Marta_Ares Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 oj tam wcale nie tak trudno znaleźć faceta ktory bedzie akceptował psy, malo tego po pewnym przebywania z dogomaniakiem sam zacznie miec manie na tym punkcie:evil_lol: :evil_lol: wiem to z wlasnego doswiadczenia, na poczatku naszej znajomosci pies Tzta siedzial na łańcuchu po 2 miesiącach miał piękny duży kojec, nową budę, zmianę karmy, a po roku znajomości Tzt wziął haszczaka z adopcji :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 nie ciezko, tacy sie zdarzaja :) tez takiego mam, wspiera moja pasje mimo, ze woli koty Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [COLOR="blue"]no nie wiem osobiscie ja na razie nie poznałam żadnego faceta który nadawałby się na 2 połówkęi by lubił psy:evil_lol: może Ci z mojej okolicy to jakieś dziwadła:D[/COLOR] Quote
Talia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Marta_Ares']oj tam wcale nie tak trudno znaleźć faceta ktory bedzie akceptował psy, malo tego po pewnym przebywania z dogomaniakiem sam zacznie miec manie na tym punkcie:evil_lol: :evil_lol: wiem to z wlasnego doswiadczenia, na poczatku naszej znajomosci pies Tzta siedzial na łańcuchu po 2 miesiącach miał piękny duży kojec, nową budę, zmianę karmy, a po roku znajomości Tzt wziął haszczaka z adopcji :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Twój Marcin to w ogóle unikat ;) [quote name='diabelkowa']nie ciezko, tacy sie zdarzaja :) tez takiego mam, wspiera moja pasje mimo, ze woli koty[/QUOTE] No tak, ale oprócz tego, że ma tolerować moją manię to jeszcze musi mieć kupę innych cech ;) [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no nie wiem osobiscie ja na razie nie poznałam żadnego faceta który nadawałby się na 2 połówkęi by lubił psy:evil_lol: może Ci z mojej okolicy to jakieś dziwadła:D[/COLOR][/QUOTE] Szukaj tych 0,7 ;) Zapraszam do Torunia ;) Swoja droga na woodstocku poznałam śmiesznego kolesia, który robił podryw na gadanie o tym, że pszczoły jak ugryzą to umierają, a osy nie ;)... ciekawe nie powiem. Miałam problem żeby go wywalić z namiotu ;) Ale dał się przekonać po wypiciu wódki ruskiej, która w rzeczywistości była wodą mineralną... ale mam zdolności aktorskie. Szkoda, że nie wzięłam nr tel od niego to bym Ci wysłała ;) Nawet nie wiem skąd był. Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [COLOR="blue"]hah spoko:evil_lol: jo se popracuja nad tym moim Panem W tak że som se jeszcze psa kupi:evil_lol:[/COLOR] Quote
Talia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nie, ma wziąść z adopcji. Pies będzie miał problemy, więc będziesz mu pomagać w wychowaniu. Kumasz? Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [COLOR="blue"]bo nie ma to jak dobry plan:evil_lol:[/COLOR] Quote
Talia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nie chcesz żebym ja zaczęła Ci planować ;) Jak zacznę to bym musiała w 3 postach napisać żeby się zmieściło. A tymczasem idę spać, bo dostałam pieniądze od mamy na bluzeczki i jutro lecę kupić ;) Podobno jakieś fajne promocje w centrum ;) A im szybciej pójdę spać tym szybciej minie nocka :D Dobranoc kochane :loveu: Buziaki :calus: Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [COLOR="blue"]nie nie spoko jo se sama poradza już z resztą:evil_lol: a dobranoc i udanych zakupów:calus:[/COLOR] Quote
Talia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dziękuje :) Rano czekam na śniadanie do łóżka. Kto mi zrobi? Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [COLOR="blue"]ewnetualnie jo moga za dobre radY:evil_lol: a nie miałaś już iś przypadkiem spać?:diabloti:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja zrobię ja :evil_lol::razz: Ostatnio jak robiłam obiadek to potem już rodzinka się rozwzdrzyła i codziennie chciała więc chyba Cię nie otruję:diabloti: Miłych zakupów oczywiście;) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]ewnetualnie jo moga za dobre radY:evil_lol: a nie miałaś już iś przypadkiem spać?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Dziękuje :loveu: Oj tam... :D i tak się nie wyspałam... :oops: [quote name='Bartiśkowa_']Ja zrobię ja :evil_lol::razz: Ostatnio jak robiłam obiadek to potem już rodzinka się rozwzdrzyła i codziennie chciała więc chyba Cię nie otruję:diabloti: Miłych zakupów oczywiście;)[/QUOTE] Może Twoja rodzinka ma żelazne żołądki :lol: To będę miała 2 śniadanka:multi: Będę gruba:multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']Twój Marcin to w ogóle unikat ;)[/QUOTE] uwierz mi, że ma sporo wad:diabloti: ale Cii... kombinuje jak go na wystawe do torunia wyciągnąć:evil_lol: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]ewnetualnie jo moga za dobre radY:evil_lol: a nie miałaś już iś przypadkiem spać?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] [quote name='Bartiśkowa_']Ja zrobię ja :evil_lol::razz: Ostatnio jak robiłam obiadek to potem już rodzinka się rozwzdrzyła i codziennie chciała więc chyba Cię nie otruję:diabloti: Miłych zakupów oczywiście;)[/QUOTE] [quote name='Marta_Ares']uwierz mi, że ma sporo wad:diabloti: ale Cii... kombinuje jak go na wystawe do torunia wyciągnąć:evil_lol:[/QUOTE] Powiedź że ja będę :lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam się :) [url]http://images31.fotosik.pl/266/1069c354d6e6af24med.jpg[/url] Przypomina mi bardzo fajną sunię ze schroniska jak byłam wolontariuszką to ją poznałam. Śliczna:loveu: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Na zakupach nie byłam :( Miałam ważniejsze rzeczy do robienie... związane z dogo. Jutro pójdę :) Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ciekawie tu u was się zrobiło :diabloti: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 To przyjedź do mnie i pójdziemy na zakupy. Dopiero będzie ciekawie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']To przyjedź do mnie i pójdziemy na zakupy. Dopiero będzie ciekawie :evil_lol:[/QUOTE] dzięki ale nie skorzystam :diabloti: wystarczyło mi twoje kupowanie obroży :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']Jakiej obroży? ;)[/QUOTE] na zlocie :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tyle obgadywania facetów a ja przegapiłam :shake:. To napiszę tylko dobry wieczór :eviltong: Quote
Recommended Posts