hakuna_matata Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='Fuka'][B]Aluzja[/B], witaj w klubie ja tez wiem jaka to hodowla - tzn znam nazwisko pana.... Co gorsza wiem tez czym żywi swoje psy i co mu na ten temat powiedzial weterynarz... ale facet wie lepiej i psy dalej choruja, ronią i umierają..... I wiecie co mnie najbardziej zadziwia w psich fabrykach - ze im przeciez umierają pieniądze - jak już nie mogą sercem - to mogliby chociaz ekonomicznym rachunkiem :puppydog: ale widocznie i tak sie im oplaca. I nikt nie potrafi zablokowac tego procederu - ani u nas, ani zagranica. No bo cholera gdyby produkowali żywność - to ktos by sie zainteresowal warunkami zycia zwierzat, a w przypadku psow - mamy wolna amerykanke.[/QUOTE] Witam serdecznie! Chce kupić psa i przeglądam różnorakie fora internetowe w tej sprawie i zainteresował mnie watek na dogomani, a konkretniej w zainteresował mnie ten watek poniewaz rozwazam zakup psa w hodowli z Konina Hodowla nazywa się Maskotki Babuni i chciałam się dowiedziec czy to o niej była mowa w tym wątku? Quote
Norwich Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Jak chce Pan/I kupić Cairna to p. Iwona Borowiecka I p. Kozakiewicz są jedynym wartym polecenia wyborem. Quote
Recommended Posts