muzzy33i Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bardzo sie ciesze ze i moj przydomek jest zarejestrowany! Przybywa nam chodowli Lhasa Apso w postepie geometrycznym!:lol: ale trudno sie dziwic kiedy to tak wspaniala rasa!:multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Aga grtuluje bardzo ładnego przydomka i trzymam kciuki za Twoją hodowlę :) Quote
muzzy33i Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 dziekuje Iwonak! dodam tylko dlatych , ktorzy mnie nie znaja ze mam w swojej malej hodowli dwa lhasaki: suczke Librabis Rawipon, oraz psa Lord of the Ring - z Czanca po domowemu BiBi i Lord Quote
EwikB Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='muzzy33i'] dodam tylko dlatych , ktorzy mnie nie znaja ze mam w swojej malej hodowli dwa lhasaki: suczke Librabis Rawipon, oraz psa Lord of the Ring - z Czanca po domowemu BiBi i Lord[/quote] Ładna nazwa i witam wnuczka ( jakby nie było) Powodzenia;) Quote
Nasza Sfora Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No proszę bardzo ładny przydomek :cool3: Aga no tak trzymaj i pozdrawiamy oczywiście:terazpol: :Dog_run: Quote
muzzy33i Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='EwikB']Ładna nazwa i witam wnuczka ( jakby nie było) Powodzenia;)[/quote] EwikB, dziekuje , ciesze sie bardzo z poznania rodzinki:multi: [quote name='Nasza Sfora']No proszę bardzo ładny przydomek :cool3: Aga no tak trzymaj i pozdrawiamy oczywiście:terazpol: :Dog_run:[/quote] dziekuje Wam serdecznie, ciesze sie ze wam sie podoba!:lol: Quote
EwikB Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='muzzy33i']EwikB, dziekuje , ciesze sie bardzo z poznania rodzinki:multi:!:lol:[/quote] Mi również miło.pozdrawiam Quote
muzzy33i Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/7903/dsci0033hb0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts