Tinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Figiel byl wspanialy, dostojny i piekny. Widzialam na wlasne oczy[/FONT] :crazyeye: . [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:B-fly: [/FONT]
zadziorny Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='hanik']A my wróciliśmy z Bydgoszczy. Figiel wziął rasę. Mamy pierwsze CWC:multi: :sweetCyb: :cunao: :drinking: [/quote] Brawo Figiel i [B]hanik[/B] :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :drinking: :drinking: :drinking:
Roksana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 no tak i teraz wyszło że ja nienormalna i nie widziałam dwóch postów o bydgoszczy przed moim.... a ich tam na prawdę nie było! i jeszcze jak go napisałam, to był na 395 stronie... a była też 396 na której nic nie było, i jak napisałam o pierniczeniu to tam wskoczył post... normalnie czuje się jak :question:
Nitencja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hanik gratulacje dla Ciebie i dla psia oczywiscie :lol:
hanik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Roksana a ja ich dalej nie widzę. Przez chwilę widzialam a teraz nie. Ostatni jaki widzę to ten Twój o tym, że się pierniczy:evil_lol:
hanik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Śmiesznie:lol: Dostaję wasze posty na maila a ich tu nie widzę. Nitencja, Zadziorny dzięki. Podczas oceny, na naszym ringu odbywał się egzamin sędziowski. Więc opis jest podyktowany przez kogo innego i podpisany przez kogo innego:lol: Nad Figlem i jego brakami i zaletami dyskutowalo kilku sędziów:lol:
hanik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wklejam foty zrobione dzięki uprzejmości Tinuś. Kiepskiej jakości bo coś sie porobiło z aparatem:roll: Te co robiłam Tinusiowi ciemne wyszły. Chyba gdzieś sie reguluje w tym aparacie jasność lampy:roll: A ja na to nie wpadłam A oto Nasz konkurent z bardzo miłym właścicielem [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/29/26c23adb9908dbcc.jpg[/IMG][/URL] Dupcia figlowa [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/41/b198cc92144717de.jpg[/IMG][/URL] A tu już uff po wszystkim:lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/42/7a5e6bf6dc70b524.jpg[/IMG][/URL]
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jeszcze raz wkleję fotki bo ich tu nie widzę. Jak piszę tego posta to je widzę na dole. A na forum niet:shake: Ale to może tylko ja. Już je skasowalam żeby nie ciążyły na forum
nikit1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='D0minika']Ufff :lol: Wstyd byłby jakbyś nie zgadła :evil_lol:[/quote] dokładnie :p
nikit1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='hanik']A my wróciliśmy z Bydgoszczy. Figiel wziął rasę. Mamy pierwsze CWC:multi: :sweetCyb: :cunao: :drinking: Tym razem udało nam się wygrać z sunią, która go wzieła w Warszawie. Oto nasz opis Piękny, elegancki pies, o szlachetnej głowie, doskonałej lini górnej i dolnej, oraz kończynach, bardzo elegancki w ruchu:p No poprawiliśmy sie chyba w chodzeniu:-D[/quote] Hanik! Gratulacje!!! Czy to oznacza, że Figiel wziął rasę? :multi: :multi: :multi:
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='nikit1']Hanik! Gratulacje!!! Czy to oznacza, że Figiel wziął rasę? :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Tak, bardzo się tym cieszę. Bo w Bydgoszczy pokazał wszystkie swoje możliwości. Po prostu był w formie. Nie to co w Poznaniu:shake: Poprawiła mu się figurka, boczki sięwypełnily i podrzeżbił się troszkę na treningach. Przy chodzeniu każdy mięsień było widać jak pracuje. Oby dalej trzymał formę. Z nim to różnie jest:lol: Zresztą ze mną też. Ciągle sięuczę wystawiania.
