Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, to jest link do księgi gości parafii, z której pochodzą ci mordercy, jest już kilkadziesiąt komentarzy, bo jak wiadomo proboszcz tej parafii nawet nie potępił tych bandytów:angryy: Dopisujcie się!
[url]http://www.ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=269405[/url]

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='patch75'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kolejni zwyrodnialcy zakatowali psa[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Urszula Z. ? 24 lata i jej kochanek Roman Ż.- 51 lat z Tomaszowa Mazowieckiego (woj. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]łódzkie) z zimną krwią zamordowali biednego psiaka skamlającego o wyprowadzenie ponieważ nie chciał narobić w domu. Kiedy więc Kajtuś zaczął skamlać pod drzwiami, wyrzucili go po prostu przez okno z drugiego piętra. Piesek nie umarł od razu. Zmasakrowany piesek na połamanych nogach nie mógł uciec i pod oknami gło9sno piszczał z bólu. Dochodziła 2 w nocy, gdy zwyrodnialec Roman Ż. Zbiegł na dół i zatłukł go butami, czym podrzucił martwe zwierzę na sąsiednią posesję. Sąsiedzi słyszeli straszliwy skowyt dobijanego kundelka i powiadomili policję. Rano zostali zatrzymani. Grozi im po 2 lata więzienia. Zgadnijcie, czy naprawdę odsiedzą? Czemu zabili? Bo chcieli uprawiaqc seks, a pies im w tym przeszkodzil...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pisał o tym Dariusz Kucharski w Super Expressie.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

I znowu będzie 'znikoma szkodliwość czynu'

GDZIE JA ŻYJĘ??? W piekle!

Posted

Dobra pisma do TOZ-u wysłane, do Sądu w Lublinie też.
Może trzeba się zastanowić czy nie podjąc takiej samej akcji w sprawie tej "parki" z Tomaszowa Mazowieckiego. Ile jeszcze będziemy siedziec cicho i patrzeć jak kolejne akty bestialstwa uchodza na sucho?

Posted

Tak, na forum [URL="http://forum.dziennikwschodni.pl/Podpalili-i-zadeptali-szczeniaka-t6847-s200.html"]http://forum.dziennikwschodni.pl/Pod...6847-s200.html[/URL] też jest już o tym mowa, zaglądajcie tam...

Posted

Grzenka dzięki za link do ksiegi!
Taki wpisałam komentarz(zacytuję,bo pewnie mi go usuną):

Każde stworzenie jest dziełem bożym i jeśli kochasz i szanujesz Stwórcę to musisz również szanować Jego dzieło.Czy to tak trudno zrozumieć?Brak poszanowania dzieła bożego jakim jest również świat zwierząt jest zwyczajną obłudą.A nie napiętnowanie skandalicznego czynu zwyrodniałych nastolatków to już obłuda absolutna.Czy dlatego nie warto ująć się za krzywdzonymi braćmi mniejszymi,bo na tacę nic nie dadzą?Czy też moze musi jakiś zwyrodnialec zrobić pochodnię z osoby w sukni duchownej aby KK zajął wreszcie właściwe stanowisko?Dla tych konkretnych łobuzów z pewnością będzie to kolejna świetna zabawa.

Posted

[quote name='zolzunka']Ja nie mialabym wspolczucia dla takich po prostu. To NIE SA ludzie i powinna ich spotkac kara za takie rzeczy. Niestety nawet za zabicie czlowieka u nas nie ma kary smierci, a co dopiero za zwierze ... niedobrze sie robi jak sie slyszy na 'malej szkodliwosci spolecznej" .....[/QUOTE]

uważasz że powinniśmy oddać władzę nad czyimś życiem w ręce ludzi? A co po fakcie jak pojawią się dowody na niewinność człowieka? Wskrzesimy go? Tak samo potraktujemy zwyrodniałego mordercę i kobietę która nie wytrzymała lat bicia i poniżania i zabiła męża? Za wiele możliwości nadużyć, nieodwracalność brr
Kara śmierci nie jest wyjściem bo to nie wysokość kar odstrasza ale nieuchronność.

A poprawczak nie sprawi że te dzieci staną się lepsze, mam obawy że będzie wręcz odwrotnie.

Posted

Ludzie uważają się za wspaniałe dzieło Boga.
Za najlepszych.
Za wybrańców.
Ale przecież jesteśmy zobowiązani do MIŁOŚCI (czyż nie tak jest napisane w PŚ ?)
Miłością nie jest katowanie bezbronnych stworzeń.
To jest ...
morderstwo.
I tak to powinno być w sądzie traktowane.
Bo może i zwierzę, ale czuje tak samo jak drugi człowiek...

Posted

[QUOTE]Ludzie są stworzeni do Miłości. Tak nakazał Nam Bóg. Katowanie zwierząt - chociażby w najmniejszym stopniu - jest grzechem i przestępstwem.I Ksiądz proboszcz powinien był o tym wiedzieć. [/QUOTE]
tak się wpisałam do księgi .

Posted

Teraz przynajmniej już nie cierpi.
Jest szczęśliwy za TM
[*]

Ale te gnojki...
Prawie czuję każde tknięcie tego Malucha...
Kiedy spotka ich kara ?
Dlaczego mogą teraz chodzić spokojnie po Ziemii, jakby nigdy Nic ?

