Paulina_mickey Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [url]http://a.imageshack.us/img837/3861/pict0008e.jpg[/url] To najładniejsze :) pozdrawiam :hand: Quote
groszek83 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No prawie nie poznałam galerii tak nagadane:evil_lol: Pozdrówka!! Quote
Talia Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Paulina_mickey'][url]http://a.imageshack.us/img837/3861/pict0008e.jpg[/url] To najładniejsze :) pozdrawiam :hand:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='groszek83']No prawie nie poznałam galerii tak nagadane:evil_lol: Pozdrówka!![/QUOTE] Ha to po tytule nie poznajesz? Ja jestem całkowicie pochłonięta pisaniem maili do hodowców... już chce wrzesień! Quote
Marta_Ares Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Talia'] Ja jestem całkowicie pochłonięta pisaniem maili do hodowców... już chce wrzesień![/QUOTE] czyli rozumie ze mama sie zgodziła:cool3: Quote
Talia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Marta_Ares']czyli rozumie ze mama sie zgodziła:cool3:[/QUOTE] W sumie powiedziała, że mam poczekać aż zacznie się rok szkolny i wtedy stwierdzić czy dam radę ;) Phi... ja o tej śwince myślę od jakiś 3-4lat i takim tekstem mnie nie spławi. Czekam na kilka zdjęć od hodowców, pokaże mamie i wtedy zdecyduje którego zarezerwować ;) Na razie podoba mi się ten na 3 i 4 zdjęciu od góry: [url]http://www.atlon.user.icpnet.pl/hanaville.private.pl/nasprzedaz.htm[/url] Podoba mi się strasznie jego tatuś (Int.Ch, Ch.Pl. Import z Niemiec) i mamuśka też niczego sobie :) Reszta prośków to będą coronety, więc ten już na starcie ma u mnie plusa, bo mi się bardziej sheltie podobają :) No i ma plusa jeśli chodzi o kolor, bo reszta to Black/red/white lub red/white. Ale decydujące jest to, który lepiej rokuje pod kontem wystaw. Quote
Unbelievable Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 czyli nie bierzesz z tamtej hodowli? ;) Quote
Talia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Raczej nie, bo nie ma ciekawych prośkow. Quote
Vlk Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 o kurde, to już nawet świnki są z rodowodami? Myszy, szczury... niedługo jeszcze żółwie będą takie mieć, albo patyczaki ;) ja bym nie mogła mieć takiego stwora bo prędzej czy później skończyłby jako posiłek Yrsy ;) Quote
Talia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 U mnie nie ma takiego problemu ;) Tina i Speedy (moja obecna świnka) się loffciają :loveu: Tzn. Tina czasami dostaje od niego bęcki jak chce dać buziaczka ;) Quote
zmierzchnica Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Talia']U mnie nie ma takiego problemu ;) Tina i Speedy (moja obecna świnka) się loffciają :loveu: Tzn. Tina czasami dostaje od niego bęcki jak chce dać buziaczka ;)[/QUOTE] Luka i Snuff (mój ś.p. prosiak) też się kochali :loveu: Świniak nawet kwiczał, jak słyszał, że pies idzie po schodach do mnie do pokoju ;) Ale niestety Chibi i Snuff się nie polubili (Chibi szczeniak była niedelikatna, świń się jej bał) a Fro na prosiaka polował, musiałam długo go uczyć, żeby go nie ruszał - potrafił nawet na szafkę wskoczyć do niego...:shake: Niedawno Snuffy mi odszedł i nie planuję kolejnych świnek, głównie ze względów finansowych i Frotkowych zapędów łowieckich :cool1: Quote
Talia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Ja świnki mam non stop od prawie 11lat (z 18dniową przerwą) i nie wyobrażam sobie domu bez prośka. Są cudowne przytulaski. Psa mam za dużego na rączki, a poza tym kudłata nie lubi na kolankach siadać :lol: Quote
Unbelievable Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Talia']Ja świnki mam non stop od prawie 11lat (z 18dniową przerwą) i nie wyobrażam sobie domu bez prośka. Są cudowne przytulaski. Psa mam za dużego na rączki, a poza tym kudłata nie lubi na kolankach siadać :lol:[/QUOTE] Grama ci oddam, chcesz? :evil_lol: Quote
Talia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Nie! Ja bym zawału przez niego dostała... chociaż przez moją też ostatnio prawie dostałam. Byłyśmy w parku, najpierw ładnie latała z psami, a potem poszłam troszkę pomęczyć psa umysłowo... I tak ładnie nam szło, aż tu nagle wielki pierd z motoru i suka w długą. Leci w stronę domu, a między parkiem, a moją ulica jest bardzo ruchliwa ulica... Aż mi sercę staneło, dre się za nią i lecę w przeciwną stronę. A ta małpa przyleciała do mnie z takim uśmiechem jakby nigdy nic ;) A ostatnio miała super zabawę jak króliki uciekały. W życiu nie pomyślałabym, że w tamtym miejscu są króliki. Dawno jej nie widziałam w takim galopie. Quote
Pestka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ja miałam dwie świnki, fajne zwierzaczki, ale moja ostatnia była chora i umarła, po niej miałam królika który miał paraliż tylnych łapek i mam teraz uraz do takich zwierzaczków i boje sie kolejnych brac. Quote
Tepes Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [COLOR=Blue]no świniorki są fajne:loveu::Loveu: choć nigdy nie miałach:evil_lol: Bon by z taki stworzeniem w domu oszaloł:D[/COLOR] Quote
Szerkanka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 5.09 Wloclawek jedziesz ze mna? :) a moj Irek-prosiek nie zyje juz... Quote
groszek83 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Świnki morskie z rodowodem:crazyeye: Kiedyś to się szło do zoologicznego kupowało i już:evil_lol: Quote
Talia Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Szerkanka']5.09 Wloclawek jedziesz ze mna? :) a moj Irek-prosiek nie zyje juz...[/QUOTE] Raczej nie jadę. Oszczędzam kasę, bo mam kupę wydatków co do prośka ;) O matko, co mu się stało? [quote name='groszek83']Świnki morskie z rodowodem:crazyeye: Kiedyś to się szło do zoologicznego kupowało i już:evil_lol:[/QUOTE] A teraz w zoologicznych świnki z takich samych pseudo jaki psy na bazarze. Quote
groszek83 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 A tak z ciekawości to ile taka świnka rodowodowa kosztuje?? Quote
Talia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Tak mnie więcej waha się cena od 100 do 350zł. Zależy od rasy, eksterieru ;) Teraz chyba najdrożej życzą sobie za skinny. Quote
Paulina_mickey Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 byłam kilka razy na wystawie świnek morskich, najśmieszniejsze są te łyse właśnie i te takie co mają włosy dłuższe niż one same :) Quote
limonka97 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 o świnka ! :D fajnie, nigdy nie miałam... jakoś mnie nie kręcą xD pzdr. ;) Quote
Talia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']byłam kilka razy na wystawie świnek morskich, najśmieszniejsze są te łyse właśnie i te takie co mają włosy dłuższe niż one same :)[/QUOTE] To moja byc może będzie miała taki włos ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Fajna sprawa. W sumie świnki na dłużej nie miałam :hmmmm: Quote
Talia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Już tylko 9dni i jadę do poznania po maluszka :) Quote
Recommended Posts