Olk@ Posted May 21, 2003 Posted May 21, 2003 Czy na forum są jacyś bokseromaniacy?? Wiem,że bokserki mają dwie Sylvie oraz AM.Czy jest nas tylko tyle?? napiszcie coś o swoich psiakach!!! Bokseromaniacy odezwijcie się !!!! Quote
Olk@ Posted May 22, 2003 Author Posted May 22, 2003 Naprawdę nikt więcej nie posiada tych wspaniałych piesków??? Quote
pampero Posted May 22, 2003 Posted May 22, 2003 Cześć !!! Ja mam dwie śliczne bokserki i na razie pięć kilkugodzinnych szczeniąt :lol: Quote
pampero Posted May 22, 2003 Posted May 22, 2003 Dzięki !!! Powiem wam szczerze, że mam dylemat, bo mam dwie bokserki (8 lat i mamusia 2,5 roku) i pieska ca de bou rocznego, a wtym miocie jest sunia, która już mnie "ujęła" za serce... i co tu robić ??? Quote
Buldog Posted May 22, 2003 Posted May 22, 2003 Co robic - nie wiem. Ale jestem przekonany, ze kiedy przyjdzie czas, to pewnie bedziesz wiedzial. Wlasciwie chcialem tylko pogratulowac :beerchug: Obok mnie "w sasiedztwie" pojawila sie jakies trzy miesiace temu uszata i ogoniasta bokserka. Przesliczna. Quote
pampero Posted May 22, 2003 Posted May 22, 2003 Ja wiem jedno, że moje psiaczki będą naturalne, czyli z ogonkami i uszkami (chociaż tydzień wcześniej jeszcze nie byłem pewien). Quote
Buldog Posted May 22, 2003 Posted May 22, 2003 eeee... jakby to powiedziec - ja juz doszedlem ;) Quote
Galja25 Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Pampero, GRATULACJE powiększenia sie rodzinki! :D Quote
Olk@ Posted May 23, 2003 Author Posted May 23, 2003 ooo jak miło!!! Gratuluje :laola: Też chciałbym mieć jeszcze przynajmnie jednego bokserka.Ale obawiam się,że to nie możliwe.Mam już dwa psy i na dodatk siostre. Ale cieszę się,że Ty masz ich dużo. Pozdrawiam Quote
sylwiaskalska Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Cześć, ja tez w przyszłości chciałabym kupić jeszcze jednego bokserka :) Pozdrawiam wszystkich Quote
Olk@ Posted May 23, 2003 Author Posted May 23, 2003 Chyba mamy te same marzenia :wink: A teraz za zdrówko piesków,żeby się zdrowo chowały :beerchug: Quote
Aga Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Ja w daaaaaaaaaaaaaaaaalekiej przyszlosci napewno bede miec boxerka to bedzie ona, zolta z czarna kufa i biala krawatka :wink: Quote
pampero Posted May 24, 2003 Posted May 24, 2003 Witam wszystkich i dziękuję bardzo za gratulacje w imieniu mamusi :D Jest tak jak pisałem wcześniej pięć szczeniąt, wszystkie mocne i zdrowe bez wad. 1 pręgowany piesek z białą strzałką na głowie, 2 żółte suczki z białymi znaczeniami na głowie i karku (mają białe kolie jak ich babcia Chimera) 1 pręgowana suczka bez białych znaczeń, bardzo ciemna (strasznie podobna do drugiej babci, czyli Baffi - matka Cziki, która właśnie się przygląda jak jej córka sobie radzi z potomstwem :o ) oraz 1 pręgowana suczka (ba, mały czołg hi, hi) z białymi znaczeniami jak u żółtych suczek. No, to byłoby na tyle, jeśli chodzi o maluchy. Mamusia ma się świetnie, aż jestem w szoku, że tak dobrze sobie radzi :shock: Pozdrowionka dla wszystkich bokseromaniaków. Quote
-=/\lf=- Posted May 24, 2003 Posted May 24, 2003 Ja juz w nie dalekiej...dokladnie ok 20 czerwca :D To bedzie on...zolty...i chyba bedzie sie nazywał Ozzy:) Quote
gusia&dora Posted May 24, 2003 Posted May 24, 2003 dodam jeszcze ze u mnie na osiedlu ( a jest ono malusie) jest przewaga tych fantastycznych psiuroof:) jest ich chyba z 10 "we wszystkich kolorach" ;) nawet białego mozna zobaczyc :) a ten na obrazku to moje szczescie:DDD Quote
Olk@ Posted May 24, 2003 Author Posted May 24, 2003 sliczny ten Twój boksiu.Muszę Ci pogratulowac doskonałego wyboru co do rasy psa :wink: był bardzo słuszny.Bo czy może być lepszy przyjaciel niż bokser??? chyba nie :lol: Quote
Surprise Posted May 25, 2003 Posted May 25, 2003 Ja w daaaaaaaaaaaaaaaaalekiej przyszlosci napewno bede miec boxerkato bedzie ona, zolta z czarna kufa i biala krawatka :wink: Ja do wczoraj miałam zgodnego z opisem 7 tygodniowego boksa :)) niestety to sa spore spaiki a ja na nie nie mam warunków, a moja ciotka (sprawczynie prezentu) jest szalona :D. Teraz piesek jest u mojej kuzynki z dużym domkiem i opieką 24-godzinną :) Pozdrawiam szczeniaczki pampero Quote
Boksio Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Przyłaczam sie do gratulacji swieżo upieczonej mamusi Pampero. Ja mam 8 msc. łobuziaka o imieniu Neo. Tak tak bokserki to najwspanialsze psy na świecie- psy z ludzką twarzą i ognistym temperamentem. Nie sposób jest się na nie gniewać nawet jak wszamią kanapę ( mój zrobił to wczoraj) Pozdrawiam :P :P :P Quote
AM Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Boksio, widzę, że Twój pies też gustuje w kanapach... :D Quote
Boksio Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Błagam napiszcie mi, że on w końcu przestanie. Jak na razie jest to najbardziej kosztowna strata, ale chyba Neo będzioe miał pańcię bankruta. Kanapa na 8 msc. Pomocy. Oczywiście trochę żartuję, :D ale wygryzł całkiem sporą dziurkę. Obecnie przykryta kocykiem. Złość przeszła mi gdy zobaczyłam zadowolonę minkę. Tak tak bardzo mu ta kanapa smakowała. Ale AM twoja mordka jest przecudowna, a jaka fotogeniczna. Mnie sie jeszcze nie udało uchwycić takiego pięknęgo ujęcia bo albo za późno postryknęłam i sfotografowałam ścianę, albo uszy nie tak ułożone. No cóż może mi się uda i zamieszczę fotkę w emblemacie. pozdrawiam Quote
AM Posted May 28, 2003 Posted May 28, 2003 Pewnie, że wyrosnie :wink: Mój drugi psiak (suczka, nie ma jej na emblemacie) oduczała się zjadac moje ciuchy i wykopywać kwiatki przez ponad 2 lata. Dzieki za komplementy w imieniu Lennoxa (tej mordki z emblematu) :D Quote
Recommended Posts