Hayne Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A jeszcze jedno pytanko, Aga jak tam wyniki prześwietlenia Kejko? Jakieś konkretne informacje? :kciuki: Quote
nieszkat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale nie mam dostępu do netu w domu a w pracy nie mam czasu kiedy zajrzeć na dogo. Byliśmy z Keiko na usg i w lutym szykują się na podbój świata (jak to Gośka pisała) małe szybowce:evil_lol:. Quote
Hayne Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Mam nadzieję, że na zdjęcia maluchów nie będziemy czekać tak jak na pozostałe... ! :evil_lol: Quote
Gosia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Shibięta są i to sporo:-))) Z budową i szatą Keiko i budową i szatą Wooffa moga byc niezłe diabły wystawowe. Sama nie moge się doczekać. Quote
Gosia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dramat. Z pięciu szczeniąt zostały dwa żywe- suczka i piesek. Najprawdopodobniej- po przeanalizowaniu całej sytuacji- błąd w sztuce lekarskiej. Szkoda strasznie, szkoda... Trzy martwe szczeniaki... Za szybko cesarka albo za dużo leków do narkozy. Quote
Gosia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A tak sie cieszyłam dla Agi- Ufol wygrał RRRrzeszów i Tatojka też, dwa CACIBY do domu przyjechały... A teraz to mam to w nosie...:-( Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [B]Gosiu,[/B] jak wchodze na Twoją strone doową, to mam portal o rottkach. dlaczego? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Gosia']Dramat. Z pięciu szczeniąt zostały dwa żywe- suczka i piesek. Najprawdopodobniej- po przeanalizowaniu całej sytuacji- błąd w sztuce lekarskiej. Szkoda strasznie, szkoda... Trzy martwe szczeniaki... Za szybko cesarka albo za dużo leków do narkozy.[/quote] Oj, jak mi przykro...:-( Ale 2 są! (odpukać...). Pzdr. Quote
Gosia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Asiaczku- bo zamieniłam stronę rottków na portal o rasie- dlatego, że ja raczej rottków już hodować nie będę, a szkoda mi, żeby się taki dobry adres marnował na nieaktualizowaną stronę. Robimy portal razem z Kolegą od rottków, on ma czas na aktualizacje. Mam nadzieję, że będzie ta strona pomocna dla początkujących psiarzy. Shiby zostały normalnie, tylko obie strony przenosiliśmy na inny serwer i pewnie mogły ze dwa dni nie działać. Shibek szkoda- tym bardziej, ze naprawdę obie z Agą pilnowałyśmy tej ciąży- nic nie zostało zaniedbane. Okazuje się, że jak coś ma się stać, to i tak się stanie, choćbyś na głowie stanęła. Może po prostu te trzy były nadwrażliwe na leki podane matce. Nie wiem. Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A, łapie! A shibek - jakby nie patrzeć - żal... Pzdr. Quote
Gosia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Żal... Ale tak hodowla wyglada- porody i pogrzeby na zmiany...Nie? Pozdrawiam- Quote
Recommended Posts