Polnegrzyby Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Szukam sobie w sieci gadżetów z foksami oczywiście krótkowłosymi. W Polsce lipa straszna:( Ale na ebay i jeszcze jednej stronie znalazłam masę rzeczy. Najlepsze są skarpetki w foksy, oraz no niedokonca foksterier, ale za to przepiękna statuetka siusiającego Jack Russel naturalnej wielkości do ogrodu. Ehhh.
tajdzi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 No i co z tymi zdjeciami? Co słychać wśród foxikowych maluchów? Jakieś plotki?
tajdzi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Flaire Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 tajdzi, co tu dużo gadać, w ostatnim rozrachunku możesz liczyć tylko na siebie... :wink:
pszym Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Musisz sobie foksa sprawić... Ja ostatnio nie mam na nic czasu, nawet wiadomość od Flaire na sekretarce odsłuchałem po kilku dniach...Teraz się pewnie na mnie obraziła i nie zrobi mi Juleczki... :(
Flaire Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 pszym, ja się tak łatwo nie obrażam :wink: , Fragelino ciągle w lodówce, tylko na Warszawę to raczej już chyba nie mamy szans (chociaż to zależy od tego, na czym dokładnie aga_o skończyła). No i ja przez następny tydzień jestem bardzo zajęta, jeżeli coś, to ewentualnie tylko dzisiaj wieczorem...
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no pewnie, pewnie, spadnij Topicku na drugą stronę :roll: :roll:
tajdzi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [img]http://img237.echo.cx/img237/6503/foxiksmall6so.jpg[/img] :roll:
tajdzi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 bo się upił ze smutku Nikogo nie było więc się sam upił :roll:
Nitencja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 no tak ladna pogoda i foxy........... wywialo na spacery i nie maja czasu udzielac sie na dogomanii :(
tunio Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Nitencja']no tak ladna pogoda i foxy........... wywialo na spacery i nie maja czasu udzielac sie na dogomanii :([/quote] Bo nie wszyscy tak zaniedbuja psy jak my 8) Ja zostalam w ub.r uswiadomiona jaki to ze mnie potwor,bo moj pies jest zaniedbany,nikt z nim nie pracuje i takie tam.....Uwazaj,bo Ciebie to tez spotka :nono:
Nitencja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 no nie wiem ;-) U mnie juz w taka pogode psy na dluuugie spacery nie chca, wiec zalatwiamy to rano jak jest milo chlodno i robale spia ( to dla mnie lepiej) Poza tym dzis - zamiast uczyc sie - odstresowywalam sie i trymowalam psiaki. W koncu za tydzien Krakow. Jak widzisz Carragan, mozna i dbac o psia i byc na dogo :-D. O wlasnie a fox krotkowlosy to nie welsh ktorego trzbea skubac :)
tajdzi Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No i nie ma ani jeden foteczki? WSTYD normalnie, wstyd
tanita Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='tajdzi']No i nie ma ani jeden foteczki? WSTYD normalnie, wstyd[/quote] [b]tajdzi[/b] jest na to jeden sposób...musisz zaprosić Gringulca na spacer i zaszaleć z aparatem 8) :lol:
Flaire Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']No i nie ma ani jeden foteczki? WSTYD normalnie, wstyd[/quote] [b]tajdzi[/b] jest na to jeden sposób...musisz zaprosić Gringulca na spacer i zaszaleć z aparatem 8) :lol:[/quote]Ja znam jeszcze inny... :roll:
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='tanita'][quote name='tajdzi']No i nie ma ani jeden foteczki? WSTYD normalnie, wstyd[/quote] [b]tajdzi[/b] jest na to jeden sposób...musisz zaprosić Gringulca na spacer i zaszaleć z aparatem 8) :lol:[/quote]Ja znam jeszcze inny... :roll:[/quote] jestem wystarczająco zafoxiowana na posiadanie foxia? 8)
tanita Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']jestem wystarczająco zafoxiowana na posiadanie foxia? 8)[/quote] Znając poziom Twojego zafoxiowania myślę, że nawet spora gromadka nie jest w stanie pokryć Twojego dziennego zapotrzebowania na Gringopodobne 8) Ale rzeczywiście na topiku posucha jakaś nastała, muszę chyba odkurzyć aparat :evilbat:
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']jestem wystarczająco zafoxiowana na posiadanie foxia? 8)[/quote] Znając poziom Twojego zafoxiowania myślę, że nawet spora gromadka nie jest w stanie pokryć Twojego dziennego zapotrzebowania na Gringopodobne 8) Ale rzeczywiście na topiku posucha jakaś nastała, muszę chyba odkurzyć aparat :evilbat:[/quote] No najwyższa pora!!! :angel:
pszym Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Halo! My niestety ostatnio zapracowani i nie ma czasu zdję robic... W niedzielę jedziemy do Krakowa, to jakieś fotki porobimy... :lol:
tajdzi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='pszym']Halo! My niestety ostatnio zapracowani i nie ma czasu zdję robic... W niedzielę jedziemy do Krakowa, to jakieś fotki porobimy... :lol:[/quote] To ja do niedzieli spać nie będę i będę czekać :look3:
nikit1 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Yezooo Tajdzi!!! Ja Ci płytę wypalę z fotkami foxa!!! :D :D :D
tajdzi Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='nikit1']Yezooo Tajdzi!!! Ja Ci płytę wypalę z fotkami foxa!!! :D :D :D[/quote] :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
tanita Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='nikit1']Yezooo Tajdzi!!! Ja Ci płytę wypalę z fotkami foxa!!! :D :D :D[/quote] :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:[/quote] He he i w tym poście widać całą desperacje Tajdzi 8) A ja fotki popstrykałam, tylko mi się zresetował program do obróbki, więc muszę brata przywołać, żeby naprawił i wtedy na pewno wstawię. Gringulec ma się wogóle dobrze, a jak reszta foksów? :wink:
Recommended Posts