limonka97 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ooo to czekamy na zdjęcia i 10 str zeznanie :D Quote
Talia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 No pewnie, że będdzie mnóstwo zdjęć, sprawozdanie i cały full wypas :) Tylko będę musiała dać mu się trochę oswoić :) Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To czekam z niecierpliwością :D:D Quote
Talia Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Jeszcze tylko tydzień :) A ja się dziś urodzinuje... tzn od rana sprzatanie, robienie ciast bo jutro goście. Quote
Diora Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Stooooo lat, sto latttttt niech żyje, żyje nam :D Które masz urodzinki, że tak nikczemnie zapytam? ;) Quote
limonka97 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wszystkiego najlepszego, grzecznego psa, usłuchanego TZ :D Quote
Monika.D Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ja również dołączam do życzeń i życzę spełnienia wszystkich marzeń! Quote
groszek83 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :new-bday::BIG: Sto lat i jeszcze więcej;) Quote
Talia Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Dziękuje wszystkim za życzenia :calus: Urodzinki były 11 w sobotę ;) Opite, objedzone... teraz czas na dietę ;) Quote
limonka97 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a proszę tak nie myśleć bo mam złe wspomnienia ;) a co tak rzadko wchodzisz teraz? co u Tinki? :) Quote
Talia Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Ja się teraz uczę... non stop nauka nauka i nauka. :roll::diabloti: A wczoraj zakupki ubraniowo-świnkowe:loveu:, kino z okazji 14 dnia miesiąca:cool3::loveu:, potem szybki zgon w domu i rano do szkoły. Po szkole na dworzec sprawdzić pociągi, potem co 'cioci' i do domu... padam :roll: W dodatku wczoraj byłam tak zakręcona, że nie wyciągnęłam miesięcznego z torebki i cały dzień jeździłam na gapę. Najpierw świadomie, potem nie. Ale nawet nie wzięłam portfela, więc nie miałam za co kupi bileciku. Miałam lekkiego stracha to też każda wsiadająca osoba była przeze mnie zmierzona od góry do dołu czy nie jest kanarem:evil_lol: Ale obyło się bez kary:eviltong: Ostatnim razem jak zapomniałam przepakować biletu (również po kinie) to cztery dni jeździłam bez miesięcznego... w końcu mnie złapali:oops: Ale 7,5zł to nie majątek:lol: Z Tinusią wszystko dobrze... chociaż zrobiła się dziwnie żarłoczna... nie wiem co jej jest:shake: Jedna z teorii głosi, Ładnie trzyma wagę jak na psa po sterylizacji' to Tina zrozumiała 'Jest taka chuda, że będzie miała sterylizację'... Nie mam innego wytłumaczenia:evil_lol::lol: Lecę na randkę z biologią :razz: Quote
limonka97 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 już w sobote świniak ! dobrze liczę? :P miłej nauki :lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czekamy na nowego członka stada :D A ja mam takie szczęście, że jakbym zapomniała biletu to od razu kanary by mnie capnęły Quote
Talia Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Ja potrafię 3 dni jechać bez biletu. Zazwyczaj we wtorek chodzę do kina i zapominam przepakować miesięcznego :D Tak tak. Już w sobotę :) Quote
Unbelievable Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Talia']Ja potrafię 3 dni jechać bez biletu. Zazwyczaj we wtorek chodzę do kina i zapominam przepakować miesięcznego :D Tak tak. Już w sobotę :)[/QUOTE] ja często jeżdżę bez legitymacji, a to u nas równoznaczne z brakiem biletu : P ty będziesz miała świniaka, do mo mnie jutro przyjeżdżają stworki :multi: Quote
limonka97 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 hehe, dzięki temu że mam 13 lat, wyglądam na mniej, niedawno jechałam, wszedł kanar sprawdził kilka biletów zapatrzył się i szedł w moją stronę, spojrzał na mnie i poszedł dalej xD więc nawet jakbym nie miała to żaden problem :D nie wiem jak z innymi ale ten pewnie wiedział że jakbym nie miała to bym nie zapłaciła i nie chciało mu się załatwiać papierkowej roboty żeby przyszli rodzice itd. ;) Quote
Talia Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Unbelievable']ja często jeżdżę bez legitymacji, a to u nas równoznaczne z brakiem biletu : P ty będziesz miała świniaka, do mo mnie jutro przyjeżdżają stworki :multi:[/QUOTE] U nas za brak legitki płaci się chyba kilka zł. Jakie stworki? [quote name='limonka97']hehe, dzięki temu że mam 13 lat, wyglądam na mniej, niedawno jechałam, wszedł kanar sprawdził kilka biletów zapatrzył się i szedł w moją stronę, spojrzał na mnie i poszedł dalej xD więc nawet jakbym nie miała to żaden problem :D nie wiem jak z innymi ale ten pewnie wiedział że jakbym nie miała to bym nie zapłaciła i nie chciało mu się załatwiać papierkowej roboty żeby przyszli rodzice itd. ;)[/QUOTE] W Toruniu by wypisali Ci papierek i bys musiała iść do biura. Nie można chyba zapłacić od razu. Quote
limonka97 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no to pewnie trafiłam na jakiegoś fajniejszego kanara ;) Quote
Unbelievable Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Talia']U nas za brak legitki płaci się chyba kilka zł. Jakie stworki? [/QUOTE] łe, no to luzik... pisałam ci o nich :diabloti: później wrzucę zdjęcia, o ile mi coś wyszło ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='limonka97']hehe, dzięki temu że mam 13 lat, wyglądam na mniej, niedawno jechałam, wszedł kanar sprawdził kilka biletów zapatrzył się i szedł w moją stronę, spojrzał na mnie i poszedł dalej xD więc nawet jakbym nie miała to żaden problem :D nie wiem jak z innymi ale ten pewnie wiedział że jakbym nie miała to bym nie zapłaciła i nie chciało mu się załatwiać papierkowej roboty żeby przyszli rodzice itd. ;)[/QUOTE] Ja też byłam świadkiem takiej sytuacji. Weszli kanarzy, bo u nas wchodzi ich zawsze po 3-4. I sprawdzają bilety i jakoś tak ominęli jednego kolesia, bo ktoś tam zagadał. A potem okazało się, że koleś ma szczęście bo biletu nie miał:siara: Quote
limonka97 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 świniak doleciał ! chcemy fotki ! :D Quote
Paulina_mickey Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tez sie nie moge doczekać :D Quote
Talia Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Świniak już w domku. Jest cudowny. Małe ADHD. Quote
Recommended Posts