nikit1 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 uhmmmm :wink: Noooo Fuka to będziemy trzymali kciuki :lol:
Fuka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [b] :lol: jak tak dalej pojdzie to sprowokujecie mnie do tego, że bede miała buty na wysokich obcasach i ślubno-wieczorowa suknię - mam takie dwie kremowo złote, wiszą biedaczki bezużytecznie w szafie - bo ani za mąż, ani w wystarczajaco eleganckich miejscach nie bywam, myslałam, że dopiero do trumny jedna z nich sie nada :wink: ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b]
Polnegrzyby Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Może ktoś z was będzie na wystawie w Sopocie latem? Ja z Łatką mam blisko:)
tanita Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='Fuka'] ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b][/quote] Z Tworek będziesz miała już bardzo blisko do Łatulca :lol: :evilbat:
nikit1 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Fuka'][b] :lol: jak tak dalej pojdzie to sprowokujecie mnie do tego, że bede miała buty na wysokich obcasach i ślubno-wieczorowa suknię - mam takie dwie kremowo złote, wiszą biedaczki bezużytecznie w szafie - bo ani za mąż, ani w wystarczajaco eleganckich miejscach nie bywam, myslałam, że dopiero do trumny jedna z nich sie nada :wink: ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b][/quote] Fuka, jak dla mnie bomba!!!! :HUT012: Tylko jeśli mogę coś zasugerować - koniecznie boa na szyi z pawich piór :lol: I wiesz, wchodzisz z takim aktorskim, zamaszystym gestem... publika szaleje, sędzia ukradkiem ociera pot z czoła, słychać jak wali mu serce, drżącą ręką prosi, abyś poszła po trójkącie... Publika zamiera, w oddali słychać tylko delikatny stukot - to pracownicy drogówki układają nawierzchnię na Czerniakowskiej... Fuka... wyglądasz conajmniej jak milion dolarów....
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='nikit1']Fuka... wyglądasz conajmniej jak milion dolarów....[/quote]I dokładnie w tym momencie Misia, na drugim końcu smyczy, przypomina sobie, że rano zapomniała zrobic kupeni... :lol:
czapla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 o rany!! prawie sie posikalam ze smiechu - Fuka jak milion dolarow i Misi kupka obok :cunao: :cunao: :cunao:
czapla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No oczywiscie, ze bede! :D Juz sie nie moge doczekac :D
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A ja już Wam wszystkim zazdroszczę. :( Oba psy, czy tylko Niuniek?
czapla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Tylko Niunio, Lana lysa po operacji. Zagoila sie juz i energia ja rozpiera, wiec w sobote ja zabiore na agility i poskaczemy :multi: U mnie juz sie zaczal sezon ogrodkowy, wczoraj posprzatalam kojec po zimie i psiury wietrza futra caly dzien :D A ja tym bardziej nie moge sie doczekac Warszawy, bo na ringu debiutowac bedzie moja wnusia! :D I zobacze jeszcze kerrakowa sunie mojej przyjaciolki z Rzeszowa - o jejku tyle wrazen, ze az przebieram nozkami :lol: :lol: :lol:
tajdzi Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A wiecie co? wiecie? wiecie?? jutro przyjedzie do mnie Gringo z Pańciami :) :lol: :angel: :angel: Doczekałam sie w końcu ;) :evilbat:
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]Fuka,[/b] Juz Flaire uprzejmie mi doniosla, ze czekaja mnie wyjatkowe estetyczne wrazenia na wystawie w Wawie :-) Pozwole sobie cala Twa kreacje, oraz Ciebie uwiecznic ku potomnym i Dogomaniakom tu obecnym :-) W chwilach gdy nie bede wciskala migawki, obiecuje mocno zaciskac kciuki! :-)
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Fuka :-D ale masz przerabane :) Musisz sie pieknie ubrac moze jakis drogocenny lancuszek dla Misi jeszcze :)
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]Fuka[/b]-ja też nie moge sie doczekać twojego wystepu z Misią. Ale uchyl może rąbka tajemnicy co do kreacji bo po przeczytaniu ostatnich postów nie wiem czy moge mojego osmioletniego synka zabtrać ze sobą :wink:
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 BEBE, 8-letniego to chyba jeszcze mozesz ... gorzej by bylo z dorastajacym 17 - 18 latkiem ;)
tanita Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Fuka'][b]Będę w starym dresie :evilbat: [/b][/quote] z dekoltem? :evilbat:
Fuka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]bez dekoltu, za to do wyboru mam dwa dresy - oba baaaardzo stare - jeden kompletnie oblazł psimi włosami, a drugi jest poprzecierany i powyciagany. A na nogach bede miała plastikowe klapki - takie jak na basen. :evilbat: :lol: [/b]
czapla Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Fuka, ja wierze, ze nawet w starym dresie bedziesz wygladac ponetnie :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Fuka, mam nożyczki, to sobie odpowiednie dekolty w dresach powycinasz. :D A klapki na basen weź koniecznie, bo sa wymagane. 8)
tanita Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [quote name='Fuka'][b] A na nogach bede miała plastikowe klapki - takie jak na basen. :evilbat: :lol: [/b][/quote] Na obcasach? :evilbat:
Wind Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 [b]Fuka,[/b] I pomyslec, ze juz za pare dni cala Dogoamnia zostanie obklejona, Twoimi slicznymi fotkami w gustownym dresiku i jeszcze gustowniejszych klapeczkach :lol: Co by watpliwosci nie bylo, pozwolimy sobie kazda fotke dokladnie opisac i podpisac :lol: To jak? Bedzie dekolt i szpilki?! :evil:
Recommended Posts