Fuka Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 kolejny maluch z Fox-Klanu znalazł dom! Łotrzyk pojechał przed chwilą do Krakowa i będzie wystawiany! a Łatka w sobote do Zielonej Góry pojedzie :lol:
Jonten Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 A ja właśnie zbieram się do wyjazdu do hodowli, dziś już zobaczę małe szczeniaczki i wybiorę sobie łobuza :-) badzo sie juz cieszę Ale ci zazdroszczę :D Chciałbym mięć drugiego foksa :wink:
tanita Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ale ci zazdroszczę :D Chciałbym mięć drugiego foksa :wink: A ja byłam, zobaczyłam, wybrałam. I teraz tylko miesiąc czekania i piesoj będzie już u mnie ;-).
Fuka Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 :oops: nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca.... Łatka nie pojedzie do Zielonej Gory, znalezli sobie inną suke bliżej, eh :(
tanita Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 :oops: nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca....Łatka nie pojedzie do Zielonej Gory, znalezli sobie inną suke bliżej, eh :( I jak tam z Łatką?
Flaire Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Dziewczynki, jak sie nawzajem cytujecie, to nie powtazajcie za kazdym razem tego samego zdjecia, bo to nieregulaminowo (potraficie zgadnac, dlaczego?) i roboty mi przysparzacie. :(
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Flaire, to tak niechcący wyszło.... ale już sie poprawiłam!
Fuka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ha, zrobiłyśmy zaczątek strony Gośki! Na razie totalna prowizorka, ale mam nadzieję, że niedługo będzie więcej i troche inaczej :roll: http://port-erin.webpark.pl/foxklan.htm
tanita Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Dziewczynki, jak sie nawzajem cytujecie, to nie powtazajcie za kazdym razem tego samego zdjecia, bo to nieregulaminowo (potraficie zgadnac, dlaczego?) i roboty mi przysparzacie. :( Pzrepraszam :oops: ale to w dobrej wierze było robione, żeby Łatkę promować :fadein: Fuka: mam nadzieje że strona pomoże :)
aga_ostaszewska Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Fuka: Bardzo dobre posuniecie z ta stronka! Teraz tylko prosimy o dawanie "cynkow" o aktualizacji!
tanita Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Wszystkiego najlepszego dla Foksmaniaków i pozostałych terierowców. Żebyśmy byli szczęśliwi a nasze pieski razem z Nami
tanita Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :D Ja właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z panią z hodowli i okazało się, że mój piesek wybrany przeze mnie w wieku 4 tygodni, w wieku 6 tyg. stał się prawdziwym Terminatorem :wink: . Zdominował całe rodzeństwo, jest najbardziej rozbrykany i ciekawy świata, wszędzie go pelno i niczego się nie boi... No coż zapowiada mi się ciekawe najbliższe kilkanaście lat :) Jakby ktoś miał jakieś propozycje na okiełznanie małego cholernika to będe wdzięczna za każdą radę. Co kilka głów to nie jedna :) Jak to dobrze, że miałam już jednego foksa więc wstępnie wiem czego się spodziewać
tanita Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Ale co z Łatką to nie wiesz??? Od Łatki jest Fuka :wink: Ja biorę psa z innej hodowli, więc trudno mi powiedzieć
Jonten Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Od Łatki jest Fuka :wink: Ja biorę psa z innej hodowli, więc trudno mi powiedzieć :oops: sorry byłem nieuwazny !!
Fuka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Jonten, sorry - nie było mnie. Komputer wysiadł. Tak - Łatka ciągle bezdomna... A co masz kogoś na myśli?
Jonten Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Nic nie szkodzi !! Podoba mi się - ładna jest :loveu: i zawsze chciałem mieć drugiego foksa - ale rozum mówi co innego :roll: ECHHH
Fuka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Jonten, no fakt - jest ładna i too bardzo :B-fly: A ja dzisiaj znalazłam na allegro są sprzedawane 2 foksy gładkie - dorosły reproduktor (wyliczone osiągniecia wystawowe) i suczka niespełna roczna......
tanita Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 A jutro, tak około 14 będzie już u mnie mały foksik :lol: :Dog_run: Mam już wszystko przygotowane i nie mogę się doczekać :fadein:
Flaire Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='tanita']A jutro, tak około 14 będzie już u mnie mały foksik :lol: :Dog_run: Mam już wszystko przygotowane i nie mogę się doczekać :fadein:[/quote]tanita, SUPER! Bardzo Ci zazdroszczę, bo ja KOCHAM szczeniaki. Pisz nam o wszystkim i wstawiaj dużo zdjęć!
tanita Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Flaire']tanita, SUPER! Bardzo Ci zazdroszczę, bo ja KOCHAM szczeniaki. Pisz nam o wszystkim i wstawiaj dużo zdjęć![/quote] Moderatora słuchać się trzeba, dlatego już piszę :P Gringo (bo tak będzie miał na imię) jest już u mnie :turn-l: Właśnie zjadł michę Royalu i poszedł spać, wcześniej obszedł całe mieszkanie i wszystko sobie dokładnie sprawdził :D Normalnie jeszcze nie wyszłam z szoku, że mam psa, dlatego tak chaotycznie się rozpisuje :D Z hodowli odbierałam go razem z panią z Sopotu, która przyjechała po jego siostrzyczkę, więc pieski najpierw sobie pobiegały wspólnie po ogrodzie, potem pożegnały się z resztą rodzeństwa i w drogę :wink: . Pani z hodwoli również bardzo przeżyła rozstanie, dlatego obiecałam, że będziemy w stałym kontakcie :fadein: Aż cala się trzęse z radości :P Zdjęcia porobiłam, bo specjalnie z tej okazji kupiłam sobie cyfrę (wiem, jestem stuknięta 8) ). Co prawda dopiero się wprawiam i na niektórych widać tylko kawałek ogona lub łapy heheh. Sprubuje wstawić je wieczorem, bo ma przyjechać brat i doszkolić mnie w ich obróbce :wink: A teraz Pańswto pozwolą, że wrocę do PSA :fadein:
Flaire Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='tanita']Pani z hodwoli również bardzo przeżyła rozstanie, dlatego obiecałam, że będziemy w stałym kontakcie :fadein: [/quote]I mam nadzieję, że dotrzymasz słowa! :D Ja mam dużo szczęścia, bo z obydwoma Misi szczeniakami mam stały kontakt, a suczkę nawet widuję co tydzień, bo szkolimy psy w tym samym miejscu! :D Każdy raz, gdy od nich słyszę, to dla mnie ogromna radość. [quote name='tanita']A teraz Pańswto pozwolą, że wrocę do PSA :fadein:[/quote]I uścisskaj od nas łobuza! :D
Recommended Posts