Posted

Jedyne co mnie w tym wszytskim ,,pociesza" to wlasnie to ze juz nie cierpi za TM. A to co mnie najbardziej drazni to to że ciągle nie wiem czy sprawcy po tym wszytskim zmienia zdanie co do tego ze pies tez jest istota zywa i czuje:-(Czy oni wogole tego zaluja??

Posted

jeśli żalują. to nie czynu, nie tego szczeniaka...
żałują zapewne tego że nagrali to komórką i gdyby nie to, to nikt by się nie dowiedział.
-.-
typowe podejście do sprawy....

Posted

[quote name='klamerka']Powinno by takie prawo, jakie było kiedyś.
Oko za oko, ząb za ząb.
PODPALENIE ZA PODPALENIE!
i tyle.
tu by była sprawiedliwość.[/quote]

Trudno by nam było przywrócić takie prawo, ale prawda - syty głodnego nie zrozumie. Ludzie będą krzywdzić zwierzęta, chyba, że to samo odczują na własnej skórze.

Problem w tym, że tego wszelkie konstytucje i organizacje "humanitarne" zabraniają. Szkoda, że z takim zapałem również nie bronią właśnie Praw Zwierząt. Chciałabym coś móc zrobić w kierunku np. zaostrzenia ustawy o ochronie zwierząt.

Bo nawet w granicach prawa można zwierzę krzywdzić i to jest upokarzające - bo jest się wtedy bezradnym.

Posted

[quote name='albiemu']dzisiaj trafiłam na wypowiedzi z RM, oto jedna z nich

ekspert RM:
- Jest taka książka dla dzieci pod tytułem "Doktor Dolittle". To jest straszna książka i jeszcze na dodatek lektura. Ona równa zwierzęta z człowiekiem, czyli równa człowieka ze zwierzęciem. To jest doktryna masońska: świnia jest taka sama jak i ja.

.....mnie ciśnie się na usta świnia LEPSZA ...

To prawda...., bo żadne zwierzę nie krzywdzi z PREMEDYTACJĄ lub dla ZABAWY - zabija, by PRZEŻYĆ :*

Posted

[quote name='Panna Anna']Trudno by nam było przywrócić takie prawo, ale prawda - syty głodnego nie zrozumie. Ludzie będą krzywdzić zwierzęta, chyba, że to samo odczują na własnej skórze.

Problem w tym, że tego wszelkie konstytucje i organizacje "humanitarne" zabraniają. Szkoda, że z takim zapałem również nie bronią właśnie Praw Zwierząt. Chciałabym coś móc zrobić w kierunku np. zaostrzenia ustawy o ochronie zwierząt.

Bo nawet w granicach prawa można zwierzę krzywdzić i to jest upokarzające - bo jest się wtedy bezradnym.[/QUOTE]

mnie nikt nie bił, nie podpalał, nie kopał i nie mam takich pomysłów aż dziwne... - sugerujesz że należy wszystkim zafundować w pewnym wieku taką szkołę przetrwania żeby wiedzieli że przemoc jest be?

jestem za obroną praw zwierząt, ale nie wolno zapominać o tym że tych ludzi też jakieś prawa chronią choćby prawa człowieka.

i chcesz w granicach prawa robić krzywdę innym 'bo oko za oko'. Genialne:roll:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']mnie nikt nie bił, nie podpalał, nie kopał i nie mam takich pomysłów aż dziwne... - sugerujesz że należy wszystkim zafundować w pewnym wieku taką szkołę przetrwania żeby wiedzieli że przemoc jest be?

jestem za obroną praw zwierząt, ale nie wolno zapominać o tym że tych ludzi też jakieś prawa chronią choćby prawa człowieka.

i chcesz w granicach prawa robić krzywdę innym 'bo oko za oko'. Genialne:roll:[/quote]

sama to powiedziałam :/
teraz dopiero przemyślałam moje słowa.

siłą nie jest przemoc.
przemoc jest upadkiem.
to słowa są siłą.
i od dzieciństwa powinny być mówione.
trzeba rozmawiac.
inaczej nigdy do niczego nie dojdziemy.

Posted

Jak to zobaczylam, to otworzylam usta i zaryłam szczeną w stół.
Gdzies juz to wczesniej bylo, chyba w jakiejs gazecie.
Gorzej niz bydlaki. Emota sobie nie moge znalezc, zeby to dokladnie zilustrować.
:2gunfire::chainsaw::ak-shot::snipersm:

"Cywilizowany" swiat... :shake:

Posted

[quote name='klamerka']to jest cywilizacja ?!
w dupie mam taką cywilizację.
wolę pojechać do Afryki, zaszyć się w buszu i nie kupować tych "MADE IN CHINA!"

żółtki... :/[/quote]
Albo mi sie zdaje albo pomylilas watki:razz:Bo ten nie jest o chińczykach :eviltong:tylko o tym mlodym spalonym na smierc piesku:-( wiec to zdanie nie bardzo jakos tu pasuje,,wolę pojechać do Afryki, zaszyć się w buszu i nie kupować tych"MADE IN CHINA!"

,,Zółtki..."