Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest dobrze :) wczoraj bylam wreszcie na spacerze z lolkiem :) bylo swietnie lol szedl na smyczy jak szly inne osoby z psemi na smyczy to od razu zapinali lol spokojny :) Jeden znajojmy pan od kundelka z ktorym lol mial kiedys spiecie spytal co mu sie w uszy stalo wskazujac na kolnierz hehe :) potem go troche puscilam szedl spokojnie jak sie bardziej oddalal albo cos go wolalam i tak slicznie reagowal i szybciutko chcial sie znalesc kolo mnie ahh :))) jutro albo pojutrze sciaganie szwow chyba jednak w piatek bo sie bede lepiej czula

Posted

w jakim wieku można najwcześniej kastrować psa?
przepraszam jeśli jest już odpowiedź na to pytanie , ale nie mogłam znaleźć.

mam psa ze schroniska , którego wiek jest przybliżony ok roku, ale może być młodszy
jestem umówiona na zabieg w połowie stycznia

Posted

W Wychowaniu zalożyłam wątek dotyczący wpływu kastracji na agresję:cool1: Jeśli możecie, to dopiszcie tam swoje spostrzeżenia dotyczące właśnie tego zagadnienia, niedługo po i kilka, kilkanaście miesięcy po.

Posted

[quote name='rodzina_rr']W Wychowaniu zalożyłam wątek dotyczący wpływu kastracji na agresję:cool1: Jeśli możecie, to dopiszcie tam swoje spostrzeżenia dotyczące właśnie tego zagadnienia, niedługo po i kilka, kilkanaście miesięcy po.[/quote]

:lol: Link do wątku

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102710[/URL]

Posted

[quote name='darunia-puma']i zobacz kasiu jak szybko ten czas minął a tyle było niepokoju nie warto sie na zapas denerwować[/QUOTE]

aktualnie boje sie wyciagania tych szwow ;P zarowno o lolka jak i o weta :))

mial tam strupki ale mu odpadly i troche sie slimaczylo rano ale teraz jest wszystko ok

Posted

to ze sie ślimaczyło to nic a sciagania to sie nie bój kaganiec na mordke i bedzie dobrze zobaczysz a jak bedzie az tak panikował jak na przyklad moj seth i z zabkami bedzie wyskakiwal to glupi jesiek popros

Posted

a placilas dodatkowo za jaska ? generalnie przy wyciaganiu kleszcza z pachwin u weta byl pies z kagancem nylonowym wet ja i kolega wszyscy trzymali psa i tak nie dalo sie wyjac kleszcza potem jakims cudem wyszlo to byl taki jeden ruch wetki w akcie desperacji :P dodam za lolek jest malutki wazy 15 kilo a ma 43 w klebie:evil_lol:

Posted

no wlasnie nie, a nie zauwazylam tego wczesniej tylko w domu jak sie logan tam wygryzal...

generalnie tam widze jedna wiszaca nitke no ale...

jutro tam zadzwonie chyba

EDIT: generalnie szwy mielismy grube zylki zielone a te nitki sa cieniutkie biale hmm...

Posted

dzwonilam do weta w sprawie tych szwow :) on po prostu mial dwie warstwy rozpuszczalne szyw i u gory nierozpusczalne to nierozpuszczalnie zielone usunal a ta nitka miala to byly ter rozpuszczalne teraz ranka u loganka wyglada jak zwykle wieksze zadrapanie juz pozemy troche szalec od jutra powiedzial ze mozemy normalnie biegac za aportem :)