś się wybiera i podjąłby się tego? Ja też bym pojechała przynajmniej w jedną stronę. Albo jakoś inaczej grzecznościowo by się to załatwiło. Z kasą u mnie kiepsko. Chciałabym go zaszczepić wcześniej. I ten grafik w pracy jeszcze niepewny.[/B] :oops:[/QUOTE] trzeba napisać na wątku transportowym. Quote
gauka1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Przepraszam... Ostatnie dwa tygodnie to sajgon i na dodatek nie było regularnego dostępu do netu. Psiak już we własnym domku od 3 sierpnia. I ma najwłaśniejsze imię i swoich własnych ludzi :D i dom...z ogródkiem. Spotkaliśmy się z nowymi właścicielami w połowie drogi, podpisaliśmy umowę adopcyjną bez żadnych problemów. Jesteśmy w kontakcie, młody rozwija się rewelacyjnie (widziałam foty), w domu od razu jak u siebie w domu. Już jest po pierwszym szczepieniu. Chciałabym, żeby tak się to zawsze kończyło. Dziękuję, że ze mną byłyście, przepraszam jeszcze raz (!!!) za opóźnienie :oops: Quote
gauka1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Acha i na dodatek pomimo ustawień w profilu, nie jestem informowana o odpowiedzi na wątku. Nie wiem co to? ehhh Quote
t_kasiek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o to super, ze psiak ma juz domek !!!!!! niech mu sie dobrze zyje !!!!! :) Quote
Recommended Posts