Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b] :lol: jak tak dalej pojdzie to sprowokujecie mnie do tego, że bede miała buty na wysokich obcasach i ślubno-wieczorowa suknię - mam takie dwie kremowo złote, wiszą biedaczki bezużytecznie w szafie - bo ani za mąż, ani w wystarczajaco eleganckich miejscach nie bywam, myslałam, że dopiero do trumny jedna z nich sie nada :wink: ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b]

Posted

[quote name='Fuka'] ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b][/quote]

Z Tworek będziesz miała już bardzo blisko do Łatulca :lol: :evilbat:

Posted

[quote name='Fuka'][b] :lol: jak tak dalej pojdzie to sprowokujecie mnie do tego, że bede miała buty na wysokich obcasach i ślubno-wieczorowa suknię - mam takie dwie kremowo złote, wiszą biedaczki bezużytecznie w szafie - bo ani za mąż, ani w wystarczajaco eleganckich miejscach nie bywam, myslałam, że dopiero do trumny jedna z nich sie nada :wink: ale skonczy sie tak, że z Torwaru zawioza mnie prosto do Tworek 8) [/b][/quote]

Fuka, jak dla mnie bomba!!!! :HUT012:

Tylko jeśli mogę coś zasugerować - koniecznie boa na szyi z pawich piór :lol:

I wiesz, wchodzisz z takim aktorskim, zamaszystym gestem...
publika szaleje, sędzia ukradkiem ociera pot z czoła, słychać jak wali mu serce, drżącą ręką prosi, abyś poszła po trójkącie...
Publika zamiera, w oddali słychać tylko delikatny stukot - to pracownicy drogówki układają nawierzchnię na Czerniakowskiej...
Fuka... wyglądasz conajmniej jak milion dolarów....

Posted

[quote name='nikit1']Fuka... wyglądasz conajmniej jak milion dolarów....[/quote]I dokładnie w tym momencie Misia, na drugim końcu smyczy, przypomina sobie, że rano zapomniała zrobic kupeni... :lol:

Posted

Tylko Niunio, Lana lysa po operacji. Zagoila sie juz i energia ja rozpiera, wiec w sobote ja zabiore na agility i poskaczemy :multi:
U mnie juz sie zaczal sezon ogrodkowy, wczoraj posprzatalam kojec po zimie i psiury wietrza futra caly dzien :D
A ja tym bardziej nie moge sie doczekac Warszawy, bo na ringu debiutowac bedzie moja wnusia! :D I zobacze jeszcze kerrakowa sunie mojej przyjaciolki z Rzeszowa - o jejku tyle wrazen, ze az przebieram nozkami :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Fuka,[/b]

Juz Flaire uprzejmie mi doniosla, ze czekaja mnie wyjatkowe estetyczne wrazenia na wystawie w Wawie :-) Pozwole sobie cala Twa kreacje, oraz Ciebie uwiecznic ku potomnym i Dogomaniakom tu obecnym :-)
W chwilach gdy nie bede wciskala migawki, obiecuje mocno zaciskac kciuki! :-)

Posted

[b]Fuka[/b]-ja też nie moge sie doczekać twojego wystepu z Misią.
Ale uchyl może rąbka tajemnicy co do kreacji bo po przeczytaniu ostatnich
postów nie wiem czy moge mojego osmioletniego synka zabtrać ze sobą
:wink:

Posted

[b]bez dekoltu, za to do wyboru mam dwa dresy - oba baaaardzo stare - jeden kompletnie oblazł psimi włosami, a drugi jest poprzecierany i powyciagany. A na nogach bede miała plastikowe klapki - takie jak na basen. :evilbat: :lol: [/b]

Posted

[quote name='Fuka'][b] A na nogach bede miała plastikowe klapki - takie jak na basen. :evilbat: :lol: [/b][/quote]

Na obcasach? :evilbat:

Posted

[b]Fuka,[/b]

I pomyslec, ze juz za pare dni cala Dogoamnia zostanie obklejona, Twoimi slicznymi fotkami w gustownym dresiku i jeszcze gustowniejszych klapeczkach :lol: Co by watpliwosci nie bylo, pozwolimy sobie kazda fotke dokladnie opisac i podpisac :lol:

To jak? Bedzie dekolt i szpilki?! :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...