pszym Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Brawo Hanik!!!:multi: Ja co prawda ostatnio nie zaglądam tu często ( w domu brak internetu, a w pracy czasu...), ale kibicuję...:cool3:
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='pszym']Brawo Hanik!!!:multi: Ja co prawda ostatnio nie zaglądam tu często ( w domu brak internetu, a w pracy czasu...), ale kibicuję...:cool3:[/QUOTE] Dzięki wielkie:multi: Bardzo mi ten wyjazd do Bydgoszczy humor poprawił. Bo widzę postępy. Naprawdę chłopak zmężniał w ciągu tych trzech miesięcy:lol:
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przeklejam linka The Westminister Kennel Club z sędziowania foksów i nie tylko, który Nitencja wkleiła u Łelszów:p [url]http://www.westminsterkennelclub.org/2007/video/breed/index.html[/url]
Roksana Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hanik, Figielek wygląda super, ale widzę, że coś mu się w ogonie zgrubło :evil_lol: ja bym mu trochę bardziej wygoliła :cool3: na kabanoska ;) oczywiście wrzucimy Was niedługo na stronkę :cool1:
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Roksana']Hanik, Figielek wygląda super, ale widzę, że coś mu się w ogonie zgrubło :evil_lol: ja bym mu trochę bardziej wygoliła :cool3: na kabanoska ;) oczywiście wrzucimy Was niedługo na stronkę :cool1:[/QUOTE] Na kabanoska?:evil_lol: Tzn jeszcze cieniej? Dobrze musze powiedzieć nadwornemu fryziowi Figla- Dropce, że jeszcze bardziej musimy mu ogon odchudzać. On ma takiego grubasa a jak to jeszcze obrośnie to już koniec i wtedy gubi proporcje. Hehe chyba trzeba go ogolić do gołej skóry. :lol: Roksana czy na fotkach ze światówki na Twojej stronce jest Diego? Tam jest taki pies pierwszy od lewej chyba. Jak na niego spojrzałam to przez chwilę pomyślalam, że to Figiel tylko smycz i obroża mi się nie zgadzały:evil_lol:
Roksana Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Diego nie było na światówce, więc to na pewno nie on. Na którym foto?
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Roksana']Diego nie było na światówce, więc to na pewno nie on. Na którym foto?[/QUOTE] Na tym gdzie jesteście wszyscy razem. Takie podłużne. Ten foksik odwraca głowę i z umaszczenia przypomina Figla tutaj [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3a011b6fa010ec4f"]http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3a011b6fa010ec4f[/URL]
hanik Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nie wiem jak z drugiej strony mordki wygląda. Ale z tej co pokazał podobny do Figla:lol:
Petra_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :laola: A ja dopiero teraz się dogrzebałam do naszego wątku:lol: Hanik bardzo gratuluję i cieszę się z Figlowego zwycięstwa:multi: :multi: Dla Figielka :B-fly: :bigcool: :klacz: i dla Ciebie Haniu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :smilecol: U nas koleżanka cieczka rządzi, Łata większość czasu spędza w domu. A ja w pracy, buuu, ale już niedługo i sobie to odbiję:cool3:
hanik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A ja zaraz jadęna szkolenie i będziemy się taplać w błocie:lol: My już zaprawieni do każdych warunków
Fuka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A mi się podoba ogonek Figlowy taki jaki jest na zdjęciach! Gratuluje rasy! Szkoda, ze Was nie spotkałam w Bydgoszczy! A tak w ogóle - to witajcie wszyscy po moim dogomaniackim niebycie!
hanik Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Fuka']A mi się podoba ogonek Figlowy taki jaki jest na zdjęciach! Gratuluje rasy! Szkoda, ze Was nie spotkałam w Bydgoszczy! A tak w ogóle - to witajcie wszyscy po moim dogomaniackim niebycie![/QUOTE] Dzięki.:multi: Długo Cię nie było. Jak tam małe biedroneczki? Fuka widzialam Cię w Bydgoszczy ale byłaś zajęta i nie chcialam przeszkadzać. Następnym razem chociaż Cię
hanik Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Następnym razem chociaż Cię szturchnę, Nie wiem co się stało ale zjadło mi pół posta:crazyeye: Zgłosiłam Figla do Legionowa do klasy otwartej. Ale pewnie nie będę mogła jechać ze względu na szkołę. Pojedzie z nim Tinuś i Dropka. Mam nadzieję, że będzie się chciał gad wystawić:lol: Petra, może byś wpadła do terierkowa na kawusię
Recommended Posts