Rafka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [url]http://www.tvn24.pl/0,1556209,wiadomosc.html[/url] Ile jeszcze musi sie zdarzyc zeby sady zaczely dzialac??? Quote
Moniskaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rafka'][URL]http://www.tvn24.pl/0,1556209,wiadomosc.html[/URL] Ile jeszcze musi sie zdarzyc zeby sady zaczely dzialac???[/quote] Jeju!! Czy oni nie są wrazliwi?! :placz: Biedny pies:placz: Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zrobiłabym z nimi tak samo.Dla takich zwyrodnialców nie ma miejsca na tej planecie Quote
ewatonieja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 moim zdaniem gdy ich złapią ich dane powinny zostac upublicznione żeby ich spotkało wykluczenie i szykany ,żeby ludzie ich potraktowali równie bezwzględnie Quote
dagusiek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 same epitety mi sie cisną na usta!!:angryy::angryy: biedny pies:-( Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zaczęli od bezbronnego psa, a skończą kiedyś na człowieku. Tu jest to, co powiedzieli w tvn24 SZOK!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.tvn24.pl/[/url] Quote
ewatonieja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rafka']juz ich zlapali i wypuscili do domow!!![/quote] ale rozprawa pewnie bedzie ,jęsli ktos z dogomaniaków mógłby tam byc jesli to możliwe i powiedzieć w naszym imieniu co myśłimy o tych bestiach Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dostałam na gg link do artykułu od Anetty . Zobaczcie komentarze [URL]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080704/NEWS01/878467191[/URL] Quote
Rafka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 niemoge sie otrasnac. nawet niewiem co mam napisac... Quote
albiemu Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nie powinno być litości dla takich zwyrodnialcow - zyczę aby na wlasnej skórze poczuli cierpienie a sercu lęk tego psa ....... ŻYCZĘ Z SIŁ CAŁYCH SWOICH I WIERZĘ ŻYCIE WAM ODDA!!!!!!!! Quote
Lemoniada Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie lubię dzieci i nie chcę ich mieć. Co wyrośnie z takich bestii, włos się na głowie jeży. Skatowany szczeniak husky - kolejny argument przeciwko pseudo!:angryy: Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Skąd wiesz, ze nie był to szczeniak rasowy? A nawet gdyby, to uważasz, że takie bestie zaglądają psom w ucho czy w pachwinę i szukają tatuażu? Jak z hodowli to oszczędzają, a jak z pseudo to katuja? Ich nie obchodziła rasa, chcieli się zabawić i tyle! Spotkali na swej drodze ofiare i sie zabawili!!!!!!!!! Bestie nie ludzie!!!!!!!!!! Quote
ewatonieja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Lemoniada']Nie lubię dzieci i nie chcę ich mieć. Co wyrośnie z takich bestii, włos się na głowie jeży. Skatowany szczeniak husky - kolejny argument przeciwko pseudo!:angryy:[/quote] chyba pseudohodowlom takich "ludzi" :diabloti: Quote
tessa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 wlasnorecznie zakatowalabym takiego zwyrodnialca !! :mad: A jeszcze ich prokurator ich wypuscil :crazyeye:!! Zalosne !! Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 fragment z zeznań tych szczyli [url]http://wiadomosci.onet.pl/1783270,11,item.html[/url] Quote
bargest Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Prawo dziala u nas opieszale, ale nawet surowa kara nie wymarze cierpienia tego pieska to straszne co oni zrobili.Lzy same cisna sie do oczu. Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [COLOR=Blue]Bożę biedny pies...:( niekiedy to mi aż wstyd że możemy nazywać się ludźmi... jak można tak zwierze skrzywdzić!!!??? Taką kare powinni mieć że o boże!!! Najlepiej ich podpalić i ciekawe co by na to powiedzieli... [/COLOR] Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Za wychowanie dzieci odpowiadają rodzice i to ich właśnie powinno się pociagnąć do odpowiedzialności. A dzeci?Sa takie jak ich wychowano,czyli bezstresowo.. Rodziców zdrowo po kieszeni.Tak jak mówiła jedna z inspektorów RSPCA,kary pieniężne najbardziej bolą.. Co z dzieci wyrośnie?Dzis pies,jutro ojciec i matka...Staruszka na ulicy,bezdomny na ławce.. Elżbieta Quote
Lemoniada Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='szajbus'] A nawet gdyby, to uważasz, że takie bestie zaglądają psom w ucho czy w pachwinę i szukają tatuażu? Jak z hodowli to oszczędzają, a jak z pseudo to katuja?[/quote] A gdzie zauważyłaś, żebym sugerowała coś podobnego, podaj mi dzień, godzinę i miejsce. To jakaś Twoja nadinterpretacja. Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Lemoniada']Nie lubię dzieci i nie chcę ich mieć. Co wyrośnie z takich bestii, włos się na głowie jeży. [B] Skatowany szczeniak husky - kolejny argument przeciwko pseudo![/B]:angryy:[/quote] Dla mnie jest to argument za zaostrzeniem kar za znęcanie się nad zwierzętami. Quote
Lemoniada Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jedno drugiego nie wyklucza. Nadal nie widzę związku między moją, a Twoją pierwszą wypowiedzią. Quote
Lemoniada Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Czytam i widzę tylko nadinterpretację moich słów. To, co chciałaś z nich wyczytać, nie to, o co faktycznie mi chodziło. Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To na drugi raz pisz jaśniej. Nie chciałam cie urazić. Dla mnie to jest argumentem do zaostrzenia kar, a nie przeciw pseudo. Taki debil ma gdzieś jakiego psa katuje, nad jakim się znęca i czy to będzie pies , kot czy jakiekolwiek inne bezbronne zwierzę. Quote
Recommended Posts