seska Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Bardzo proszę jakąś dobrą duszę o namiary na klub hodowców. Z góry dzięki :) Quote
caterina1 Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Namiary na klub znajdziesz na stronie Roylala-polskiej oczywiśćie.Najlepiej jak znajdziesz w swoin mieście przedstawiciela handlowego ,wtedy wszystkie druki dostaniesz wcześniej. Warunkiem przystąpienia do klubu jest posiadanie własnego przydomka hodowlanego. Ja jestem bardzo zadowolona z przynależności do klubu-o wiele tańsza karma.Mają tylko jeden feler, dostawa karmy tylko przez dystrybutora co czasami trwa dwa tygodnie. W klubie eukanuby karme przywozi Serwisco- za dobę karma jest u zamawiajacego. Powodzenia Quote
Anna. Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 My się właśnie zapisaliśmy :) .Seska nie wiem z jakiego miasta jesteś więc podaję namiary na: usunięte przez moderatora Jak nie trafiłam to zadzwoń pod jakikolwiek tam uzyskasz info. Pozdrawiam Ania Ps.Caterina dziękuję za wcześniejsze info.Dodam tylko,że do Klubu może zapisać się tez właściciel reproduktora zarejestrowany w ZWKL nie koniecznie trzeba mieć przydomek :) Quote
seska Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 Dzięki za info, ale jak widać, modzik usunął namiary :( Czy możesz wysłać mi szczegóły na priv? Z góry dzięki pięknie :) Czy możecie podać więcej szczegółów na temat tego klubu? Słyszałam, że podobno jest prowadzony jakiś ranking? A namiarów na klub nie znalazłam na stronie www :( Quote
briards Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 zadzwon na krakowski numer podany na stronie a wszystkeigo sie dowiesz albo podejdz do namiotu royal canin na jakiejs wystawie Quote
Marcino1978 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 dzwoniłem do Royala i wystarczy mieć reproduktora a nie hodowlę :D Quote
briards Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 wystarczy i troche mnie to dziwi :-) bo jeden reproduktor to nie zadna suka hodowlana czy szczenieta , ktore trzeba wykarmic i ktorym trzeba karme polecic swoja droga to zapisalam sie do klubu w zeszlym tygodniu, w piatek zadzwonilam, ze chce kupic karme to dzisiaj przed 12 mi przywiezli tylko, ze poza workiem karmy nic a podobno it ak jest napisane w regulaminie, ze przy pierwszej dostawie otrzymuje sie jakis gadget od firmy Quote
Anna. Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 briadrs może trzeba się upomnieć :wink: Ja bym tak zrobiła...regulamin,to regulamin! Quote
Marcino1978 Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Briards tu się z Tobą nie zgodzę. Suka hodowlana może mieć szczeniiaki raz do roku - powiedzmy 5-10 maluszków. Reproduktor - jeśli jest psem znanymi i uznanym może dać kilaknaście razy więcej szczeniąt ( jak nie więcej ) np w softach jest jeden pies który widnieje praktycznie w każdym rodowodzie - nie wiem ile razy krył w swoim życiu może 100 może 200 może jeszcze więcej. Więc przelicz to na szczeniaki od jedej suni :))) Wychodzi na to że Royal Canin umie liczyć - wyprawka dla szczeniaka dużo nie kosztuje a przyszły właściciel malucha będzie miał miłą niespodziankę :wink: pozdrawiam Quote
caterina1 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Popieram Marcino -ja namiary na Klub hodowców dostałam do właścicielki ojca szczeniat mojej Vici ( ale zamotałam :lol: ). Moim zdaniem wszyscy właściciele rasow rasowych powinni mieć mozliwoć zapisania się do takiego klubu. Quote
anyia Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 jakies 3 tyg temu dzwonilam do siedziby glownej firmy poniewaz lokalny dystrybutor oznajmil mi ze lista do Klubu hodowcow jest juz zamknieta.. i informacja ta potwierdzila sie jednak mila Pani z siedziby glownej wrzucila mnie na ,, liste oczekujacych''' w razie gdyby ktos z klubowiczow sie usunal ze tak powiem jednak nie byla mi w stanie powiedziec czy jest szansa na zapisanie sie do Klubu i czy okres oczekiwania bedzie trwal miesiac, kilka czy tez kilka lat:)) a & malamuty Quote
Dark Icon Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Ta zamknięta lista to jakiś polski wymysł. Jest kub hodowców to powinna byc możliwość zapisania się (tak jest np. Niemczech). A już lista oczekujących to jakas paranoja. Takie ceregiele by kupić karmę Pro. Dlatego zrezygnowałem z Royal`a bo w Polsce to amatorszczyzną pachnie. Karme z linii Pro kupowałem w Niemczech, a ostanio lkupowałem royala 4800. Jednak jak zobaczyłem ten "klub" to dałem spokój. Quote
Marcino1978 Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ma ktoś adres ich www? www.royal-canin.pl i dalej zakładka hodowcy pozdrawiam :wink: Quote
rysiczka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Mam prosbe czy moglby mi ktos przeslac cennik karm dla hodowcow?Wiem ze Royal ma opoakowania 15 i 20kg a Eukanuba 18 i 20.Bardzo prosze o cenik Royala i Eukanuby.Dzieki. Quote
dzurga Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sluchajcie, moze ktos z Poznania lub okolicy jest juz w tym klubie hodowcow? Bo z Nata i jeszcze jednym gosciem bysmy chetniej kupowaly Mini Juniora dla naszych mopsow i moze ktos bylby tak mily i zechcial nam pomoc :) Quote
Estera Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Odnawiam temat. Czy ktoś mógłby mi na pw podesłać cennik RC dla hodowców? Quote
Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 czy ktos moglby mi podeslac cennik i regulamin ? Quote
CASIA&ttb Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Elitesse']czy ktos moglby mi podeslac cennik i regulamin ?[/quote] jak znajde chwile to wyśle Ci cennik i regulamin ;) Quote
hekate811 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 również bym prosiła o podesłanie cennika i regulaminu Quote
black&white Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja również [U][I]bardzo[/I][/U] bym [U][I][COLOR=black]prosiła[/COLOR][/I][/U] o podesłanie cennika i regulaminu Quote
ACTINA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wystarczy wejść na stronę royal canin i napisać do nich - prześlą aktualny cennik i regulamin klubu. Ja jednak uważam że ceny klubowe nie są zbyt przystępne. Mają różne bajery aby zachęcić do współpracy tj. premiowanie wyników wystawowych itp. Jak ktoś kupuje dużo i ma dużo licznych miotów to może się mu opłaca. Jeśli zrobi się zakupy powyżej 2000zł na miesiąc to w przyszłym miesiącu jest rabat 5%. Trzeba się jeszcze postarać żeby dostać dodatkowy podobny rabat. Niestety stwierdziłam,że mogę kupić karmę taniej poza klubem... Quote
Toller Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jestem w klubie, dużó miotów nie mam :) ale jestem z nich zadowolona - wszystko zawsze na czas, błyskawiczna i miła obsługa, fajne wyprawki dla maluchów - jest OK. W sumie na ten klub zdecydowałam się po przetestowaniu iluś różnych karm, i dopiero jak podeszła mi w 100 % Royalowska karma, wtedy zapadła decyzja o klubie, do tej pory nie żałuję. Quote
Recommended Posts