limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 fotki, fotki i jeszcze raz fotki. dobrej nocki. Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Oj tam.. teraz to ja idę lu lu ;) Dobranoc :bye: Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 To może dziś jakieś zdjęcia?:D Tak w ogóle to dzień dobry :hand: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Dzień dobry :hand: Muszę iść zrobić jakieś ładne zdjęcia, ale taka pogoda do kitu jest... :( Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']Ależ ja tam nic nie kupowałam :D[/QUOTE] nie, wcale :diabloti: Miłej Środy! :* :*:loveu: [SIZE=1]czy co tam dzisiaj jest:evil_lol:[/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 dzisiaj to raczej czwartek chyba :P czekamy na fotki!!!!! Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Unbelievable']nie, wcale :diabloti: Miłej Środy! :* :*:loveu: [SIZE=1]czy co tam dzisiaj jest:evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] Tylko mierzyłam i zamawiałam na potem :D Ze zlotu przywiozłam tylko kliker :) to ten który bestialsko ukradłam Izie :D Szkoda, że juz miałaś urodziny, bo bym Ci kupiła kalendarz :lol: [quote name='Marta_Ares']dzisiaj to raczej czwartek chyba :P czekamy na fotki!!!!![/QUOTE] Fotek na razie brak. I jak zrobię to tylko takie 'na spokojnie', bo wczoraj sobie rozcięła sukuś łapkę :( A chciałam dzisiaj na roweryk jechać, a tu dupa :( Ta to zawsze coś musi mieć). Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']Tylko mierzyłam i zamawiałam na potem :D Ze zlotu przywiozłam tylko kliker :) to ten który bestialsko ukradłam Izie :D Szkoda, że juz miałaś urodziny, bo bym Ci kupiła kalendarz :lol:[/QUOTE] ale wybierałaś :diabloti: on miał być mój nie wiem czy wiesz! od moich urodzin dzisiaj tydzień mija, wszystko przed tobą :evil_lol: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Oj tam. Mierzyłam żeby potem przyjechać do domu i zamówić wszystko ;) Wiem, że Ty się nad nim zastanawiałaś, dlatego Iza nie chciała po dobroci więc trzeba było sprytem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']Oj tam. Mierzyłam żeby potem przyjechać do domu i zamówić wszystko ;) Wiem, że Ty się nad nim zastanawiałaś, dlatego Iza nie chciała po dobroci więc trzeba było sprytem :evil_lol:[/QUOTE] ale i tak nic nie przebije kradzieży chipsów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jakich chipsów? Czy ja byłam pijana? Ja kradłam? Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Byłam na spacerku z niusią i mam kilka beznadziejnych fotek. Niestety ciężko było, bo po tym jak ją wyczesałam Tina zaraz stwierdziła, że gdzieś pierdzi, mruczy i takie tam atrakcje, więc postanowiła spylić do domu :loveu: Ja idę zbierać po osiedlu resztki podeszwy... Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']Jakich chipsów? Czy ja byłam pijana? Ja kradłam?[/QUOTE] chyba jeszcze nie byłaś :diabloti: razem z Izą poleciałyście z nimi schować się za samochód :evil_lol: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Aaaa pamiętam :) Nie moja wina, że były dobre. A jakie to były? :lol: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']Aaaa pamiętam :) Nie moja wina, że były dobre. A jakie to były? :lol:[/QUOTE] z lidla, takie co ich kupić już nie można :placz: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Unbelievable']z lidla, takie co ich kupić już nie można :placz:[/QUOTE] To przepraszam :glaszcze: że zjadłam ostatnią porcje tych chipsów :evil_lol: Niewątpliwie były dobre. Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Talia']To przepraszam :glaszcze: że zjadłam ostatnią porcje tych chipsów :evil_lol: Niewątpliwie były dobre.[/QUOTE] i ostatnią, i pierwszą :placz: odkup! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Talia']Zrobię ci własnoręcznie :D[/QUOTE] łiiiii :loveu: Quote
Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Tylko w takim razie musisz po nie przyjechać, bo inaczej przyjadą zielona, a nie wiem czy lubisz serki pleśniowe i te sprawy ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nie dołączę do rozmowy, bom zupełnie nie w temacie :D ale po spamuję trochę prosząc o jakieś zdjęcia : > Quote
Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Nie dołączę do rozmowy, bom zupełnie nie w temacie :D ale po spamuję trochę prosząc o jakieś zdjęcia : >[/QUOTE] Tobie też mam chipsy zrobić? Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Talia']Tobie też mam chipsy zrobić?[/QUOTE] Nie dziękuję, wolę loda :D ( bez brzydkich skojarzeń proszę XD) Quote
Recommended Posts