Moniek193 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mi sie wszytskie psy podobaja Poprostu bez wyjatku:oops:Taka mania chyba nie?? No wiec uwazam ze wszytskie zasluguja na dom i nie nalezy ich kochac za wyglad ale za charakter :loveu:Moze dla niektorych kundel to brzydki pies ale za to najkochanszy:loveu:Moze Dudus nasz jest rasowy ale ząbki pokazuje:eviltong: Quote
DogMaster Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Moniek193']Mi sie wszytskie psy podobaja Poprostu bez wyjatku:oops:Taka mania chyba nie?? No wiec uwazam ze wszytskie zasluguja na dom i nie nalezy ich kochac za wyglad ale za charakter :loveu:Moze dla niektorych kundel to brzydki pies ale za to najkochanszy:loveu:Moze Dudus nasz jest rasowy ale ząbki pokazuje:eviltong:[/quote] Nie ma się z czego cieszyć że ząbki pokazuje :shake: jeżeli będzie agresywny to nie znajdzie domku :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='DogMaster']Nie ma się z czego cieszyć że ząbki pokazuje :shake: jeżeli będzie agresywny to nie znajdzie domku :eviltong:[/quote]Agresywny czy nie domu trzeba szukać... Tak samo jak i reszcie, do góry rasowiaki :multi: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kazdy pies moze stac sie agresywny ale to nie znaczy ze musi byc bez domny. Napewno sa gdzies tacy ludzie ktorzy poradza sobie z Dudusiem i których on bardzo pokocha i zrozumie ze nie warto sie tak zachowywac. Ja wierze ze Dudus znajdzie domek, w ktorym pokazywanie zabkow uzna za niepotrzebne:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wieczorny hopek dla rasowiaków:multi: Quote
Kaya93 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dobry wieczór :loveu: Kto ma ochote na wieczorny spacerek? Quote
Moniek193 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja:multi: nie no zartowalam:oops: Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nie spadamy, nie spadamy! W górę :loveu::loveu: Quote
DogMaster Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wynocha do domków rasowiaczki :eviltong: Wy takie cudne jesteście:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Nie spadamy :diabloti:A wręcz przeciwnie śliczności Quote
Paulina_mickey Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ojej co tu taka cisza? Podniosę w górę :multi: Quote
Recommended Posts