McDzik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 oOOOOo Wasz Lik jest na okładce nowego numeru 'PSA' !!! I jaki wspaniały tybetkowy artykuł w środku - sama prawda! Aż domownikom pokazałąm na dowód to o tym, że mają w psychice wspinanie się na podwyższenia - bo się na mnie drą, że to moja wina, że po krzesłąch skacze i na fotele wskakuje ... i żebym go tego oduczyła :) Hehe, teraz wiedzą, że miałam racje :) ---------------------- A co do artykułu, to jeszcze bym dodała, że jasne osobniki są niesamowicie czyste i często same czyszczą się jak koty - znacznie częściej, niż te ciemniesze. A wszytskie tybety mają w psychice jakoś tak, że omijają na spacerach kałuże - moja poprzednia sunia, mój teraźniejszy szczeniak, suczka znajomej i psiaki znjaomych ... :) Niesamowite Quote
fattyciak Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote]mają w psychice wspinanie się na podwyższenia[/quote] to ja w takim razie mam nornicę a nie ST. ;) Jedną z jego pasji jest wciskanie się pod łóżko, przez szczeliny przez które myślałam,że się nie przeciśnie, a jednak. Uwielbia też kopać- w piasku, w panelach, w dywanie, zawsze wtedy jest frajda. A o płomiennej wręcz miłości do pluszaków(bo Gizmo gumowej zabawki nawet ząbkiem nie dotknie), i wielkiego uwielbienia do piasku(szał, dziki szał) nic nie pisali? :eviltong: ;) Quote
McDzik Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='fattyciak']to ja w takim razie mam nornicę a nie ST. ;) Jedną z jego pasji jest wciskanie się pod łóżko, przez szczeliny przez które myślałam,że się nie przeciśnie, a jednak. Uwielbia też kopać- w piasku, w panelach, w dywanie, zawsze wtedy jest frajda. A o płomiennej wręcz miłości do pluszaków(bo Gizmo gumowej zabawki nawet ząbkiem nie dotknie), i wielkiego uwielbienia do piasku(szał, dziki szał) nic nie pisali? :eviltong: ;)[/quote] Nic nie było :D .. [B]Fattyciak[/B] - to co, piszemy artykuł uzupełniający? :evil_lol: Quote
Recommended Posts