Kocurkotka Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Mój Biały owczarek Szwajcarski je husse lax & ris, pies mi się ładnie wybielił, znikła żółta pręga na grzbiecie, Sierść bardzo się poprawiła :) Qpy małe, i małe ilości, pies nie bończy - Rewelacja! Owczarek niemiecki je husse lamb and rice, no pies już nie puszcza bąków kupy ładne ale sierść do kitu :/ jej chyba ta karma nie służy Quote
Wilczocha Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Mój owczarek szkocki collie od dwóch tygodni je Husse VALP LAMM & RIS. Kupy się poprawiły, są małe, zwarte i w małych ilościach. Ale puszcza bąki. Zobaczymy co będzie dalej. Quote
Wilczocha Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Kupiony drugi worek. Futro bardzo ładne, ale kupy się pogorszyły, zrobiły się rzadkie i dużo tych kup ze 4 razy dziennie. Po tym worku przechodzimy na co innego. Quote
adiiszek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nam karmę samą w Sobie polecił w C.H PLEJADA facet (przedstawiciel na teren Mysłowic), niby super karma, extra ogólnie, do tego 180zł za worek na 2 miesiace, to nie tragedia, ale mała zjadła próbkę, wg. mnie była bardzo osowiała, kupy śmierdziały i puszczała takie bąki, że to po Britcie to nic :D Quote
martazobeniak Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Minęło ponad pół roku od odkrycia przeze mnie Husse. Zaczęło się od karmy szczenięcej Valp Lamm & Ris. Obecnie Tina wszystkie trzy wersje odpowiednie dla niej w wieku dorosłym (Optimal Mini, Lamm & Ris, Lax & Ris) je chętnie i dobrze przyswaja. Energii mnóstwo, kondycja bdb., we włosie można się przejrzeć - także przy tym wyborze zostaniemy, urozmaicając co czwarty worek np. MARP. Quote
Recommended Posts