Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy na forum są jacyś bokseromaniacy?? Wiem,że bokserki mają dwie Sylvie oraz AM.Czy jest nas tylko tyle?? napiszcie coś o swoich psiakach!!!

Bokseromaniacy odezwijcie się !!!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki !!! Powiem wam szczerze, że mam dylemat, bo mam dwie bokserki (8 lat i mamusia 2,5 roku) i pieska ca de bou rocznego, a wtym miocie jest sunia, która już mnie "ujęła" za serce... i co tu robić ???

Posted

Co robic - nie wiem. Ale jestem przekonany, ze kiedy przyjdzie czas, to pewnie bedziesz wiedzial.

Wlasciwie chcialem tylko pogratulowac :beerchug:

Obok mnie "w sasiedztwie" pojawila sie jakies trzy miesiace temu uszata i ogoniasta bokserka. Przesliczna.

Posted

ooo jak miło!!! Gratuluje :laola:

Też chciałbym mieć jeszcze przynajmnie jednego bokserka.Ale obawiam się,że to nie możliwe.Mam już dwa psy i na dodatk siostre.

Ale cieszę się,że Ty masz ich dużo.

Pozdrawiam

Posted

Ja w daaaaaaaaaaaaaaaaalekiej przyszlosci napewno bede miec boxerka

to bedzie ona, zolta z czarna kufa i biala krawatka :wink:

Posted

Witam wszystkich i dziękuję bardzo za gratulacje w imieniu mamusi :D

Jest tak jak pisałem wcześniej pięć szczeniąt, wszystkie mocne i zdrowe bez wad. 1 pręgowany piesek z białą strzałką na głowie, 2 żółte suczki z białymi znaczeniami na głowie i karku (mają białe kolie jak ich babcia Chimera) 1 pręgowana suczka bez białych znaczeń, bardzo ciemna (strasznie podobna do drugiej babci, czyli Baffi - matka Cziki, która właśnie się przygląda jak jej córka sobie radzi z potomstwem :o ) oraz 1 pręgowana suczka (ba, mały czołg hi, hi) z białymi znaczeniami jak u żółtych suczek. No, to byłoby na tyle, jeśli chodzi o maluchy. Mamusia ma się świetnie, aż jestem w szoku, że tak dobrze sobie radzi :shock: Pozdrowionka dla wszystkich bokseromaniaków.

Posted

dodam jeszcze ze u mnie na osiedlu ( a jest ono malusie) jest przewaga tych fantastycznych psiuroof:) jest ich chyba z 10 "we wszystkich kolorach" ;) nawet białego mozna zobaczyc :) a ten na obrazku to moje szczescie:DDD

Posted

sliczny ten Twój boksiu.Muszę Ci pogratulowac doskonałego wyboru co do rasy psa :wink: był bardzo słuszny.Bo czy może być lepszy przyjaciel niż bokser??? chyba nie :lol:

Posted
Ja w daaaaaaaaaaaaaaaaalekiej przyszlosci napewno bede miec boxerka

to bedzie ona, zolta z czarna kufa i biala krawatka :wink:

Ja do wczoraj miałam zgodnego z opisem 7 tygodniowego boksa :))

niestety to sa spore spaiki a ja na nie nie mam warunków, a moja ciotka (sprawczynie prezentu) jest szalona :D. Teraz piesek jest u mojej kuzynki z dużym domkiem i opieką 24-godzinną :)

Pozdrawiam szczeniaczki pampero

Posted

Przyłaczam sie do gratulacji swieżo upieczonej mamusi Pampero. Ja mam 8 msc. łobuziaka o imieniu Neo. Tak tak bokserki to najwspanialsze psy na świecie- psy z ludzką twarzą i ognistym temperamentem. Nie sposób jest się na nie gniewać nawet jak wszamią kanapę ( mój zrobił to wczoraj)

Pozdrawiam :P :P :P

Posted

Błagam napiszcie mi, że on w końcu przestanie. Jak na razie jest to najbardziej kosztowna strata, ale chyba Neo będzioe miał pańcię bankruta. Kanapa na 8 msc. Pomocy.

Oczywiście trochę żartuję, :D ale wygryzł całkiem sporą dziurkę. Obecnie przykryta kocykiem. Złość przeszła mi gdy zobaczyłam zadowolonę minkę. Tak tak bardzo mu ta kanapa smakowała.

Ale AM twoja mordka jest przecudowna, a jaka fotogeniczna. Mnie sie jeszcze nie udało uchwycić takiego pięknęgo ujęcia bo albo za późno postryknęłam i sfotografowałam ścianę, albo uszy nie tak ułożone. No cóż może mi się uda i zamieszczę fotkę w emblemacie.

pozdrawiam

Posted

Pewnie, że wyrosnie :wink: Mój drugi psiak (suczka, nie ma jej na emblemacie) oduczała się zjadac moje ciuchy i wykopywać kwiatki przez ponad 2 lata.

Dzieki za komplementy w imieniu Lennoxa (tej mordki z emblematu) :D