Jump to content
Dogomania

Poczwarkowo-gordonkowa galeria czyli Kudłata Dama Tina i Merida Waleczna

Recommended Posts

Posted

oj tam wcale nie tak trudno znaleźć faceta ktory bedzie akceptował psy, malo tego po pewnym przebywania z dogomaniakiem sam zacznie miec manie na tym punkcie:evil_lol: :evil_lol:

wiem to z wlasnego doswiadczenia, na poczatku naszej znajomosci pies Tzta siedzial na łańcuchu po 2 miesiącach miał piękny duży kojec, nową budę, zmianę karmy, a po roku znajomości Tzt wziął haszczaka z adopcji :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[COLOR="blue"]no nie wiem osobiscie ja na razie nie poznałam żadnego faceta który nadawałby się na 2 połówkęi
by lubił psy:evil_lol:
może Ci z mojej okolicy to jakieś dziwadła:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj tam wcale nie tak trudno znaleźć faceta ktory bedzie akceptował psy, malo tego po pewnym przebywania z dogomaniakiem sam zacznie miec manie na tym punkcie:evil_lol: :evil_lol:

wiem to z wlasnego doswiadczenia, na poczatku naszej znajomosci pies Tzta siedzial na łańcuchu po 2 miesiącach miał piękny duży kojec, nową budę, zmianę karmy, a po roku znajomości Tzt wziął haszczaka z adopcji :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Twój Marcin to w ogóle unikat ;)

[quote name='diabelkowa']nie ciezko, tacy sie zdarzaja :) tez takiego mam, wspiera moja pasje mimo, ze woli koty[/QUOTE]
No tak, ale oprócz tego, że ma tolerować moją manię to jeszcze musi mieć kupę innych cech ;)

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no nie wiem osobiscie ja na razie nie poznałam żadnego faceta który nadawałby się na 2 połówkęi
by lubił psy:evil_lol:
może Ci z mojej okolicy to jakieś dziwadła:D[/COLOR][/QUOTE]
Szukaj tych 0,7 ;) Zapraszam do Torunia ;)
Swoja droga na woodstocku poznałam śmiesznego kolesia, który robił podryw na gadanie o tym, że pszczoły jak ugryzą to umierają, a osy nie ;)... ciekawe nie powiem. Miałam problem żeby go wywalić z namiotu ;) Ale dał się przekonać po wypiciu wódki ruskiej, która w rzeczywistości była wodą mineralną... ale mam zdolności aktorskie. Szkoda, że nie wzięłam nr tel od niego to bym Ci wysłała ;) Nawet nie wiem skąd był.

Posted

Nie chcesz żebym ja zaczęła Ci planować ;)
Jak zacznę to bym musiała w 3 postach napisać żeby się zmieściło.

A tymczasem idę spać, bo dostałam pieniądze od mamy na bluzeczki i jutro lecę kupić ;) Podobno jakieś fajne promocje w centrum ;) A im szybciej pójdę spać tym szybciej minie nocka :D

Dobranoc kochane :loveu:
Buziaki :calus:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]ewnetualnie jo moga za dobre radY:evil_lol:

a nie miałaś już iś przypadkiem spać?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
Dziękuje :loveu:
Oj tam... :D i tak się nie wyspałam... :oops:

[quote name='Bartiśkowa_']Ja zrobię ja :evil_lol::razz:

Ostatnio jak robiłam obiadek to potem już rodzinka się rozwzdrzyła i codziennie chciała więc chyba Cię nie otruję:diabloti:

Miłych zakupów oczywiście;)[/QUOTE]
Może Twoja rodzinka ma żelazne żołądki :lol:

To będę miała 2 śniadanka:multi:
Będę gruba:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]ewnetualnie jo moga za dobre radY:evil_lol:

a nie miałaś już iś przypadkiem spać?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Bartiśkowa_']Ja zrobię ja :evil_lol::razz:

Ostatnio jak robiłam obiadek to potem już rodzinka się rozwzdrzyła i codziennie chciała więc chyba Cię nie otruję:diabloti:

Miłych zakupów oczywiście;)[/QUOTE]

[quote name='Marta_Ares']uwierz mi, że ma sporo wad:diabloti:

ale Cii... kombinuje jak go na wystawe do torunia wyciągnąć:evil_lol:[/QUOTE]
Powiedź że ja będę :lol: